0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 8
Nye opgaver · Atter er det Jehu og Mahri der kommer og henter Jaehv... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 7
Hjemrejsen · først er der ingenting, men langsomt begynder Jaehve a... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 6
Himlen? · I mellemtiden var der sket mirakler også i det åndelige r... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 5
En ny begyndelse · Jaehve gled op af det blå, da det første lys ram... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 4
Symbiose · Jaehve var i en verden af fryd og glæde, for første gang... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 3
Drømme · For første gang i sin tilværelse er Jaehve ikke ved bevids... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 2
Skaberen · Måske kunne jeg ... Skabe? · Måske kunne jeg skabe et væse... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Side 1
Begyndelsen · Mørke. Kulde. Tomhed ... sådan startede det, det var ... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris - 1. del - Forord
Da jeg startede med at skrive denne historie, var der hundrede vi... [...]
Blandede tekster
16 år siden
0Uendelighedens Pris
Hvad nu hvis "GUD" er et superintelligent væsen fra universets be... [...]
Blandede tekster
16 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Birger Grandahl (f. 1960)

Nye opgaver

Atter er det Jehu og Mahri der kommer og henter Jaehve, de fører ham igennem gangene imellem utallige bobler, som alle myldrer med liv, undtagen nogle få som endnu ikke er blevet aktiveret, selvom det går rasende hurtigt er der lang vej og jaehve får tid til at snakke med Jehu oh Mahri.
Hvad er der sket her? Spørger Jaehve, da jeg forlod dette sted var der kun universet og skaberen, i var alle sendt ud for ar hente viden.
Jehu svarer Jaehve, Skaberen så nødvendighed for struktur, i lang tid imens DU var borte foregik indsamlingen af viden tilfældigt og uden plan og det var umuligt at finde system i den viden uden at tingene blev sat under ordnede forhold, SÅ SKABEREN skabte HJULET, hjulet er en uendelig stor samling af samfund, der alle har deres funktion i HERRENS store plan, hjulet spinder rundt om universet og berører hver eneste verden i det kendte univers, vi har strukket vores følere ud i hver eneste afkrog af det åndelige univers og hentet SÅ meget viden at det kræver orden at processere det.
Jaehve ser på Jehu og Mahri og spørger, hvad er jeres opgave i alt dette her? Mahri ser med kærlighed på Jaehve og svarer: vi tre Jaehve, var de første børn herren skabte, vi har alle tre helt specielle opgaver, DIN var at finde et nyt univers, hvor der gjaldt regler der er anderledes end her og DET gjorde du Jaehve, du fandt det og du fandt en måde at slippe væk derfra igen, imens har det været vores opgave at forberede herren og vores samfund på DINE opdagelser, Skaberen har altid vidst hvad du ville finde og hvilke opdagelser du ville komme hjem med, det har været vores arbejde at forberede os på at du vendte tilbage, vi vidste hvilke virkninger det fysiske univers ville ha på et åndeligt væsen og vi vidste langt hen ad vejen i hvilken tilstand, du ville være i, når du kom hjem, så derfor skabte vi et miljø hvor du kunne genoplade, heale og udrense, sådan at du kunne opnå din oprindelige styrke.
Sådan har vores arbejde været siden vi vendte tilbage til Skaberen efter vores rejse efter viden og sådan vil vores arbejde være lidt endnu, Mahri ser på Jaehve imens han forundret spørger, jamen er jeg da ikke fuldt genopladet nu? Hvorfor er jeres arbejde så ikke færdig? Her bryder Jehu ind og svarer Jaehve, jo men der kommer flere nu, for DET er din nye opgave, DU skal lære os at rejse frem og tilbage imellem den åndelige og den fysiske verden Jaehve! DET er Skaberens vilje og sådan vil det blive.
Jaehve ser forskrækket på Jehu og udbryder: DET... Det kan du ikke mene? Jeg er lige sluppet fra det forfærdelige sted, jeg kan aldrig vende tilbage dertil og slet ikke lære andre at gøre det, Jehu ser på Jaehve og svarer Skaberens veje er uransagelige og vi gør hvad vi får besked på, sådan er det og sådan har det altid været, men NU er vi fremme Jaehve og Herren vil selv fortælle dig om sine planer med dig.
