De sidste dage i påsken

Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 15 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Så er det sidste aften inden hverdagen igen går igang. Tydeligt markeret af de madpakker jeg stod og smurte før.

De sidste par dage...

Fredag var vi til påskemiddag hos Bos far. Efter maden skulle der naturligvis kigges X-factor (anført af Lucas). Helene faldt som sædvanlig i søvn. Havde egentlig tænkt mig at vi skulle hjem når det var slut, men så var det at Lucas jo gerne ville spille billard, da kælderen er ryddet op, og det nu er muligt at være dernede :)
Så vi gik ned og spillede (havde jeg vist også lovet ham før vi satte os til bords). De andre fulgte hurtigt efter, og spillede bordtennis. Det skulle Lucas jo også lige prøve, da vi var færdige med billard. Det blev han også hurtigt meget god til i betragtning af, at han ikke har prøvet det før.
Da klokken var 12 besluttede jeg at nu måtte vi hjemad. Børnene skulle til Daniel næste morgen, så vi kunne ikke bare sove så længe vi ville. Skulle lige over og køre bilen helt tæt på, så det var lettere at bære Helene og hendes dukkebarnevogn ud. Da jeg så Daniels bil stadig ikke var der (han bor jo lige overfor Bos far), tænkte jeg at han garenteret ville komme som vi var ved at rykke ud. Og ganske rigtigt, da jeg steg ud af bilen henne ved huset, kommer en bil rundt om hjørnet - Daniel og Anja.

Lørdag skulle vi have Susanne og Camilla på besøg til aftensmad og hygge. Bo og jeg har sat os for et nyt projekt: Vi skal lære os at lave gryderetter. Så det var på menuen, og vi havde købt grundigt ind lørdag formiddag, for at have alt på ingredientslisten, selvom vi naturligvis - som vi altid gør - endte med at finde på lidt selv, og udelade nogle andre ting, og glemme noget helt tredje (som f.eks. den persille, der stod nok så glad og ventede på at blive skåret og drysset hen over fiskegryden EFTER den var taget af varmen - nu er det sådan at når ting er taget af varmen så er jeg vant til at de er færdige...)
Bagefter fik vi spillet lidt: "Killer Bunnies" (sjovt spil, selv om jeg ofte ender med at sidde og gemme nogle kort jeg ikke helt forstår (det hele er på engelsk) fra start til slut, og nøjes med at bruge de kort jeg trækker op under vejs) og "Tegn og gæt" (Dejligt spil, selvom der altid er en lille fare for at afsløre hvor total uvidende man er om visse ting, når der kun er én selv til at gætte på et hold (som da Susanne tegnede et hurtigt verdenskort, og satte en stor ring om en del af det - FUCK! Mig og geografi... Valgte at lade helt være med at gætte og med det samme afsløre at DÉR duede jeg ikke til noget. Altså jeg har været i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Italien og Frankrig - hvorfra skulle jeg vide hvor Rusland lå?!?)
Men blev hurtigt træt lørdag. Havde helt fra start af tænkt at jeg skulle have en middagslur lørdag eftermiddag, og fik Bo med på idéen, men endte med at vaske fåreskind, mens Bo sov, da jeg var færdig med det, var det ligesom ved at være tid til madlavning.
De gik hjem ved 1-tiden... Og så satte Bo og jeg os og så et afsnit Matador på sofaen. Faldt i søvn, med Bo op ad mig. Vågnede 10-20 minutter efter fordi jeg frøs en smule(hvorfor ender mine tæpper altid ovenpå? - måske fordi jeg altid pakkermig ind i tæpper når jeg sidder nede om aftenen, og først pakker mig ud igen, når jeg er ved min seng og en dyne er klar til at tage over). Nænnede/orkede ikke at skubbe til Bo og gå op efter et tæppe, så blev siddende og småfrøs, indtil Matador var slut, hvorefter jeg ikke følte mig så træt, og så satte mig ved computeren en halv times tid endnu. (kl var 4 før jeg kom rigtigt i seng).
Da jeg vågnede søndag morgen, havde jeg snot i hovedet og ondt i halsen, samt lurende hovedpine. Godt nok småfrøs jeg lidt lørdag nat, men da ikke så meget at jeg havde fortjent denne straf??! SÅ let plejer jeg altså ikke at blive forkølet.
Bo havde jo haft planer om at gøre sin perleplade færdig i påsken, og vi havde talt om at tage ind til ham lørdag og gøre det - det var han så først kommet i tanker om lørdag/søndag efter Camilla og Susanne var gået... Og han skulle have købt flere hvide perler - hvilket nok heller ikke lod sig gøre på en højhellig påskesøndag... Jeg var begyndt at sortere hvide perler fra Helene og Lucas samling, men havde på Bos opfording opgivet projektet - det tog bare for lang tid...
Var ikke så oplagt til Københavnertur, med hovedpine og forkølelse og en deraf følgende meget sårbar humørtilstand. Men afsted tog vi... Og glemte de 20-30 perler jeg havde nået at sortere fra. Inde hos Bo lægger jeg mig på sengen (af en eller anden grund nærmest tudefærdig) Bo går igang med perlerne, da jeg kommer helt op til overfladen igen (havde småvågnet flere gange), er Bo 'færdig'... Han havde NÆSTEN haft hvide perler nok, men manglede lige en 20-30 perler... Som kunne være dækket af de perler der lå hjmme hos mig. Er helt sikker på at hvis vi havde husket dem, så havde det lige akkurat dækket - uden en perle i overskud eller underskud... Hehe.
Så kørte vi hjem igen (sikke en spændende Københavnertur jeg dér havde mig). Vi fik lavet en god klar suppe. Mums, og godt for halsen. Og imens så vi... MATADOR :D

