Gift From God

Kapitel 1, del 1


5 år siden 4 kommentarer Uafsluttet Fantasy fantasy sult indre dæmoner

1Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Tom, stop!" · Faren til teenageren, stod nogle meter længere nede ... [...]
Fantasy · sorg, tragedie, en virus
1 år, 4 måneder siden
4Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Bag dig!" advarede stemmen i hans øre. Tom trykkede på dobbelt v... [...]
Fantasy · familie, en virus, tragedie
1 år, 4 måneder siden
2Minutter Efter Glimtet
Hal Gage trådte på enden af sit skateboard, så den anden ende spr... [...]
Fantasy · en anden verden, to venner, naturkatastrofe
2 år siden
2Donndrick
Donndrick løftede sit krus og tog en stor slurk af dens indhold. ... [...]
Fantasy · racisme, tab, fremmedgørelse
2 år siden
1Når Zombier Ikke Er Zombier - I Sikkerhed
Manden vaklede nogle skridt tilbage. Et 'plump' lød i det noget s... [...]
Fantasy · sorg, skyld, frygt
2 år siden
2En Stormende Ankomst
Det var en dag ulig nogen anden dag. Solen havde efterladt landsb... [...]
Fantasy · uvejr, tro, mægtige kræfter
2 år siden
5Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Del 1: · "Du burde virkelig gå ned til skolesygeplejersken med det,... [...]
Fantasy · frygt, overlevelse
3 år siden
3At Overleve - Kapitel 2
"Rolig Stejler," sagde Kaptajn Ryland til sin sorte, robuste hing... [...]
Fantasy · vold, mod, desperation
3 år siden
3At Overleve - Kap 1
Jeg løb forbi grønne, hvide og brune træer i min flugt gennem sko... [...]
Fantasy · overlevelse, monstre
3 år siden
3Vor Hold
Hey du · Ja dig · Tror vi stadig på hinaden · Ved du at dine ord fik mi... [...]
Digte
3 år siden
5Markor's Lod - Prolog - Et Nyt Liv.
Markor's fingre lukkede sig om skæftet, før han åbnede sine øjne.... [...]
Fantasy · skæbnefortælling, konflikt, flugt
3 år siden
5Et Guddommeligt Bryllup!
Regnen stoppede med at falde, da døren til kareten, trukket af på... [...]
Fantasy · kærlighed, følelser, guder
3 år siden
3Når Zombier Ikke Er Zombier - En Blodig Opv...
Jeg vendte bøffen på den osende gril, som fik mine tænder til at ... [...]
Fantasy
4 år siden
3Bonde-oprøret - Prinsen og Kagerulledamen
"At de vover!" fnyste Kenric og kastede et blåt blik på bondehære... [...]
Fantasy · bønder, prins, krig
4 år siden
2Når Zombier Ikke Er Zombier - Blindgyden, 2...
Jody skreg på asfalten. Hendes lillebror lænede sig indover hende... [...]
Fantasy · monstre, søgen, død
4 år siden
3Når Zombier Ikke Er Zombier - Baren, 1. his...
Bill Payne åbnede flasken og fyldte de små glas op, der stod på b... [...]
Fantasy · frygt
4 år siden
4Et Sent Visit
"Skat, kommer du snart?" Kaldte Josette. · "Kun et sekund, baby," s... [...]
Fantasy · venskab, dæmon, vrede
4 år siden
7Fantasy Digt
Skarpe sværd · Behøver ikke at skære · Din klinge · Skal ej vædes i blo... [...]
Digte · beskyttelse, sværd
4 år siden

Puls: 3,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Andersen (f. 1991)
Jeg trillede rundt om hjørnet og stoppede ved en rød postkasse i et blokhuskvarter, hvor enkelt dyt lød. En hvidt stakit omringede stenhuset, som var belagt med sorte tagsten. Døren blev skubbet op og min kæreste kom hoppende ned af trinene. Hendes grønne øjne glødede, da de fik øje på mig omkranset af en gylden pagefrisure. Hun smilte og viste et sæt hvide, lige tænder. Shirley svingede skoletasken over skulderen og skuttede sig i sin røde vinterfrakke. Hun kastede sig i den blå astra og klappede mit lår.