Jaehve bliver ledt ind i det inderste, for første og også sidste gang bliver Jaehve ført frem foran Skaberen og han bøjer sig og lader skaberens styrke fylde sig
JAEHVE mit barn, lyder en rungende stemme i Jaehves sind, ER DU OK?... Jaehve ryster af ærefrygt da han svarer, Ja min herre jeg har det godt nu! GODT JAEHVE! Forstår du dine nye opgaver? Jaehve er forvirret og lidt skuffet og svarer imens han undrer sig over herrens mangel på gensyns glæde, JEG... jeg forstår at du vil ha mig til at lære de andre at rejse til den blå planet? Skaberen svarer: til den blå planet og millioner af andre steder som DEN, men hvorfor? Spørger Jaehve, hvad skal vi der? VI SKAL LÆRE er svaret, vi skal finde svar på universets gåder Jaehve og KUN DER er der variation nok til at lære det, Jaehve vakler imellem sin ærefrygt og sin stædighed og spørger forsigtigt, MEN HVORDAN? jeg slap med nød og næppe fra det fysiske univers og KUN fordi jeg var heldig.
Skaberen svarer Jaehve lidt irriteret og med myndighed i stemmen DU HAR SVARET I DIT SIND, alt hvad du har oplevet, ligger DER, alle de svar du har brug for vil du finde i dit indre og når du har fundet DET, vil du dele det med de andre, DET ER MIN VILJE! OG SÅDAN VIL DET SKE!
Jaehve var overasket, hvis han havde haft en mund og et ansigt, ville han ha måbet, HERREN havde forandret sig, han var ikke så nærværende mere som han var dengang, for længe siden da Jaehve blev sendt ud på sin færd.
Jaehve blev atter fulgt af sine nærmeste, Jehu og Mahri, denne gang væk fra herren og hen til DET sted der fra nu af skulle blive hans hjem, når han var her i hjulet, de gled af sted i de lange gange, igennem flere bobler indtil de stoppede i en af dem, HER er vores samfund siger Mahri, det er her vi bor når vi ikke arbejder og når vi ikke undervises, det er her vi slapper af og her vi leger, vi har fået tildelt hver vores lille område som vi kan forme som vi vil, vi har formet DIT område for dig indtil du selv finder ud af hvad du vil gøre med det, jeg tror du vil genkende dit sted og finde det behageligt. Jaehve stirrede på hans habitat, og JO! Han genkendte det, DER var "DET BLÅ" bølgende og indbydende, og DER var stranden der ledede ned til det blå, DER hvor han i så mange år havde tilbragt sin tid JO han fandt det behageligt og beroligende og det ville virker, i hvert fald indtil videre.
Jehu gled hen til ham og kærtegnede han energi og sagde, vi har hentet billederne fra dit sind, sådan gør vi næsten alle sammen her, former vores habitat til noget vi kender og finder behageligt, men intet habitat er som DIT, for DU er den eneste der har set den fysiske verden, men ALLE her har deres form som de holder af,
Mahri brød ind og sagde, vi skal vise dig det sted du skal arbejde nu, SKABEREN er ivrig efter at du kommer i gang, der er meget at gøre og meget at lære, Jehu gled hen ved siden af Jaehve og Mahri og sammen svævede de videre til den lange gang og flere bobler, langt nede af gangene og nede i bobler der lå langt ude i hjulet, lå nogle områder der var skabt til at være et akademi, et område for lærdom og skolegang, her skulle de fremtidige opdagelsesrejsende uddannes og her skulle Jaehve arbejde, Mahri og Jehu førte Jaehve en til en stor flok sjæle på ca. 20 individer, DISSE er dine elever, sagde Jehu, de er alle unge og lette at påvirke og de er alle ivrige efter at høre om dine bedrifter og gøre dig det efter, Mahri gled tæt på Jaehve og hviskede spøgefuldt, DU er den store mester her, de ser alle op til dig og betragter dig som deres åndelige vejleder, de nærer dyb respekt for dig og DET du skal lære dem og de vil gøre ALT hvad du beder dem om.
Jaehve så på disse sjæle, de var alle lyseblå med en svag gul aura, og Jaehve vidste instinktivt at disse sjæle nærmest var børn. Han vidste også, at DET han havde at lære dem, snart ville hærde og hærge dem, for det var ingen tur på solens vinde han havde at tilbyde dem.
