Uendelige mange Rigtige


11 måneder, 29 dage siden 2 kommentarer Blandede tekster

2Uendelige mange Rigtige
Alle andre kan finde ud af det. Sådan føles det, og det er uendel... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 29 dage siden
5Nattens sandhed
Jeg kigger på himlen · og stjerner jeg ser · Først er der få, · men så ... [...]
Digte
1 år, 1 måned siden
6Helt nøgen, men alligevel fuldt påklædt
Så blid som solens stråler · Så barsk som vindens tag · i mig · næsten ... [...]
Digte
1 år, 1 måned siden

Puls: 4,1

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Brøin Menads (f. 1995)
Alle andre kan finde ud af det. Sådan føles det, og det er uendeligt svært, når man ikke ved, hvornår det skete. Som om det burde være sket for mig for længe siden, som om jeg en dag gik glip af et kursus. Jeg bliver fanget så let, mit indre rives rundt. Et par velvalgte sætninger eller et gennemborende blik. Hver gang bliver jeg ligeså grebet som før. Er overbevist om, at dét her. Dét her er anderledes. Dét her har potentialet for noget mere. Mine observationer suppleres med de informationer, jeg så let kan finde frem til. På en måde føles det som et skoleemne, jeg pligtskyldigt dykker ned i, men samtidig overvældes jeg af følelser. Savn. Længsel. Nervøsitet. Glæde. Mod. Min indre ild bliver tændt, og jeg elsker hvad det gør ved mig. Fuglene kvidrer lidt højere, at cykle i regnen bliver det bedste jeg ved, fordømmende blikke udviskes. Men det holder ikke. Før eller siden slipper orkanen mig, realiteterne bliver for svære at ignorere. Jeg finder tilbage til mig selv.

Og så står der en igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/04-2020 16:31 af Brøin Menads (vilværeforfatter) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 179 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.