Sygdom....

Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
3 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
5 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
4 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 måneder, 5 dage siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
6 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
4 år siden
Hej med jer,

Jeg har været noget så syg den sidste uge.

Må have suget et eller andet til mig til 90'er, så kan jeg lære ikke at dele vandflaske med alle andre mennesker. Jeg vidste jo godt det var dumt da jeg gjorde det, men gad bare ikke gå helt ned til baren efter en flaske til mig selv, som jeg så skulle vogte omkring, så ingen andre fik deres læber på den. Dovenskaben længe leve. Or not. Støn.

Anyway, to dage efter 90'er havde jeg fået noget af en halsinfektion. Jeg hostede og harkede gul slim op i så hård en grad at jeg kastede op i vasken og der kom blod med op, kunne ikke synke uden smerter og 3 dage efter havde jeg helt mistet min stemme. Det stod på i 5 dage uden nogen betydelig bedring og lange nætter hvor jeg ikke kunne sove fordi jeg hostede, endnu længere dage fulgte på grund af søvnmangel.

Købte strepsils...de hjalp ikke en skid. Mega dyrt lorte produkt. Men de smager som himlen. Dem med jordbærsmag. So there's that.

På den syvende dag fik jeg pludselig feber og chills efterfulgt af stikkende knive i underlivet og rygsmerter. Prøvede smertestillende og varmepude, ingen effekt overhovedet. Heller ikke selvom jeg overskred max doseringen. Der skulle åbenbart noget stærkere til end "over the counter" medicin. Ikke at jeg gad at tage til lægen med det selvom alle andre sagde jeg skulle. Jeg gik "mind over matter" ruten og udholdte det. Jeg er jo trods alt en fucking viking, ikke? Vi er ikke så sarte ;)

Det gik da også over af sig selv, jeg tilbragte en del timer ude under den varme bruser i de dage, tør ikke tænke på varmeregningen, men det er bare der jeg er bedst tilpas når jeg har det dårligt. Det er ikke i min seng, det er i varmt vand, så slapper min krop simpelthen bedst af.

Anyway...mave og rygsmerterne gik over på samme tid, så jeg går ud fra det bare var smerterne i maven, der strålede ud mod rygraden. Jeg havde stadig lidt knive igår men idag er jeg helt smerteløs i det område, så det er jo godt. Min hals er også næsten helt tilbage til normalen.

Dog vågnede jeg med næseblod imorges og måtte hoste rene klatter af blod op. Det var ikke fedt. Men jeg finder trøst i at jeg meget sjældent er syg, så der går nok lang tid før jeg skal igennem dette igen.

Sidste jeg havde ondt i halsen var i 2012, så jeg kan måske holde det stangen de næste 6 år igen. Mit immunforsvar lader til at bekæmpe alting, altså så længe jeg ikke selv lukker lortet direkte ind i min krop, som den gumpe tumpe jeg nogle gange er. Krydsede fingre ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sygdom.... er publiceret 07/06-2018 18:33 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.