20 år siden

er bare træt...orkan påvej ?

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
2 dage, 13 timer siden
Kære dagbog.

Jeg er træt. Lige idag har jeg brug for en kæreste. Èn at putte mig ind til.... èn at læne mig op ad og være "lillepige" hos....*suk*

Bør nok bare gå i seng nu efter jeg har skrevet til Jan.

Nå....vil finde en godnatsmøg og indfinde mig i min nye lejlighed.

Her har jeg min sukke-mail :oP *GMS* åååååh ! NOgen gange er det bare skønt at få lov yil ay være lille ! *GG*

Elskede kæreste Jan.....

ååh ha....kender du de her dage ? :o( ............................*GG* ja, du gør. De dage hvor alting skal ske og hvor det umuligt kan ske alligevel ? Det kan nogen gange virke som om alle andre hele tiden vil nyde livet, alt imens mine egne ting skal på plads.....og det kan de ikke, da jeg er afhængig af andre. Lige nu sidder jeg i min gamle lejlighed.....sidder på en briks, hvor PC endnu er installeret koblet til nettet og med mit TV, der alligevel ikke sender noget som helst interessant.

"Høvlemanden" har lige checket lejlighedens gulv. Han kan slibe gulvet ned i morgen aften og på søndag - lakere søndag og forhåbentlig er det tørt på mandag. Jeg har det så svært med at jeg skal skuffe køberne........"konen" kommer hjem i morgen fra ferie ...."manden" bliver ekstra tid til d. 13.10. Jeg håber de egentlig synes det ville være allerbedst at de flytter endeligt, når han kommer hjem. For jeg er slet ikke klar med lejligheden :o( *Huuuuuuuuulk* - ja, så er det ligefør jeg savner at jeg havde en kæreste, til lige at læne opad ham :oP * vrrrræææææææææææææl * - men ok. Så tænker jeg på dig...."knokle-huckle-man" - du klarer SÅ meget og aldeles helt alene. Jeg har dog trods alt venner, som har hjulpet mig...jeg er ikke utaknemlig, men er nok bare af væsen i bund og grund for genert til at bede om mere hjælp. Hmm - så jeg sidder jo selv i den situation, som jeg selv vælger. Mor kommer dog i morgen formiddag og hjælper mig med at gøre det rent i skabe osv. *rødmer næsten* ja, så skal jeg vist ikke brokke mig for meget ;o) jeg er bare så træt...og føler mig lidt for meget alene om det.

Ungerne er hos deres far til imorgen...det er nu så meget sagt, for datter skal noget og senere til Intro-fest med 3. G´erne. De har en tradition med at 3. G´er finder slaver og udsætter dem for lidt af hvert. Datter er SÅ frisk og er total fornøjelig i sin klasse ! :oD *GGG* jeg var til forældremøde i går aftes, så var der lige en klassekammerat der udbrød" ÅH - NEJ ! Det er en familie-ting" og grinte vildt. SÅ fik vi alle et grineflip :oP *GG* hæhæ....:oD *GG* så længe det er grinet hun mener, er det nok ikke så slemt ;o) og det virker virkelig som om der er et godt sammenhold i klassen.

Desværre skal jeg være ved døren og sælge billetter, selv om det er skide hyggeligt, fordi jeg kender de fleste glade mennesker der kommer ind - så er det lidt ærgeligt, når man allerhelst bare vil nyde musikken tæt på.

Lørdag holder jeg dog fri.....dvs. så er der dømt jive-musik. Der bliver virkelig gang i den ;o) spændende......

Fri er måske så meget sagt...for vi skal have placeret alle vores møbler i den nye lejlighed :o) jamen, det bliver nok rigtig hyggeligt og godt, når det kommer til stykket. Jeg kan bare ikke lige se enden på det endnu :o)

Kæreste Jan. Jeg tænker også ofte på dig :o) og snakken kommer da også på dig ofte, når veninderne begynder at snakke om deres nyforelskelser. Jeg har det godt med at jeg har dig i mit hjerte og mine tanker. Jeg kan altid fornemme din krop og varme, dine varme blik, smil og grin. Det giver mig ro i sjælen på én eller anden måde. Jeg gider ikke - endnu - begynde at interessere mig for nogen. På en-eller-anden måde vil det involvere mig for meget, da jeg så regner med at der bliver forventninger der skal indfries. Og når man finder en kæreste bliver den andens vennekreds også inddraget - også skal jeg til at lære endnu flere at kende end jeg gør nu. Det er for meget af det gode *GG* det vil jeg bare ikke. Jeg har knap tid til mine egne :oD heeeey ! Et luxusproblem !!! *GS* ;o) Nej, jeg synes jeg har riiiiiiiigeligt at holde rede på lige nu med alt dét der sker :o)

Forresten, så har jeg "opsagt" samarbejdet med min super lækre Toyota Camry 2,6 l. *suuuk* - det holdt hårdt. Men ...jeg må jo indse at sådan er realiteterne. Istedet får jeg jo en anden splinterny vogn ;o) *hæhææ* det bliver bedre for min lille familie med sjældne gange og jeg får alligevel kørt, som jeg synes er så hyggeligt - og jeg tjener gode penge på :o) lækkert. JO, jeg har det egentlig ligesom jeg vil have det - i det store hele.

Jeg er lidt spændt på dit kursus ....:o) sådan et "sparke-røvs-kursus" kunne jeg vist godt bruge :oP *hæhæ* ....*host* det er nok mere et organisationskursus jeg skal bruge....

Nå, mit rod venter her i den gamle lejlighed....og jeg skal lade min mobil op.....så jeg kan sms´e til en anden kammerat, som har lovet at kigge på mine elektriske installationer ;o)

Forresten....jo, jeg tog ind og så film i aften. En rigtig fornøjelig gav-tyvsfilm " The Italian Job" med flotte mænd, flot sej kvindelig pengeskabsekspert, båd og biljagter...whoouow :o) det var fedt med god underholdning for engangs skyld. Jeg trængte bare til at få lidt underholdning :o) midt i virvaret. Jeg mangler nemlig også en ansat....*pyha* - men vi klarer lige skansen. Heeey - var det noget for dig ? :oP du har vel fået lidt erfaring ?

Nå, men det skal nok ordne sig. Havde en samtale med en tidligere ansat....og kunne forklare at jeg har en vision med afdelingen, som jeg lige skal have sat ind på spor i den nye proces jeg har med ledelsen. Så, regner jeg også med at kunne tilbyde en bedre løn - nu får vi se :o)

Nå, kære. Ville lige fortælle lidt midt i virvaret og - endnu engang - vores regn-og blæstfulde vejrforhold....i morgen kommer der uvejr - jeg håber på den måde at vejrguderne kan være med MIG og ikke få min veninde helt hjem til byen før på mandag :oD *GGG* jeg er vist lidt streng nu7, men det er lige hvad jeg har brug for :o) *hihihihi*

Snuser dig i tankerne. Du sover nok nu hvor kl. er 2.30. Som en dejlig blød bjørn i sin hule ;o)

Skønne.....ha det rart, kæreste Jan ;o)

Din ~SommerFugl~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget er bare træt...orkan påvej ? er publiceret 03/10-2003 02:59 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.