21 år siden

SKØN rolig dag :o)

bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
L ringede til mig kl. 11 - total vild og glad :o) Hendes flamme havde ringet. OM vi skulle spise morgenmand sammen ? Jubbii...jeg elsker altså mine venner. Efter "morgenmaden" tog vi ud på en lang lang gå tur. Det var så skønt. Jeg plejer ikke at skrive at jeg sidder i Grønland og skriver. Netop fordi vi er så få mennesker i byen. I dag kan jeg simpelthen ikke lade være. Der er bare skøn skøn vintervejr ! Vinden var kold fra Nord - med flot flot vejr. En masse der var ude og stå på langrend....hvor jeg forgæves kiggede efter C - for der var Cup-mesterskaber i langrend. Vi gik ud mod lufthavnen i bidende kulde. Men vi havde jo overtræksbukser, huer og vanter med vores dejlige varme frakker. Jeg gik med min nye sælskindspels...uh - se, nu tør jeg godt ;o) der skulle lige gå en tilvænningstid - så jeg ikke følte mig SÅ fin :o) Da vi kom ud til lufthavnen....*suuuuk* - så var storliften åbnet...fornemmelsen for sne...ski-udstyr blev næsten ustyrligt. Luise var da også smart nok og bestemme at vi ikke skulle helt op til liften og høre skiens lyde mod sneen...knitrende dejlig frost lyd. PÅ vejen hjem købte vi noget cacao - så vi fik varm cacao og gennemgået den nye Alt for Damerne og den kinesiske årshoroskop. Ja ja..den imponerede os sq ikk *GG* :oP godt at de kære mænd har :o)

Vi har bare snakket og grint om vores liv - som sædvanlig. Hvor heldige vi er med vores situation i vores liv, vores jobs og økonomien der er så vigtig og god for vores unger. Selvfølgelig gik vi også og savlede over vores nye flammer ;o)

Hans sendte også en sms....åh ! Han er dejlig. Fræk er han oz. Skøn. Da jeg kom hjem chattede vi lige sammen...og lidt senere så ringede jeg til Ham. Vi fik snakket en ½ time. Jeg tror ikke den Mand er i tvivl om min betagelse af Ham. Bare jeg nu ikke er for "nem" så Hans interesse falder for mig :o) Men nu fik Han igen snakket om at Han glæder sig til vi ses...være sammen i en rum tid. Og det bliver nok sidst i februar *suk*...dejligt. Vi skal nyde hinanden..lege...forberede os til vores møde. Han vil lære noget bondage...og synes det er pirrende, hvis han kan lære det smukke japanske metode - hvor reb bliver en udsmykning på kroppen. Spændende. Jeg vil til at motionere hverdag...gøre min krop klar..så jeg kan være mere udholden og smidig ;o) *SF*...mums...den Mand har virkelig vakt lysterne i mig. Og hvor er det skønt....hun er vågnet op af sin Tornerose-søvn...vildt dejligt :o)

Til aften gik datter og jeg hen til Brugsen og handlede til morgenmaden. Mens vi gik hjem kom der lidt Nordlys til syne. I løbet af under 1 minut var hele himlen blevet maaalet med de strømmende Nordlys....så smukt...de flouriserende grønne farver havde røde,lilla og gule kanter....wow. Nordlys på grønlandsk kaldes i noget henad...dem der spiller bold. Det er de døde der spiller bold på himlen. Så naturligt fik vi snakken omkring søster igen. Grinte og det var rart....:o)

Jeg tog på chatten...det er godt nok længe siden jeg har været på S/m-chatten på ofir. Men en "ny" veninde fra 2 somre siden sad derinde ( i DK), så det var dejligt at få snakket med hende og fik nogle opdateringer på hvordan verden nu hang sammen nu :o) det var bare skønt...bare det at være derinde med mit nick igen :o) *SMS* skønt. Nu fik jeg hende på min msn...for det viser sig jo, at min Herre fra Kbh. faktisk også har indfanget hendes interesse. Hun turde ikke helt at skulle involvere sig mere. Men var vildt fascineret af deres chat. Sådan er han jo, den kære Herre. Og jeg vil jo ikkke andet end glædes over at skulle have min veninde som en "med-tøs" i hans fold. Men nu får vi se...Hans HAR allerede skrevet at Han gerne vil møde min Herre. Woow..fantastisk er Han altså også...respekt og ære for Ham. Helt ærligt. Den Mand er den rette Støbning for mig. Det er skønt. Nå....nu med min chat/RL-veninde. HUn blev glad for at jeg lige kom i en tid, hvor hun havde brug for en der kunne forstå hendes betagelse. Hendes veninde i Århus forstår hende ikke. Sådan er det jo...når man nu er så utraditionel. Vi er jo Hippie-agtige :o) *GMS* men men kærligheden er det vigtigste. Ellers fungerer det jo ikke. Det håber jeg Hans forstår. Den kære kærlige og rolige Mand. Han har gjort stort indtryk på mig med hans ro...og bevidsthed om sit væsen. Han giver mig lov til at være. Og jeg skal jo ærlig indrømme..ja, jeg har kun lyst til at have Ham som min partner. Men andre sex-partnere, som jeg swinger godt med kan jeg ikke undvære.

Ungerne og jeg så video sammen "Muriels wedding"...hyggeligt :o) og spist aftensmad med Kinaruller, ris & karry, som min søn havde lavet. Han er god den dreng ;o)

Endnu en skøn dag er gået. Jeg har stornydt det.Og lysten til at komme på skibakkerne...ja, den er vakt meget stærkt - og Gud hvor er det skønt. Jeg kan virkelig mærke glæden ved livet igen. Igår aftes slukkedes den for en kort stund ...men ja, det er jo nok det der gør at glæden for mine medmennesker og naturens vidundere igen står soleklart som noget af et eventyr :o)

Mens jeg downloadede den nye msn-messenger sendte jeg Hans en sms. Sød og lidt pirrende ;oP *G* kan ikk la være. Han SKAL jo have opmærksomhed fra mig...forhåbentlig synes Han det er skønt ;o)

Kære dagbog, det var endnu en skøn dag Imorgen står den på Brunch med mine brødre - skønt med familie-hygge :o)

Tak for min kære veninder....tak for mine unger...tak for mig :o)

God søndag til alle....*S*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SKØN rolig dag :o) er publiceret 26/01-2003 06:42 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.