2Et lille blik
Amagerbro · Jeg bryder mig ikke om metroen. Jeg er pakket ind i bet... [...]
Kortprosa
10 år siden
4Fyld mig op
Om jeg nogensinde lærer at kunne forstå livets tomrum, der flaske... [...]
Kortprosa
10 år siden
8Vi findes ikke mere
Savnet, er der endnu. Det gør ondt. Jeg kan se det i spejlet. Jeg... [...]
Kortprosa
11 år siden
7Alt hvad han ser, er hvad du er
Jeg tror ikke han har lært det. At elske et andet menneske. Han r... [...]
Noveller
11 år siden
2Jeg kan ikke huske
Hvem var det lige du var? · Du, efterlod mig. Et brev første gang j... [...]
Digte
11 år siden
4Glemt
Sidder i et svagt lys. · Tænder en smøg. · Klik, vandet koger, endnu ... [...]
Digte
11 år siden
11Jeg kan ikke
Undrer mig en lille smule. Hvorfor jeg opsøgte ham igen,..? Det v... [...]
Smilebåndet
11 år siden
1Glas Kvinden
Kamilla havde det ikke godt med han var vågen når hun sov. Mon ha... [...]
Blandede tekster
11 år siden
2Stilstand
Jeg kan ikke se dig, jeg kan ikke fornemme stilstanden · du forsvin... [...]
Digte
11 år siden
9Lydløst,...
Åndeløst, stanken har bedt sig i rummet. · Far ligger nøgen, hiver ... [...]
Digte
11 år siden
1Magt
Bider i neglen. En lille flække rykkes op. Presser neglen mod tæn... [...]
Blandede tekster
11 år siden
4Nattens vrede
Nattens vrede dulmes i en svag vind. Hviles rundt som skygger, de... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lulle Von Adelholm (f. 1978)
Kamilla havde det ikke godt med han var vågen når hun sov. Mon han tjekkede hendes mobil?. Hun huskede sig selv på hun skulle have kode på. Røde bøffer,..? Det kom ikke bag hende. Hun troede dog han var mere feminin i sin madstil. Røde bøffer, var vel mere maskulin?.
Så maskulin havde hun aldrig opfattet Lasse. Hun var i det hele taget i tvivl. På den ene måde virkede han meget maskulin. På den anden side kunne hun fornemme en mere feminin side af ham, lige under overfladen. Men hun var usikker. Men han skjulte et eller andet. Hun skulle gå forsigtigt til den. Liste,...

Hendes antagelser kom fra deres sex. Lasse havde indimellem problemer. Hvilket bidrog til Kamillas usikkerhed. Hvorfor var det den ikke stod i fuldt flor?. Kamilla vidste hun var sexet, og kunne for det meste tænde mænd seksuelt. Men usikkerheden var taget til efter hun havde mødt Christian.

Christian var manden der kun kunne få sin pik op, at stå hvis hun lå bundet. Eller han stod stolt med sin pisk.
Men mødet med Christian og derefter Lasse havde usikkerheden i Kamillas sind yderligere ædt sig ind på livet af hende. Eller var mænd tæt på de fyrre og lige over,.. bare generelt lidt dvaske, livs trætte?.
Hun havde flere gange, når de elskede. Forsøgt sig at nærme Lasses anus med en våd finger, i et forsøg på at finde ud af om han var kinky, eller bare helt efter normen. Når hun slikkede hans halv stive pik. Kunne hun ane en større rejsning. Hun havde læst sig til, at mænd havde G-punkter omkring anussen.

Kamilla husker hvordan Christian flere gange havde snakket om anal sex. Presset var der hele tiden. Snakken. Det fyldte meget. På et tidspunkt havde Christian slikket Kamilla bagi. Og det var kommet bag på hende hun nød det en smule, måske var det tilfældet det samme hos Lasse?.
Han var jo feminin og pertentlig. Måske biseksuel, måske vidste han det bare ikke selv?. Hun vidste hun en dag, før eller siden nok skulle finde ud af det, og skrev det på sin indre to do liste.
Hvad skjuler ham Lasse, og var han biseksuel?.

Tanken om Christian igen, gjorde hende modløs. Men samtidigt osse vred. Kamilla havde ofret meget på sit livs kærlighed. Mere end han og omverden vidste. Hun var kommet i mere kontakt med sig selv. Bevidstheden var blevet udvidet. Christian. Den knap så lækre mand visuelt. Manden med et ørneblik. De gråblå øjne. Der til enhver tid kunne gennemskue Kamilla. Det var skræmmende. Ingen havde nogensinde kunne se igennem hende. Ingen.
Men Christian havde evner ud over det sædvanlige. Det sjove var at Kamilla havde bedømt manden helt ved siden af. Hun havde ikke regnet deres første date for noget andet end bare en tilfældig sex date. De skulle mødes ved ham, på hans gård langt ude på landet. Og det var først bagefter på deres første date det slog hende hvor galt det kunne have været gået,...


