10Min fars ar - Supermand fra Vangede
"Hvordan fik du egentlig dit ar i panden far?" Datteren rejser si... [...]
Smilebåndet
11 år siden
10Min Fars ar - Gedehamsen
"Den der lille hvide prik du har på næsen far, hvordan fik du den... [...]
Smilebåndet
11 år siden
8Min fars ar - Vortefeen
"Far, Smilla har fået en fodvorte. Hun viste den i frikvarteret i... [...]
Smilebåndet
11 år siden
2Villum og Skovsvinet - Kapitel 13
Skovsvinet, som i virkeligheden hed Esben Bøeg, og hans knægt fly... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
1Villum og Skovsvinet - Kapitel 12
Skovsvinet lossede døren til forsamlingshuset op og skred op mod ... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
1Villum og Skovsvinet - Kapitel 11
Jeg mødtes, som han havde forlangt det, med Skovsvinet nede ved b... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Rasmus Veng Pedersen (f. 1973)
"Hjæææælp!" Lyden kom fra området nede ved søen. Vi listede os nærmere. "Jeg tror det er smartest at kravle det sidste stykke, så vi ikke bliver opdaget" hviskede jeg til Bib. Han nikkede lydløst. Vi var nødt til at kravle gennem nogle brændenælder for at komme tæt nok på til, at se hvad der foregik. De brændte overalt på mine hænder og underarme. Jeg måtte bide tænderne hårdt sammen for ikke at begynde at græde. Da jeg var igennem kiggede jeg mig tilbage. Bibs øjne var helt våde af tårer men han var sej og sagde ikke en lyd.
   Vi sad et øjeblik mens vi ventede på, at den brændende fornemmelse skulle forsvinde. Efter noget tid gjorde det ikke længere så ondt. Helt musestille skilte vi de tætte bregner ad, så vi kunne kigge ud mellem dem.
   Til højre for os, nede ad en lille skovvej lå skovsøen. Der var en åben plads ved bredden. Der holdt en gammel bil med en stor rusten anhænger. Jorden var fyldt med dynger af gammelt skrammel. Det var tydeligt, at Skovsvinet havde brugt det her sted til at komme af med affald i lang tid. En radio spillede noget frygtelig musik, der heldigvis nærmest blev kvalt af de tætte træer. Ved siden af anhængeren stod en stor, mand med en ordentlig mave og filtrede noget reb ud af en bunke gammelt skrammel. På den anden side af den lille skovvej inde mellem nogle træer kunne vi skimte noget der rørte sig. Det var derfra vi havde hørt Bops råb om hjælp.
   Bop stod bundet til et træ. Foran ham stod en lyshåret dreng i shorts og en blå skjorte. Han holdt en lang brændenælde i hånden. Den brugte han til at slå Bop på armene med. Bop skreg hver gang drengen slog ham.
   "Tøsedreng" snøvlede drengen og grinte
   "Kan du ikke engang tåle en lille brændenælde, hva' din dumme nisse?". Han dansede rundt mens han rakte tunge og drillende råbte
   "Av, av, aaaaaaav. Det gør så ondt når den seje dreng slår mig!".
   "Du kan selv være en nisse, dit grimme møgdyr!" sagde Bop mens han skulede af drengen.
   "Du- du- du- du- du-skal i-i-i-ik-ik-ikke kalde mi-mi-mig grim- grim- grimme" stammede drengen rasende, mens han stampede i jorden og viftede vildt med sine arme.
   Han fandt en stor kæp og skulle til at slå Bop. Da han trådte et skridt frem, for bedre at kunne ramme, snublede han over nogle rødder og faldt så lang han var.
   "Ha ha ha! Kan du ikke stå på dine ben, klodsmajor?" råbte Bop. Drengen rejste sig tudende op og løb ned mod bredden af søen mens han kaldte på sin far.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/11-2010 19:15 af Rasmus Veng Pedersen og er kategoriseret under Eventyr og fabler.
Teksten er på 445 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.