17 år siden

Som ingen andre...

Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er jeg endelig kommet i kontakt med Je.. Var på MSN idag.. Han har så været hos sin far hele tiden.. Altså det er jo også super.. Men ville gerne at han måske lige havde ringet eller et eller andet for at fortælle mig, hvor han var.. Men nej.. Han skal flytte i lejlighed nu her.. Hans far vil betale for husleje osv, indtil han får SU til april.. Sårh.. Det er dejligt for ham.. Tror det vil komme til at fungere bedre for ham.. Håber jeg.. :)
Vi har snakket om tage ud og skøjte, ligesom vi gjorde den første gang vi sås.. Han spurgte om jeg var sikker på at jeg ville det, efter min flotte præstation sidst.. (Skvattede allerede inden jeg kom ud på isen.. SÅDAN)... Men det vil jeg gerne.. Vi havde det da meget sjovt alligevel.. Sårh.. Tror jeg nok vi skal..
Fortalte ham at jeg var kommet med i musicalen.. Som danser..
Spurgte om vores instruktører overhovedet havde forstand på noget som helst, siden de have taget mig med som danser..
Tak for lort.. Hehe..
Han mener åbenbart ikke at jeg så alt for fancy ud som danser sidste år (hvilket jeg jo egentlig kun kan give ham ret i..:S).. Men prøvede at bortforklare det med den undskyldning at jeg faktisk godt kunne dansene, men at jeg bare gled på scenen.. Hvilket faktisk ikke engang er løgn.. Jeg vidste hvad jeg skulle.. Men i riverdansen gled jeg.. Og i den anden.. Ja, der så jeg bare dum ud.. Men der gjorde jeg det rigtigt..
Han mente at jeg skylder ham en fribillet i år, da jeg han kom hele to gange sidste år.. Og først efter forestillingerne fandt ud af at jeg havde fribilletter i overskud.. Ups.. Hehe.. Sagde til ham at han først skulle snakke ordentligt om mine dansetalenter.. Ellers var der ingen fribilletter til ham..
Men han sagde at han kun sagde det fordi han vidste jeg var ligeglad..
Og jeg er ligeglad.. Fuldstændig.. Ved hundme godt at jeg ikke er verdensmester i at danse.. Tvært imod.. Men hvorfor ved han det? Hvorfor er han ved han hvad han kan sige og ikke sige til mig..?? Uhh.. Burde vel egentlig bare være glad for at jeg har en der kender mig så godt.. Men hvorfor skal det lige være ham, der kender mig nærmest ud og ind..
Som skrevet før, er han den der er kommet tættest på mig, på aller kortest tid.. Og det er virkelig grumt så hurtigt det gik.. Fælt..
Alt gik alt for hurtigt med ham.. Han kom for hurtigt ind på livet af mig.. Fik for mange oplysninger.. Ved for meget om mig nu.. Grumt..
Ved egentlig heller ikke om vi får nogen.. Og hvis vi gør, så har jeg i hvert fald lovet en væk til N og de andre må være berettiget min familie.. Det er vidst kun rimeligt..
Men i hvert fald.. Mega rart lige at høre fra ham.. Vide at han er okay..
Han snakkede også noget om at jeg mindst skal komme og besøge ham to gange om ugen, så han ikke bliver ensom.. Men at jeg skal medbringe maden.. Year right.. Det er mig der er gæsten.. Hehe..
Arj, han lovede mig en middag for RIGTIG lang tid siden, og den har han sagt at han nok skal lave til mig, men at han ikke har råd til at købe mad til alle der kommer at spiser.. Hvilket også kun er fair.. Sårh ja.. Glæder mig til at besøge ham.. Faktisk.. Underligt..

Snakket en del med N på det sidste.. Dejligt.. A er overbevist om at vi nok skal finde sammen en dag.. Men tror ikke en gang det er det jeg har lyst til længere..
Holder stadig rigtig meget af ham.. Og han betyder ubeskriveligt meget.. Men tvivler SÅ meget på at han virkelig kan lide mig.. At han ikke bare skriver fordi jeg har sagt at det føles som om at han ikke vil snakke med mig.. At han føler sig tvungen til føre samtalen videre indtil jeg siger godnat..
Åhh.. Jeg er da heller ikke nem at gøre tilfreds hva? Når han ikke skriver, er jeg bange for at han ikke holder af mig.. Når han så endelig skriver af sig selv, tror jeg ikke på at han gør det af lyst.. Ihh.. Men altså.. Synes bare han er svær at finde ud af..
Men hvis han ikke var der, ville der mangle noget i mit liv.. Lige nu i hvert fald.. Han får mig til at være glad.. Til at nyde livet.. Men samtidig bliver jeg også ked af det, når vi snakker sammen..
Vil gerne have en ordentlig forklaring på hvad der skete mellem os.. Hvorfor.. En face to face forklaring.. Men er bange for at spørge.. Endnu en gang bange for at føle mig latterlig.. Åhh.. Lort.. Ihh altså...

