16 år siden

Afrika!!! Hvorfor nu det??!!

Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
26 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Ved slet ikke hvor jeg skal starte. Eller hvor jeg for den sags skyld skal begynde.
Vi kom i byen i fredags. Og hvor var det bare hyggeligt altså. Jc. ankommer til spisning og klargøring ved en sekstiden. Vi hygger, snakker, griner og gør hinanden nervøse ved at snakke om hvad vi gør hvis der bliver pinlig tavshed. Jeg ved det ikke. Hun ved det ikke. Ergo; vi gør i panik. Vi bliver enige om at spille kort inden de kommer, så vi kan se ganske afslappet ud. Kort finder vi. Vin er der også pludselig kommet på bordet, og vi snakker nu endnu mere højlydt end før. (Og nej, spørg mig ikke hvorfor det var blevet til at vi skulle være hos mig! Jc. mente jeg havde sådan et hyggetligt værelse. Hmm.) Aftalen var at de skulle komme ved en otte-tiden. Al. skriver og spørger om 20 ikke kan forstås som 21, for ellers kunne han ikke nå det. Hvilket var okay. Lidt i 21 skriver J. til mig og siger at de nok kommer lidt senere, for Al. var vidst faldet i søvn. Faldet i søvn?? Hov, drenge. Den holder ikke. Tsk. Halv ti træder de ind af døren. Og man finder senere ud af, at det fra starten var fordi Al. ville have en lur, at de kom så sent. Dårlig undskyldning. Vi indleder dem i vores taktiske kortspil (?), som de starks vinder stort. Pokkers. Men super hyggeligt var det. J. får sat sig i sofaen ved siden af mig, og vi kunne vidst begge mærke akavetheden mellem os. Prøvede at lade som ingenting. Hvilket gik fantastisk et langt stykke hen af vejen. Afsted til byen kommer vi, og ender først på en cafe og får en øl og hygger. Pludselig foran mig, står B. Vupti, out of nowhere. Dejligt at se ham igen. Vi snakkede sammen i lang tid om alt og ingenting. Kunne mærke skulende blikke fra J. side, og kunne ikke lade være med at smile til ham bagefter. Lidt muggen var han noget tid efter. Men det gik heldigvis over.
Senere kom vi til et endnu tomt diskotek, men folk kom hurtigt. Vi satte os i de fantastisk sofaer. Drengene gav drinks hele aftenen. Ikke dårligt. :) Danse gør de jo ikke, så mig og Jc. måtte selv afsted. Ikke at det var et kønt syn, men vi var der.
Jc. og Al. var meget opsatte på at mig og J. skulle forsætte hvor vi slap sidst. Men vi er begge røv generte når det kommer dertil. Prøvede at lave hints hele aftenen - han gjorde sikkert det samme. Jc. og Al. prøvede også "diskret" at komme med små hentydninger til J. Når J. var væk, overfaldte de mig med ting jeg skulle gøre. Men det kan jeg bare ikke sådan nogen ting - og havde ikke fået nok at drikke til at jeg var ligeglad hvis det blev akavet. Flere gange gik Al. og Jc. pludselig uden et ord, fordi de havde en ide om at det ville hjælpe. Overhovedet ikke. Efter noget tid gik jeg hurtigt, og da jeg kom tilbage var J., synes jeg, helt anderledes. Han snakkede og snakkede. Men det var fedt - ved ikke hvad de har sagt til ham. Men vi pjattede og havde det mega hyggeligt. Ikke at vi ikke havde haft det hele aftenen, men det var på en anden måde. Pludselig får han den ide at vi skulle gå uden de to andre opdagede det - de var for en gangs skyld gået et andet sted hen. Men det gjorde vi.
PIZZA! Hører jeg pludselig J. udbryde da vi går forbi et pizzaria. Så det fik vi. Lækkert. Efter noget tid finder Jc. og Al. os, og siger vi skal hjem.
Nej!, ikke nu mand! Men jo. Al. var i bil over til mig, og var ikke klar nok til at køre, så heldigvis tog de med hjem til mig. I taxaen tager han sig endelig sammen til at tage mig i hånden. Fantastisk.
Hjemme hos mig indvanderer mig og J. sengen og Jc. og Al. den udslåede sofa. Skide hyggeligt. Forgæves prøvede Al. at få min dvd til at virke. Men kaput er den - og han skulle forstille at være elektrikker. Tsk. Hehe.
Tættere og tættere lå vi i sengen under den dejlige varme dyne. Han holdte bare om mig. Kiggede på mig. Kiggede på hinanden. Ved ikke hvorfor jeg ikke kyssede ham, for det var så oplagt som noget kunne være. Men nej.
Spaden til Al. mener så pludselig at de skal til og hjem. Hvad er nu det for noget. De kunne da godt blive og sove, selvom jeg skulle på arbejde dagen efter. :) Men nej. Hjem skulle de. Pokkers. Et stort farvelknus bliver det til fra ham. Og det er fint. De er to fantastisk drenge. Virkelig.
But.. There's always a but...
Jeg havde fuldstændig glemt at han fortalte mig sidste fredag, at han rejser til Afrika i 3 måneder nu her til januar. Tænkte at det nok var engang midt i januar. Nej! Fucking den 5. januar. Det er på lørdag!! Han skal ned og bygge en kirke - frivilligt. Hvor er det sødt af ham. Men hvorfor nu det! Han har sagt at han pludselig bliver lidt træt af at han skal afsted. Ja, det tror jeg da nok lige. Øv mand! Men han har også sagt at han VIL se mig inden han rejser. Ihh. Hvorfor fuck skal han også til Afrika altså. Det var da irriterende.
Lige nu sidder på en eller anden højskole sammen med en masse fra hans efterskole, hvor de skal holde nytår. De har så bare lige lejet en højskole, fordi de kender nogen, som kender noget- Crazy. Men fedt nok. Håber vi ses inden han rejser. Og så kysser jeg ham. Eller jeg håber jeg kysser ham. ;) Det skal jeg.
Lorte Afrika!
---