Kamilla var blevet hentet ved Roskilde motorvej som aftalt, efter hun var stået af bussen fra jydespanden. Christian kom susende i hans kassebil. Larmende. Udstødningen var gået sig en tur. Da hun var steget ind i bilen og hilste på Christian for første gang, jog det direkte i hjertet. Kamilla havde mistet sig selv i det sekund hun rakte hånden ud og høfligt hilste på ham, der senere skulle koste hendes ellers så stærke psyke.

Første gang hun så hans gård, blev hun klar over i samme sekund, hun totalt havde fejl bedømt manden. En prægtig gård langt ude på landet i Nordsjælland. Majestætisk. Kæmpe have, med gamle bøgetræer der stod stolt og flot. Hele gården var gennem restaureret af Christians selv. Fra kælder til kvist. Intet var overladt til tilfældighederne. Alle bygge materialer var af det bedste kvalitet. Egetræs planker. Italienske special importeret fliser. Køkkenet var fra Uniform. Kamilla bemærkede at samtlige vinduer havde indbygget lås. Det undrede hende,..


Da de træder ind, tabte Kamilla kæbe og mund. Bjælkerne i loftet. Det enorme køkken, med store italienske fliser. Det enorme spisebord. Hun talte 16 stole, alle ens. Dæmpet belysning. Stearinlys i alle kroge. Christian der byder hende indenfor. Og undskylder rodet. Åbner en flaske vin og stiller pizza æskerne på det lille spise bord der står i forlængelse af det enorme køkken. Kamilla sætter sig ned, hun var stadig kold i kroppen, efter at have stået og ventet på Christian der var en anelse forsinket. Som senere viste sig at være en dårlig vane han besad.

Kamilla følte sig tryg i køkkenet. Sad stille og høfligt ventede på Christian osse ville sætte sig til bords. Hun var sulten, men var klar over at det blev umuligt at spise noget som helst. Hun pressede sig selv, hun var nervøs for hun blev for svimmel af vinen på tom mave. Huset, gården havde en vis ro over sig. Christian var rolig, velovervejet. Ingen usikkerhed at spore. Skarp, kniv skarp.
Kamilla havde aldrig følt sig så sensuel og feminin før. Det her var nyt. Men hun vidste hun skulle holde sig klar i hovedet, hvis hun skulle kunne følge trit.

Kamilla var velbegavet blandt mænd, og begik sig ofte med en stilsikker attitude. De fleste mænd nærede en vis angst. Hun havde et ordforråd de færreste kunne følge med på. Og hun vidste det. Men det lod Christians sig ikke mærke af. Men han var betaget, det var tydeligt. Men af hvad?, hvad var det han kunne se,...? Andre ikke havde set før?.
Aften gik, og Kamilla husker kun få brudstykker af voldsom sex. Et reb i loftet, bundet til en bjælke i stuen. En læder puf under sig. Nøgen, ja hun var sikker på hun havde stået bundet til en bjælke i loftet. Hun huskede et blik. Christian siddende på sofaen og betragtede hende, mens hun stod bundet. Det var hun ret sikker på.

Kamilla slog Christian væk fra sine tanker. Hun havde lovet sig selv, at med vold og magt at han skulle væk fra hendes tanker, nu havde hun jo Lasse,...

Christian

Christian satte farten op. Drejede skarpt ind på gårdspladsen. Slukkede motoren og kiggede ud over markerne. Han elskede dette sted. Roen, og fuglene omkring gården. Han steg ud af bilen og gik en rundtur i haven som han gjorde hver eneste dag efter arbejde. Derefter gik han ind i huset, tændte for sin pc, og satte filter kaffe over. Satte sig til det lille spisebord i køkkenet. Tjekkede sin hotmail, der lå kun en mail fra hans gamle mor. Der havde brug for hjælp til at få sat et drivhus op. Det stressede Christian.
Han loggede derefter på sin Scor profil. "Lidenskab/Dominans" Password: "Ventegården". Han havde slået sin gæstebog fra, det ragede ikke hvem han snakkede med. Han havde kun billeder på af sin overkrop. For det ragede heller ikke alle andre hvordan han så ud. Han kastede et blik på bloggen.