Jaehve gled ind ibland disse sjæle, hans elever, hans protegeer og hilste på hver eneste af dem med ærbødighed og respekt, de fortjente det for der var hårdt arbejd forude og de ville komme til at kend hinanden bedre end nogen anden sjæl i dette univers.
Atter Brød Mahri ind og sagde, Jaehve vi har endnu et sted at vise dig inden vi overlader dig til dine nye opgaver, igen glider de tre sjæle af sted igennem gangene og boblerne, Jaehve ser mange sjæle på sin vej alle har de deres gøremål og alle har de travlt med et eller andet, Jaehve er stadig forundret over den organision der er foregået her og har stadig svært ved at forstå, at denne planlægning af deres tilværelse, er nødvendig, men Herren har talt og herrens ord er jo lov.
Endelig slutter deres rejse og de glider hen under en kuppelformet konstruktion, sjælene glider langs med væggene i grupper og i de enkelte gruppers midte er der lærere, undervisere og åndelige vejledere, Alle ser de ud som om det de er i gang med er det vigtigste i universet og måske er det netop SÅDAN det er? Jehu er den der taler nu, det er her du skal lære alt om dig selv og din fremtidige vej på tidsporet, det er HER du skal tilbringe en stor del af din tid, når du ikke arbejder, du har meget at lære om dig selv, både om DET du har oplevet og skal lære videre til dine elever, men også om alle de nye følelser du har stiftet bekendtskab med og som for altid vil være en del, af både dig og dine elever.


Første skoledag

Jaehves første skoledag og arbejdsdag, skulle blive en dag ud af utallige dage, det fantastiske ved denne dag var at den var Jaehves allerførste.
Jaehve mødte op på denne, første dag i dette... center for lærdom og tænkte ved sig selv, hvad kan de lære mig? Jeg var en af de første, jeg har oplevet mere end nogen anden her, hvad kan DE på nogen måde håbe på at kunne lære MIG?
YDMYGHED til at starte med, lyder svaret, der kommer fra en bagfra, Jaehve kender det mønster denne sjæls energi har og uden at vende sig om siger Jaehve, Dahvi? Er det dig gamle ven? Jaehve vender sig om og JO! Der er han, gode gamle Dahvi, de favner hinanden med deres åndelige energier og udveksler minder og følelser, Skal DU være min lærer? Spørger Jaehve, JA Jaehve, svarer Dahvi, din lærer og din åndelige vejleder, du har ret min ven, du har været her siden begyndelsen, du har været meget igennem, som ingen af os her kender til og DER er der ingenting vi, eller JEG kan lære dig, deri har du ret, men imens DU var DER, var VI og JEG ... HER og imens DU lærte alle mulige vigtige ting DER, lærte JEG mange og vigtige ting HER! På en måde er DU et barn Jaehve, et barn med masser af viden og erfaring, men stadig et barn, du ved meget lidt om hvad der er foregået her, imens du var borte og du ved stort set ingenting om de vidundere vi har fundet i det uendelige der ude iblandt stjernerne.
Ser du der er balance i næsten ALT både i det åndelige og det fysiske univers, der er balance i universerne hver for sig og indbyrdes imellem hinanden, så når noget går skævt, i det ene eller det andet univers, påvirkes det modsatte univers også, så da DU faldt igennem barrieren mellem universerne og landede i det fysiske univers, da væltede du balancen i mellem dem, Det er ikke noget alvorligt, men ALT hvad vi gør, har betydning for et uendeligt antal ting andre steder i universet.
Jaehve indser, at allerede NU har han lært noget af Dahvi, men han er ikke helt klar endnu til at overgive sig til hans lærdom, i stedet for stritter han imod og svarer, Jamen der er et uendeligt antal hændelser i universet hvert eneste sekund, hvis alle DE hændelser har en betydning for alt andet i universet, er der så overhovedet noget at gøre ved det? Dahvi smiler til Jaehve, for han har allerede set igennem ham og svarer, universet udvikler sig hele tiden, og det meste af tiden er den både forudsigelig og det modsatte, men hvis vi alle hele tiden tænker på balancen, kan vi minimere de uforudsigelige ting mest muligt, de følelser du har lært på den blå planet, vælter harmonien i dit sind, din stolthed, forhindrer dig i at lære, fordi du bilder dig ind du ved alt og derfor lukker af for indlæring, DET er ikke balance vel Jaehve? Ydmyghed åbner dine døre igen Jaehve og tillader viden at trænge ind på ny, det er DEN balance vi skal genoprette min ven.
