16 år siden

Når grænsen ikke er nået

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hjemvendt fra vellykket familiejulefrokost. Fantastisk var. Dejlig dejlig familie har jeg. Dejlige kusiner, dejlige fætre, herlige mostre og onkler. Snapsen kom hurtigt på bordet og de to flasker der var købt ind var pludselig tømt, hvilket medfører at jeg sidder med en snalret fætter på ene side og en kusinens kæreste på den anden, klokken 15. Skide godt. Festen fortsætter, masser af lækkert mad var der. De hårdere varer kommer på bordet. Min mosters kæreste har allerede tømt en halv kasse øl, og snakker endnu mere, og endnu mere højlydt end han plejer. Festen går rigtig igang og kusinen hælder mere og mere på både mig og søsteren. Mosteren blander flere omgange Filur til mig - noget hun lige har lært og som hun er mægtig stolt af, så hun delte gladeligt ud. De små sorte sataner kom også på bordet. Fætteren og kusinens kæreste indleder en form for konkurrence og kommer ud i vild diskussion om hvem der har drukket mest. Kæresten mener han er langt foran og får fætteren til at drikke mere og mere for at de kan stå lige. Dette sker dog først meget sent, da kæresten mener at han, hver gang fætteren har drukket noget så de kunne stå lige, har drukket endnu mere. Sådan kørte den i meget lang tid. Adskillige øl blev bælret. Gammeldansk kom der også ned. Pludselig stod de lige og kunne stoppe. Dog alt for sent. Fætteren fik kold klokken 20, kæresten et kvarter senere. Skide godt. Heldigvis havde vi nået pakkespillet inden. Det held som jeg ellers plejer at besidde, synes at være forsvundet. Jeg kom ikke hjem med en eneste pakke. Fesen. Fætter var heldigvis så utrolig gavmild at jeg fik et tandbørsteetui af ham. Tak for det. Jeg var meget glad.
Vi andre forsatte til omkring halv 1 hvor festen gik lidt død. Det var ubeskrivelig tidligt at festen sluttede - vi plejer at holde til en 4-5 stykker. Men ikke i år.
I morges vågnede jeg uden nogen tidsfornemmelse overhovedet. Mobilen lå herhjemme, det samme gjorde uret. Men eftersom at det var begyndt at lysne udenfor, regnede jeg med at det var tid at stå op. Fantastisk ide. Maden var netop kommet på bordet, så jeg kunne bare sætte mig til rette. Mægtigt.
Dagen gik med at vente på at fætter + kone ankom med min gallakjole, som hun havde syet færdig i formiddags. Og hvor er den bare blevet fin altså. Fandt heldigvis nogen sko i torsdags, så vi kunne få lagt kjolen op. Åhh, jeg er bare så fin. Og så når jeg først får sat håret fin og makeup. Åhh altså. Har bare lyst til at prøve den hele tiden. :)
---

Jeg kom ikke ind til Je. torsdag. Min mor mindede mig om der var generalforsamling med gymnastik. Ekstraordinær fordi der kun var mødt to op udover bestyrelsen sidste gang. Så måtte hellere komme. Han blev så mega sur over at jeg aflyste. Jeg brød altid mine aftaler med ham, og han mente ikke der var nogen grund til at jeg skulle tage til den generalforsamling når jeg ikke havde noget at skulle sige alligevel. Prøvede at forklare ham at sådan var det bare. Når jeg er træner, føler jeg mig forpligtet til at tage med til sådan nogen ting. Især når det er ekstraordinært. Føler ikke jeg kunne tillade mig andet. Diskuterede med ham i lang tid om hvorvidt jeg skulle droppe det eller ej. Det endte med at vi var mere eller mindre uvenner, men snakkede sammen senere på aftenen. Så det var fint.
Det der irriterer mig, er at han altid fortæller mig hvor fantastisk hans kæreste er. Hvor god sex de har, hvor dejlig hendes krop er, hvor godt de har det sammen og hvor forelsket han er - mere forelsket end han nogensinde før har været. Jeg har ikke lyst til at høre det! Det er fint og dejligt at han er så glad for hende, men de ting har jeg ikke lyst til at vide. Ikke når jeg sidder som den person jeg har været for ham. Mindes hele tiden en sætning han sagde den anden dag. Han fortalte om at han aldrig havde prøvet noget lignende når de var i seng sammen, fordi de begge to bare er så vilde med hinanden at det bare var helt fantastisk. Siger noget med at det var dejligt. Han svarer: "Ja, du må jo vide hvordan det er. Du var jo helt vild med mig de gange vi var sammen." SLAM!! For du var ikke vild med mig eller hvordan! Det som om det er mig der har lagt op til det hver gang det er sket, hvilket det bare overhovedet ikke er. Det irriterer mig. Det sårer mig. Det gør mig ked af det. At han omtaler hende sådan overfor mig. Som om jeg intet har betydet for ham. At hun er meget mere fantastisk en jeg har været.
Lige nu sidder de til middag hos hans far. Hvad sker der??!! Jeg har aldrig nogensinde mødt hans far, eller jo. Lige hilst på ham et par gange. Men aldrig, aldrig, aldrig spist hos ham. Hader at hun gør det.
Jeg vil ikke være hans kæreste. Men hun skal ikke betyde så meget som hun gør. Eller jo, det må hun gerne. Jeg vil bare ikke vide det. Jeg vil ikke vide at det er det bedste forhold han har haft og at han aldrig har haft det sådan før. Hvad var jeg så? Jeg har ikke lyst til at være ked af det over det. Men det er jeg. Hver eneste gang vi snakker sammen, skal han fortælle noget nyt om dette vidunderlige menneske han er sammen med.
Og oven i det, så blev hun jaloux på mig i fredags. Det så åndsvagt. Je. ringede til mig fredag nat da han var på vej hjem fra byen. Han fulgtes med sin kæreste. Jeg ved ikke hvorfor han ringede, bare for at sige hej tror jeg. Han har det med at ringe til mig når han er på vej hjem fra byen. Bare lige for at sige hej. Han spurgte om jeg ikke snart kom og besøgte ham, hvilket jeg ikke kunne svare ham på. Fortalte mig at hans kæreste var ved siden af. Sagde at måtte hilse. Hun har altid sagt "hils igen" eller noget i den retning. Altid været åben overfor at lære mig at kende, når vi har snakket sammen mens de har været sammen. Men i fredags var det bare et "tak" man fik tilbage. Bagefter kunne jeg høre at hun spurgte hvad fanden han skulle snakke med mig for nu. Je. skriver til mig senere på natten, at jeg måtte undskylde den måde hun havde svaret på. De havde lige diskuteret, og hun var vidst blevet jaloux over at jeg var den jeg var og at vi så skulle snakke sammen lige præcis der. Skide godt. Nu vil jeg da super gerne måde hende. Ej, jeg ved det ikke.
Skal også have sagt til ham at jeg ikke har lyst til at høre om hvor fantastisk hun er. At det såre mig. Gider bare ikke diskutere det med ham. Hvilket jeg kommer til. Arr. Er slet ikke så ligeglad som jeg gerne vil være. Dammit.
---

Jesus, skal også have skrevet engelsk stil færdig. Aner ikke hvad jeg skal skrive. Pokkers.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når grænsen ikke er nået er publiceret 25/11-2007 20:11 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.