"Hey," hilste hun og lænede sig til siden, så vi kunne udveksle et dyb kys. Mine hænder gled gennem det glatte hår og lagde sig på hendes lænd, der var dækket af en blågrå nederdel, hvor fingrene strejfede den lille bagdel. Shirley trak sig tilbage, øjnene ulmede og de høje kindben blussede, men et smil gemte sig i mundvigen af de kurvede læber, der smagte af jordbær.

Jeg drejede til højre og drønede ned af en bred vej, men kort efter hvinede bremserne skingert. Min hånd rullede vinduet ned og møvede overkrop ud over bildør, for at kaste et blik forud. En lang kø holdte foran mig, hvor nogen endda steg ud af deres fartøj. En brise blæste en avis over et fodgængerfelt, så det gav et gib i mig. En metalisk lugt søgte ind i mine næsebor og jeg stivnede med et sæt. Mine hænder strammede grebet om rattet, der knagende eftergivende. Jeg mødte mine gyldenbrune øjne i bakspejlet, hvor pupiler og irisser forsvand. Senehinden fik en gul farve indhyllet i et gyldent skær. Jeg hvæsede og holdte vejret i det mine tænder blev nålespidse og lange. Endnu en række af tænder skød ned bag de foreste. Min hud var langsomt ved at blive mørkere, da en jagende smerte skød gennem mine pande. Det føltes som om mit kranie var ved at blive splittet i to.

Jeg satte bilen i 1. gear og suste over vejen. En modkørende dyttede øredøvende, mens et glimt af en kvæstet kvinde i en stor pøl af blod fangede kort mine øjne, før vi spedede ind i en snæver gyde.
   "Hvad laver du?" spurgte Shirley og stirrede længe på mig. Hun betragtede mig indgående uden et ord kom over hendes læber. Jeg svarede ikke og standsede bilen i en parkeringsbås i foran et hvidt og rødt gymnasie af mursten. Min kæreste gik ud af min bil og vinkede inden nogle af hendes veninder trak hende ind i en leende og sludrende flok piger. En tynd brunette nikkede til mig og kastede et chokoladebrunt blik efter mig, men jeg så væk. Jeg sukkede og åndede ud, da mine øjne havde deres normale gyldenbrune farve igen. Hendes hånd dykkede ned i lædertasken, hvor efter min telefon bippede i mine flossede cowboybukser. Jeg hev min iphone op af lommen i det en kort bedskede tittede frem på skærmen:

Zane!
   Vi bliver nødt til at snakke sammen.
   Kom hen til biblioteket.
   Kram Taylor.

Jeg sukkede og stak telefonen ned i lommen. Døren knirkede rustent i det den blev åbnet og dørene delte sig i to, for at byde mig velkommen ind. "Godmorgen," gryntede biblitikarinden, da jeg trådte ind i biblioteket. Hendes grå øjne betragtede mig bag hornbrillerne på den lange næse. Mine adidasbeklædte fødder ledte mig forbi høje reoler og bunker af ben, før en blød skikkelse tonsede ind i mig. Jeg faldt ned i en rød sofa, mens hendes fingre søgte ned til mit skridt. Taylor's kys var hastige og korte i det min hånd søgte ind under den sorte tanktop, hvor et par faste, små bryster var tydelige under stoffet.

"Jeg kan ikke!" udbrød jeg og gav hende et puf, så hun faldt ned på den grå tæppe.
   "Z!" kaldte hun, mens hendes fregnede kinder fortrak sig. Taylor kom hurtigt på benene og indhentede mig.
   "Du og jeg," hviskede hun. "Vores nat sammen. Den betød noget."
   Jeg skar tænder og hvæsede et hurtigt svar:
   "Det var en fejltagelse." Hun stoppede op og så efter mig i det jeg åbnede døren og trådte ind i vores klasselokale. Hun satte sig et bord bag mig ved siden af Shirley. Hendes blik borede sig ind i min ryg. En seddel dumpede ned på bordet. Jeg foldede papiret ud og læste beskeden i form af en fin skråskift:

Elsker dig.
   S.

