10Min fars ar - Supermand fra Vangede
"Hvordan fik du egentlig dit ar i panden far?" Datteren rejser si... [...]
Smilebåndet
11 år siden
10Min Fars ar - Gedehamsen
"Den der lille hvide prik du har på næsen far, hvordan fik du den... [...]
Smilebåndet
11 år siden
8Min fars ar - Vortefeen
"Far, Smilla har fået en fodvorte. Hun viste den i frikvarteret i... [...]
Smilebåndet
11 år siden
2Villum og Skovsvinet - Kapitel 13
Skovsvinet, som i virkeligheden hed Esben Bøeg, og hans knægt fly... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
1Villum og Skovsvinet - Kapitel 12
Skovsvinet lossede døren til forsamlingshuset op og skred op mod ... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
1Villum og Skovsvinet - Kapitel 11
Jeg mødtes, som han havde forlangt det, med Skovsvinet nede ved b... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Rasmus Veng Pedersen (f. 1973)
"Hvordan hulan skaffede du alt det?" Ebbe stod og stirrede ned i plasticposen jeg holdt åben for ham. Den var fyldt med sorte og mørkbrune hår.
   "Jeg barberede Whisky" sagde jeg og nikkede gennem ruden ud mod haven, hvor hunden slukøret krøb rundt. Den manglede stort set al håret på ryggen og bagbenene. Ebbe spruttede af grin
   "Flippede din far ikke helt ud?".
   "Jo, er du da tosset mand. Han så helt forkert ud i hovedet da han så det. Jeg måtte lyve og fortalte ham, at det var noget jeg havde set på tv. En meget berømt hundeavler havde fortalt at det var rigtig sundt for hunde, at blive klippet helt skaldet engang imellem." Sagde jeg.
   "Hvad sagde han til det?" Ebbe vred sig af latter da han spurgte.
   "Sagde og sagde. Han sagde sådan set ikke noget. Men han brølede en hel masse om, at han satme ikke ville ses sammen med køteren, så længe den ikke havde pels på kroppen."
   "Den ligner for helvede da en forvokset rotte med løvemanke" havde han skreget inden han var drønet ned på havnen på sin cykel for at køle af. Resultatet var blevet at jeg skulle lufte Whisky hver dag, indtil det var groet ud igen.
   Vi pakkede skosværten og hundehårene ned i min taske, hvor der allerede lå en bøtte hård honning og et par gamle grønne bukser jeg for længst var vokset ud af.

Da vi nåede frem til skoven stillede vi cyklerne omme bag forsamlingshuset inde i skoven. Jeg kiggede på uret, 19.30. Der var tid nok. Vi skyndte os ned mod det sted, hvor Skovsvinet havde forlangt, at vi skulle mødes. Vi tog tingene frem og gik i gang.
   "Hvordan ser jeg ud?" spurgte Ebbe mens jeg limede den sidste klump hundehår fast på hans kind med honningen.
   "Det bliver skide godt Ebbe. Du ser helt perfekt ud" sagde jeg og kiggede grundigt på ham. Overalt var han smurt ind i mørkbrun skosværte. På hans bare fødder, mave, arme og hoved havde jeg limet Whiskys hår. Jeg havde prøvet af få det jævnt, men nogle steder sad det i store klumper. Det så temmelig komisk ud, men det var det bedste jeg kunne klare. Han havde mine gamle bukser på og i hans uglede hår havde jeg bundet en masse grankogler. Han stod der smurt ind i skosværte og honning og kiggede på mig mens han prøvede at fjerne nogle løse hår fra sin mund. Han lignede noget der var løgn. Jeg måtte tage mig sammen for ikke at grine.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/11-2010 19:17 af Rasmus Veng Pedersen og er kategoriseret under Eventyr og fabler.
Teksten er på 425 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.