Været til gymnastik idag.. Der var sådan noget fællesgymnastik i A's forening, hvor hun havde spurgt om jeg ikke ville hjælpe hende med at stå for opvarmning..
Joo.. Jeg kunne da prøve..
Så igår, var jeg hjemme hos hende og lave programmet.. Sving, hop og det hele.. Blev allerede nervøs, da vi sad og lavede det, for at jeg ikke ville kunne huske det.. Men vi øvede det flere gange.. Og det kunne jeg godt.. Alletiders..
Jeg stod for de små, A for de lidt større..
Jeg måtte cykle de 4 km der var derhen idag.. Hvilket ikke gjorde mig noget.. Jeg tænkte jeg lige ville pumpe min cykel inden, da den har været flad de sidste mange måneder..
Keine hjalp det da bare.. Ihhj.. Med det samme, jeg kører ud af indkørslen, kan jeg mærke at luften allerede er futtet ud igen.. Fedt.. Men, smart som jeg er, tænker jeg at sagtens kan cykle på e halvflad cykel..
NEJ..
Når cyklen er flad, det er koldt og man er forkølet er 4 km altså meget langt.. Puuh.. Dårlig idé.. Gør det aldrig igen..
Men igang kom vi med opvarmningen.. Og selvfølgelig gør jeg det forkert.. Glemmer at holde de 8 takters pause midt i sving serien, som vi havde aftalt.. Så jeg er altså for det først 8 takter foran A.. Kanon.. Så jeg må til at finde på et eller andet.. Men oven i det, glemmer jeg så også hvad det er jeg skal.. Så jeg tænker bare: "Fuck, fuck, fuck.. Jeg må starte forfra.." Hvilket jeg så også gør.. Bare overhovedet ikke på samme måde, som jeg startede med.. Flot Anne..
Hoppe serien startede kanon.. Og det her var jeg sikker på jeg kunne.. Men nej.. Også det gør jeg forkert.. SÅDAN.. Ihh.. Men ja ja.. Så har man også prøvet det.. Det var nu meget sjovt.. :)

Har endelig bestemt for at være at Nik og Jay på kursuset næste weekend.. Eller.. Altså, kun en af dem jo.. ;)
Kan låne bukser og skjorte af N.. Og tror nok Th har en kasket jeg kan låne.. Så skal jeg bare lige have fat i en undertrøje..
Li. prøver at få lokket mig til være en disneyfigur sammen med hende.. Hmm..
Også nogen fantastiske forslag hun er kommet med: Bamse og kylling, ko og kylling, Peter Pan og klokkeblomst, Zeus og Hera, Muser.. Og julemanden og rensdyr.. Hehe..
Vi overvejer stadig muserne meget groft.. Vi kan låne kostumer gennem musical.. Men vi er bare lige lidt i tvivl om de er sådan rigtig kendte.. Altså.. Men lærer jo om dem gennem oldtidkundskab.. Og de er jo med i Herkules.. Meen.. Det er nok begrænset hvor mange der sådan lige ved hvem de er.. Det er ellers de fineste kjoler der er til dem.. Lange og guld.. :D SÅ fint.. Hehe.. Men vi ligger lige hovederne i blød..
Ellers vender jeg altså bare tilbage til min Nik og Jay idé..

Nå.. Skal vidst snart spise.. Har heldigvis fri i 1. time imorgen.. Dejligt.. Der kommer Mona Lisa Smile i aften.. Og den SKAL jeg bare se.. Den slutter først halv 12.. Men så kan jeg jo også sove lidt længere imorgen.. Så den skal ses sammen med mutti.. Bliver SÅ hyggeligt.. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som ingen andre... er publiceret 12/11-2006 18:23 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.