Der var stadig gang i Mille. Han hadet hun havde det behov, for at blæse alt ud i det åbne rum. Han kunne ikke fordrage den side af hende. Hvorfor havde kvinder det behov, at dele deres inderste med alle?. Kunne de slet ikke se hvor latterligt de fremstod?!. For slet ikke at tale om alle de tosser der kom med velmenende råd i den forpulede blog. Christian tog sig til panden, og hentede en kop kaffe. Og tjekkede sin mobil der lå i køkkenskuffen. Den mobil med taletids kort, han kun brugte til at skrive med kvinder fra Scor. Hans rigtige nummer var der ingen der havde udover familien. End ikke Mille. Og hun havde slet ikke opdaget det i al den tid de havde kendt hinanden. Det undrede ham, hun var ellers skarp nok.

Der lå 10 beskeder. De var fra alle fra Karen i Helsingør. Han ventede med at tjekke dem. Han skulle lige læse Milles blog først. Han gik ind på hendes profil. Han havde slået "anonymitet" til. Så hun kunne ikke se hvor ofte han tjekkede hendes profil ud. Han kunne så til gengæld ikke se hvem der besøgte hans profil. Han kiggede ofte på hendes billeder. Hun var det smukkeste han endnu havde set. Han var ikke i tvivl om hun var kvinden i hans liv. Men det kunne ikke nytte noget. Hun var et rodet menneske. Og Christian satte pris på god ro og orden. Hans børn var det vigtigste i hele hans liv. Skilsmissen havde tæret hårdt på hans sind. Han var udkørt selvom det var to år siden han var blevet skilt. Der var ikke plads til Kamilla. Han havde kæmpet hårdt for at holde hende på afstand.

Men han havde svært ved at modstå hende. Især når de var sammen fysisk. Hun havde sneget sig ind på det aller hemmeligste. Det kunne han ikke tillade.

Christian læste sine sms'er. Endnu en kvinde der ville bygge rede, han magtede det ikke. Han havde fået kontakt til Karen på dating.dk. En moden kvinde, køn. Men ikke nær så smuk som Kamilla. Han vidste godt at han sikkert med tiden ville fortryde han skubbede Kamilla ud af hans liv. Men hans børn og sexliv var det vigtigste. Og Kamilla var sikkert typen der stak af når hun havde fået det hun ville have. Han kendte den type kvinder. Hun ville uden tvivl forlade ham, når hun opdagede hvor kedelig han i grunden var. Kamilla havde et drive, han ikke gad eller magtede. Hun var svær at styre. Hun besad ikke den submissive side. I starten havde hun overrumplet ham med hendes charme og intelligens. Han vidste godt det var en bulderbasse han skulle møde, men han kunne ikke modstå hendes skønhed. Han måtte udforske hendes sind og hendes krop. De var så forskellige,..

Christian havde en aftale med Mette fra Østerbro kl 20. Han overvejede hvad han lå inde med af rent tøj. De havde aftalt han skulle medbringe "sports tasken". Tasken han havde gemt ude i laden. Langt fra ungernes rækkevidde.
Han kiggede igen på Kamillas profil billeder. Og huskede da hun lå bundet ude i haven under det store bøgetræ. Nøgen og hjælpeløs. Han mærkede hans lem voksede. Åh gud han elskede det syn. Det var uden tvivl det smukkeste og mest intense. Christian havde siddet inde i køkkenet, og kigget ud af vinduet og beundret den indbundende kvindekrop der lå på græsset. Imens han drak kaffe og røg en smøg. Han kom i tanke om at Kamilla engang havde skrevet en blog, hvor hun åbent havde erklæret sin kærlighed til ham, uden at nævne hans navn. Han viste det var ham hun havde i tankerne. Er digt han havde kopiret og gemt. Han fandt det frem fra en mappe på skrivebordet og læste det.


Jeg drømmer om mig og dig
Jeg står i køkkenet og beundrer dig, min mand.
Igennem vinduet ud til den store have.
Æblekage er bagt.
Med æbler plukket af dig, min skønne,..
Du sender et smil.

Du er blevet ældre.
Rynker vidner om et langt liv på Ventegården.
Din evige stolthed,..

Disse få ord havde bidt sig fast. Christian bed kæberne sammen. Lukkede ned for sin pc og skød alle tanker væk. Han gik i bad, barberede sig. Tog rent tøj, den ungdommelige G-Star skjorte og en parfume mærket af Armani Magic. Puttede en penisring i lommen, og hentede hans sport taske ude i laden. Og kørte mod København i hans kassebil.
Forfatterbemærkninger
Et uddrag af noget tekst jeg sysler med,..

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 03/10-2012 00:36 af Lulle Von Adelholm og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 1906 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.