Jaehve fornemmede godt nok, at der var sket underlige ting med ham i hans sind, der havde indflydelse på hans tanker og meninger, han havde mærket underlig følelser, der ligesom forhindrede ham i at glæde sig over de ting der var sket, blandt andet på den blå planet, da han havde fået gennembrud med svømmeren og med vrideren, havde sejren føltes underlig hult og intetsigende, JO! Han kunne godt mærke at der var rykket i balancen og NU var det om at holde fast på denne vished, at lade Dahvi lede ham i den rigtige retning, så han kunne slippe disse negative følelser og få genoprettet sin indre balance.
Ok Dahvi, svarer Jaehve, hvad kan jeg gøre? Hvordan slipper jeg af med disse følelser og genopretter balancen?
Det er let! Siger Dahvi, åbn dit sind min ven, dine handlinger er en direkte følge af dine tanker, hvis dine tanker er rene er dine handlinger det også, hvis dine tanker er negative vil dine handlinger være derefter, hvis du mistror nogen for at narre dig vil dine handlinger være defensive og hævngerrige, hvis du stoler på nogen, udstråler du kærlighed og tillid.
Lad mig give dig et eksempel, siger Dahvi, da du kom her i dag tænkte du: hvad kan de lære mig? Hvad ved de som JEG ikke ved? Jeg har været her lige så længe som de har og jeg har været steder de aldrig har været, hvordan kan DE lære MIG noget? Sådan tænkte du og sådan handlede du! SELV da du opdagede at det var MIG der skulle være din vejleder, var du mistroisk og selvisk, hvordan tror du jeg følte mig da jeg modtog dine negative tanker og vibrationer? Jaehve ser ned og undgår Dahvis blik, for han ved at det er rigtigt hvad hans vejleder siger, Dahvi reagerer med et kærligt strejf på Jaehves sjæl og siger: Men jeg ved hvad du har været igennem, jeg ved at du har taget ting med dig fra den fysiske verden som du ikke har styr på! Det er jo derfor jeg er her, det er jo derfor jeg fik dette job af Skaberen, jeg kan ikke bære nag, for hvis jeg kunne DET ville jeg ikke kunne lære DIG, ikke at bære nag vel?
Dahvi bliver tavs et øjeblik... SÅ! Det er nok for i dag min ven, jeg tror du forstår hvad jeg snakker om? Husk din klasse om lidt, de venter allerede på dig, for DU har en masse at gi dem, Dahvi vender sig om for at glide væk, men Jaehve stopper ham med hans navn, Dahvi!! Dahvi vender sig om og ser på Jaehve, DU!... Jaehve stammer usikkert, DU er et klogt væsen Dahvi og jeg er glad for at DU blev min rådgiver, Dahvi smiler og siger: SÅ skuf mig ikke Jaehve, lær og bliv dygtig for en lærer kan kun spejle sig i sine elever og med disse ord forsvinder han ud af Jaehves synsfelt.
Jaehve flød længe på samme sted og så i den retning hvor Dahvi forsvandt. Han glædede sig allerede til deres næste lektion, for han, VIDSTE, at han havde mange gode ting at lære her og at han var en usleben diamant. Han vendte sig om i den modsatte retning og tænkte: OK!! det var vist i DEN retning min klasse var? han gled langsom af sted imod de unge sjæle der ventede på ham, imens han tænkte over dagens lektion, hvor havde han allerede fået meget at give af, hvor kunne han allerede give meget til sine egne elever også her, glædede Jaehve sig, tilværelsen var god igen og den blev snart bedre tænkte han, men Jaehve vidste ikke at det hele snart forandrede sig, ikke til det værre! Heller ikke til det bedre! Men den ubalance Jaehve havde været skyld i ville for altid ændre universet og det var HER forandringen begyndte.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/09-2007 22:30 af Birger Grandahl (Sjaelensport) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 2741 ord og lix-tallet er 41.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.