Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Længe siden, der er ikke så meget tid til at skrive siden D er kommet, og jeg er startet på uni.

Jeg havde D med på baren i fredags, rigtig hyggeligt, han er rimelig god til at falde ind, arh.. nu kom han jo også til at snakke lidt med r som er ekstremt åben.

Efter timerne (ja, jeg snød lidt og kom først kl 10, hvilket passede perfekt med, at listen først lige blev sendt rundt der! Har været syg hele ugen, ondt i hovedet halsen og snottet (helt sikkert pg.a. min brors polterabend!) og har været der til alle timer, fået læst også, så jeg synes jeg fortjente det! Forresten har jeg været til jobsyngning! Min kammerat ringede i mandags kl 10 og sagde at der var nogle ledige stillinger i hans kirkekor, og jeg stadig havde lyst. Jojo kvækkede jeg, jeg skal nok være der. Min stemme var også syg, så i desperation drak jeg 3 kopper kamillete med masser af honning, og da det ikke hjalp nok, slugte jeg en skefuld olivenolie! adadad! Ligesom levertran da jeg var lille puh!
A var så sød at vise mig derhen også, duer ikke til at få vejforklaring! Skal helst have været et sted 5 gange før det lykkes at finde det selv! Men så havde han uheldigvis også lige tid til at blive hængende mens jeg skulle synge! Jeg er normalt ikke vildt nervøs over sådan noget, men lige i dag, hvor jeg havde det skidt! Nå, men jeg kvækkede mig igennem en salme, 'ok, og så sætter vi den lige op' HVAD?!! hørte han ikke hvordan de øverste toner allerede forsvandt her?!! 'Og så op igen' kvæk kvææææææææææk kvæk kvæk kvæk. 'Ok, det er måske ikke lige sopranstillingen du søger' NEj for pokker slet slet ikke! De søger to sopraner og en alt, der er 12 med mig, der skal til prøve, så.. ja, jeg er overhovedet ikke klar over hvor stor min chance er! Jeg fik lige smidt en masse undskyldninger omkring mig før jeg smuttede, øv at jeg var syg! Ville så gerne ha det! Det ville passe perfekt som fritidsjob, så jeg ikke behøvede at arbejde mere end 5 timer på hverdage! Tror ikke mine chancer er så gode efter den præstation! A sagde dog, at han syntes det lød godt, og at det i hvert fald var meget bedre end dengang han var til prøve. tja.. håber at alle de andre er totalt dårlige! Så har jeg måske en chance! laang parentes slut!) Altså efter timerne gik vi på matematisk og spiste kæmpefrikadelle uhm! totalt lækkert! Jeg var langt fra på toppen, så jeg syntes alt var sjovt, og vi endte alle sammen med at fjolle rundt med en humor under nul!
R havde glemt sine briller. Hvordan f.. kan man det? han havde troet at det bare var tåget da han gik ned til toget hahaha! Af en eller anden grund begyndte vi at mobbe ham med en masse ikke eksisterende skavanker. 'Hey r, jeg har lagt mærke til, at du halter lidt, var det en stor ulykke du var indblandet i? hmm du skeler lidt, er det medfødt? totalt sjovt!
Derefter fik vi lokket pigerne der ellers havde tænkt sig at læse (på en fredag?!!) til at drikke øl oppe hos t, vildt hyggeligt, og helt helt overfjollet! Så skulle k og mig have vores første bartjans, lidt for snaldret af bare 2 øl! Men meget sjovt! D kom kl 3, ja og det var bare vildt hyggeligt, men vi havde lovet at mødes med hans finske piger kl4 i biobaren. Det var nu kun yan der var der, de to andre var tyske og snakkede dansk, og hold kæft hvor var det kedeligt! Vi sad og spiste honningmadder, havde taget knækkebrød og honningkrukken med, og gloede ud i luften.. eller en af pigerne et ansigt uden træk, hvilket gør at jeg mere kiggede på hende end luften. Jeg synes hun ser sød ud, som en mumitrold :)
Kl. 7 tog vi hjem, selv om jeg havde lovet at vi ville tage med om til ras fra holdet.. åbenbart holder han fest hver fredag.. men var for træt! Sådan kender man de gamle! Og ja.. festen i går med holdet blev også droppet.. ja fordi jeg var i dårligt humør.. d havde snakket om, at han kan starte en phd. efter kun et års kandidat, men det medfører at han bruger halvdelen af tiden i udlandet. Grunden til at vi nu betaler en helvedes masse penge for hans uddannelse, er jo for at være sammen, så.. Ja, jeg begyndte at tude lige pludselig, nok fordi jeg ikke var helt rask, men også fordi jeg ikke ssærlig godt kan klare at være stresset over sådan nogle ting, især når de ikke kan løses lige nu og her!
Åbenbart havde jeg så misforstået noget, udenlandsopholdet behøver ikke nødvendigvis blive ret langt, kun hvis han får phd'stillingen' efter et halvt års kandidatudd., hvilket vil være usandsynligt!
Men i hvert fald blev jeg enig med mig selv om, at vi ikke skal lave om på huset, altså bygge til. Det vil være at putte for mange kræfter i det her. Tid og kræfter som vi ikke har! Så er det bedre at få lavet haven lækker, og ordne badeværelser når vi engang får tid! Det er jo lidt noget andet, når det ikke er ens ejendom, men bare en kolonihave man ikke kan tjene penge på!

nå, ja så vil jeg lige slutte med at fortælle, at vi ikke bliver hjemløse alligevel! vi kan flytte ind tirsdag, og kan så bo i gæsteværelse de to nætter hvor vi ikke må bo her! Dejligt!
Jeg glæder mig helt vildt til at flytte, så jeg kan få kigget på tingene i alle kasserne der nu ligger hos a.
Har lovet d at smide halvdelen ud, der er en masse skrammel, men er lidt bange for hans reaktion alligevel! Han har vel hvad der svarer til 3 kasser, mens jeg har... 30? Og mine ting skal slæbes ned fra 5. sal ad en smal stejl bagtrappe, ja og så op på 3. hvor vores nye lejlighed ligger! uh og jeg kan få min pladespiller med :) det bliver så fedt! YES!!

nå, videre i teksten!

Kh mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jobansyngning i parentes er publiceret 01/10-2006 09:10 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.