Idag var vi til påskefrokost hos mine forældre. Daniel kom med børnene kl 11. Da de jo ikke rigtigt har et køkken, men har indrettet et midlertidigt køkken på det ene toilet, havde vi lovet at tage en flæskesteg med... Og hvilken flæskesteg... Med de sprødeste svær ;) (Var lige ved at være ærgerlig over jeg er vegetar).
Camilla og Jan kom jo hjem fra Thailand natten mellem lørdag og søndag, så de var også med. Dejligt solbrune....
Christina havde sendt ungerne et gække brev på vegne af hende og Kaspers dyr katten Kahla og slangen Nagini. Børnene havde ikke gættet det, og Christina hjalp dem lidt ved at fortælle at det var fra to, og den ene var hvid og den anden rød og sort. Lucas kigger omkring. Camilla har altid haft svært ved at tage imod farve (som alle vi tre søstre), så selvom man godt kunne se hun havde været udsat for sol og varme, var hun stadig lidt hvid ved siden af Jan, der næsten var rød af sol, og i øvrigt havde en sort trøje på, og Camilla havde en hvid bluse på. Lucas gætter nok så kløgtigt på Camilla og Jan (det kunne da sagtens være de havde allieret sig med Christina når nu de selv havde været bortrejst). Hmmm Nej ;) Han fik vist kildetrusler fra dem begge ;)
I år havde jeg vist bundskraberen af påskeæggejagten... min pose vejede 75 gram... Og jeg havde 12 stykker i... Hmmm... Kunne ikke måle sig med poser på op til 900 gramog 35 stykker.... Men det går nok... vi deler jo ligeligt ud til os alle bagefter ;)
Har været rigtig hæs hele dagen, og den slags blive bestemt ikke bedre henad aftentide... Vi sluttede dagen af med et spil Matador (se, jeg både ser og spiller det - hvor er jeg dog alsidig ;) )
Jeg styrede for vildt, og fik både Frederiksberggade og Rådhuspladsen, og bare med et enkelt hus, kune jeg hurtigt udkonkurrere de andre ;)
Men Bo og Kasper er nogle snydere! Så mens jeg med al min hæshed forsøgte at kommunikkere med Lucas og Helene, stjal Bo 8000 fra mig og gav dem til Kasper... Jeg opdagede godt at de småsnød lidt, men havde da ikke forestillet mig at de mange penge Kasper pludselig sad med kom fra mig - havde troet de kom fra banken, som Bo styrede... (Han står lige her og kommenterer, at han aldrig kunne finde på at fuske med bankens penge - det er et hverv, man tager alvorligt!)
Men jeg vandt da! (Jo jeg gjorde) Hvis man nu ser bort fra, at Christina valgte at give alle sine ejendele med huse og det hele til Bo, fordi hun skulle betale sølle 10000 (eller lignende), sådan foregår det jo ikke i virkeligheden ;)

Men nu vil jeg gå til ro.
Børnene sover og jeg er træt og har ondt i halsen... Stakkels Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De sidste dage i påsken er publiceret 24/03-2008 23:03 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.