Ellers arbejder jeg bare. Lørdag 8 timer - som blev til 9, fordi kunderne ikke kan forstå at vi lukker klokken 16. Det samme idag. Imorgen er det 6 timer, som nok bliver til ca 7. Åhh. Ej, men pengene er gode at have. Der er bare så mange mennesker. Tror aldrig jeg har set så mange mennesker i Brugsen før. Det er tosset så meget folk køber ind. Og det er alle der køber stort ind, lige til sidste minut. Puuha. Det kan godt være lidt uoverskueligt når man ikke kan se nogen ende på køen. Bare mennesker over det hele. Hele tiden. Men tiden går selvfølgelig hurtigere. ;)
---

Glæder mig til imorgen. Ud til Ka. sammen med ca. 12 andre fra klassen. Det bliver bare SÅ hyggeligt. Cr. tager singstar med - fedt! Han har også sin kæreste med, glæder mig super meget til at møde hende. Ved egentlig ikke hvorfor. Tror bare hun er så sød og har hørt så meget om hende snart. Spændene bliver det. :) Er garanteret mega træt. Havde håbet på en lille lur inden jeg skulle afsted. Men det bliver ikke til noget. Kan jeg simpelthen ikke nå. Så jeg skal nok være rigtig godt træt. Kanon. Ej, nu har jeg fået gratis champagne og alt muligt fra arbejdet, så til 24 skal jeg holde. ;)
---

Snakkede med Je. den anden dag. Han spurgte om jeg ikke kom hjem til ham, men det duede ikke med bus/tog tider, og min mor skulle bruge bilen på arbejde. Så den gik ikke. Desværre. Vil faktisk gerne snart se ham.
Han siger han savner mig helt vildt. Mig og mit venlige og smilende ansigt. Og så bliver jeg glad. Indeni. Men han skal ikke vide det.
Lige nu sidder hani Farum hos Ch, som han skal holde nytår hos. Spændt på at høre om de er sammen. Han frygter det selv lidt. Jeg bliver så gal på ham hvis de er sammen. Han har stadig en kæreste. Jeg bliver rigtig gal, for ved hvor glad hun er for ham. Og hvor glad han dybest set også er for hende. For det er han. Han er bare en spasser til at have en kæreste.
---

Jeg må hellere finde ud af hvad jeg skal have på imorgen og få pakket nogen ting, så jeg måske bare kan få en halv time imorgen efter arbejde. Det ville være guld. Vi har heller ikke spist endnu. Er ved at være sulten. Hmm.

Rigtig dejligt nytår til jer allesammen. Pas på jer selv ude i det vilde natteliv. ;)
Ses i det nye år.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afrika!!! Hvorfor nu det??!! er publiceret 30/12-2007 18:55 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.