Jeg drejede hovedet i det Shirley blinkede med sine lange øjenvipper.
   Suk.

"Er du okay?" spurgte Shirley på vej hjem fra skole.
   "Du er så stille."
   "Jeg er bare bekymret for matematikprøven," løg jeg og sank en klump. Hun kyssede mig på kinden og lukkede døren til min bil, før hun krydsede fortovet foran sine forældres hus. Det føltes som om hendes kys brændte. Jeg kørte gennem Kuper's Levn og endte i et kvarter med en park i midten. Astraen blev placeret på parkeringspladsen to blokker fra den hvide/grå bygning på seks etager. Jeg stoppede op og sniffede til luften, der blev blæst ud fra det smalle, tætbygge stræde. Den endte blindt, bag en bar kaldet Sam's Hul. En rallen lød mellem væltede skraldespande, hvor bananskræller og dåser lå hulter til bulter. En ung fyr stirrede på mig, mens hans blodige, dirrende hænder dækkede et dybt stiksår på maven, hvor blodet fossede ud og løb ned i kloaken. Den fremmede gispede i det hans blå øjne frøs, da hans hænder gled ned fra hans kvæstelse, mens hagen faldt ned på brystet. Jeg stirrede på mit spejlbillede i ølflasken, hvis hud antog en mørkerød farve og læderagtige flagermusevinger skød ud fra min ryg. Resterne af min sorte hættetrøje faldt til jorden i det en lange sort, slangetunge skød ud mellem mine skarpe tænder. Spidse, buedede horn stak ud fra min pande og et skæg af nåle beskyttede hagen. Det lignede til forveksling et skæg og mine hårede ører tilspidsede. Mine tunge slikkede nogle dråber blod op. Blodet smagte sødere end honning.

Jeg snerrede og slog hånden ned i ligets brystkasse i det mine negle blev til krumme, mørke kløer. En flænsende lyd hørtes, da min hånd blev hevet ud af hans bryst. Mine tænder borede sig ned i kødet og tog en stor luns fra hjertet. Uden at tænke slugte jeg endnu en bid og en til og en til og en til. Det føltes som om jeg ikke havde spist i flere uger og min mave skreg efter meget mere. Mandens tarme dinglede fra min mund, da bagdøren til barhuset gled skurrende op. Jeg slog med vingerne og blev løftet flere meter op i luften. Solen var ved at dykke ned i horisonten og havde efterladt et orange skær på himlen.

Jeg landede på min altan og skubbede rystende døren op. Mine hænderne var blodige og spidserne af kløerne skinnede blodigt. Xenos sad på sofaen og tabte fjernbetjeningen til fladskærmen på det lille, runde bor foran ham. Han rejste sig op med et sæt og trådte et skridt tilbage. De søblå øjne var opspærede og var fokureset på mit gab fuld af glimtende hugtænder.
   "Hvad i alverden Zane?" udbrød mine roommate, som var lav og bred. Hans halvlange, sorte hår indrammede det smalle ansigt. Jeg så på min hånd, hvor kløerne krympede, før de blev til runde negle i det huden antog min normale lyse hudfarve. Min mave brummede efter mere. Døren fløj op og han råbte efter mig uden at få et svar i det døren til min lejlighed blev smækket. Jeg sprang ned af trappens trin og styrtede ud i regnen uden nogen bestemt retning.
Forfatterbemærkninger
Har i langt tid haft en ide til en historie, der handler om en dreng, som er et monster og må bekæmpe sine dæmoniske impulser og hunger efter menneskekød. Det her er blot et udkast, skrevet ned for nogle flere uger siden, da skrivelysten slog til.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/08-2015 23:59 af Kristian Andersen (Den_Friske) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 1249 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.