Mand søger kærlighed


1 år, 8 måneder siden 2 kommentarer Noveller

1Rosen
Trækker vejret gennem næsen og mærker duften af rose, · Kommer i ta... [...]
Digte · hjerte, sol
4 måneder, 23 dage siden
230 års jubilæums sang
Melodi : Jens Vejmand · Tekst : Henning. · Se Pia kom til tiden, · Fra ... [...]
Digte · sjov, lykke, lytte
5 måneder, 2 dage siden
2Damerne visker
Psss, psss, psss Henrik, · Psss, psss, psss Henrik, · To damer, en me... [...]
Digte · fortvivlelse, nysgerrighed, tankeflugt
5 måneder, 20 dage siden
2Multikunsteren
Digt om Jan Ulrich. · Du tit klaveret her jo bruger, · I mens pilsner... [...]
Digte · sjov
5 måneder, 27 dage siden
3Digt om Line
Line så ung, så dejlig, så smuk, · Fra dig vi hører aldrig et suk, · ... [...]
Digte · sanser, stjerner, tankespind
6 måneder, 21 dage siden
5Glor
Jeg står ved dem der står og glor, · En som ind af alles vindue glo... [...]
Digte
6 måneder, 29 dage siden
5Hold om mig
Hold fastere omkring mig, · Så mine tanker løsnes, · Med din runde ar... [...]
Digte
7 måneder, 11 dage siden
1Tjener Bolt
Tjener Bolt går rundt med sit hvide klæde over armen. · Stopper op ... [...]
Kortprosa · skæbne, ærlighed, håb
9 måneder, 21 dage siden
2Henvendelse til fyldepennen.dk ?
Hej, · Hvordan kontakter jeg person(er) der står for fyldepennen.dk... [...]
Blandede tekster
9 måneder, 29 dage siden
3Lidt af hvert
Hvad er din livret ? · Lidt af hvert. · Hvad kan du lide af musik ? · L... [...]
Digte · tomhed, tiden, anderledes
10 måneder, 11 dage siden
1Haiko digte til sang
En knogle så stor, · Løb om kap med en kvinde, · Mon knoglen var skør... [...]
Digte · refleksion, sjov, poeski
1 år, 3 måneder siden
5Forårs digt
Foråret kommer, · Fristende, dejligt og smukt, · Findes i livet. · Blom... [...]
Digte · ønske, følelse, kærlighed
1 år, 4 måneder siden
1Pigen med den politiske skæbne
Pigen mødte en mand på en restaurant. De fulgtes hjem til manden.... [...]
Kortprosa · tanker, uretfærdighed
1 år, 4 måneder siden
6Krig
En meningsløs krig, · Er der mening med livet, · Det er menigs kamp.
Digte · øjebliksbillede, indre smerte, udnyttelse
1 år, 5 måneder siden
1Handi-klubben
En eftermiddag sad min gode kammerat Allan og jeg Jesper, som så ... [...]
Noveller · livets gang, fantasy, tillid
1 år, 5 måneder siden
2Den kære juletid
Julesneen daler, · Glemt er alle kvaler, · Juletræet hentes, · Her kan ... [...]
Digte · livet, hyldest, digte
1 år, 5 måneder siden
0Den falske julemand
Sneen dalede ned over den lille landsby hvor jeg boede sammen med... [...]
Noveller · livsglæde, uretfærdighed
1 år, 6 måneder siden
1To verdener
Hvor er verden dog lille, · Mennesker der har noget til fælles, · Mød... [...]
Digte · strøtanker, tankeflugt, fortabt
1 år, 7 måneder siden
2Papegøjen
De samme gentagelser, · Igen, igen og igen, · Papegøjen har ingen lær... [...]
Digte · livsanskuelse
1 år, 8 måneder siden
1Et umage par
Som barn var jeg meget stille og rolig. Jeg havde nogle rigtig sø... [...]
Noveller · stemning
1 år, 8 måneder siden
2Mand søger kærlighed
Mit navn er Martin og jeg har i længere tid levet livet som singl... [...]
Noveller
1 år, 8 måneder siden

Puls: 2,9

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Henning Nørgård (f. 1962)
Mit navn er Martin og jeg har i længere tid levet livet som single. Men jeg har også i denne tid har drømt om at møde en sød og dejlig kvinde, at blive kæreste med. Laver de ting man kan i tosomhed, gå i biffen, koncerter, holde om og af, kysse og meget andet dejligt. Finde ting vi har til fælles men også forskelligheder, da det jo er det er udvikler os som mennesker.

Jeg har derfor besluttet at oprette en dating profil, hvor jeg kan fortælle de væsenligste ting om mig selv, selv om net dating er et helt nyt og ukendt land for mig. Grunden til at jeg vælger at bruge denne metode er også jeg er kørestolsbruger og ikke kommer så meget rundt grundet dette. Så ved hun jo det også og kender min situation. I min profil skriver jeg humoristisk at hun gerne må have kørekort til kørestol, da det er et must at kvinden ved min side skal have glimt i øjet, humor og være lidt fjollet på den gode måde.

Der kommer på kort tid nogle henvendelser fra dejlige kvinder, som ser rigtig smukke ud, men som man siger "det er det ydre der tænder men det indre der tæller" men ikke mindst matcher med det vi ønsker sammen i vores videre færden i livet. Jeg tænker på mit eget profil billede og den første tanke der strejfer mig er "der har vi jo skønheden og udyret"

I løbet af ret kort tid, formentligt grundet mit "utroligt flotte" udseende, får jeg 12 henvendelser.

Jeg må derfor lægge en strategi. Bestemmer mig nu at udvælge 4 kvinder der skal "arbejdes" videre med. De resterende kvinder, får et pænt og godt svar, at jeg synes vores dialog grundet vores forskelligheder og min fornemmelse ikke skal forsætte. Jeg er iøvrigt "på omgangshøjde" med disse 4 udvalgte kvinder, hvad familie, interesser, uddannelse og ikke mindst en umættelig trang at høre musik både hjemme men også hvad live angår.

Nu videre, ikke til "de tolv søster" men "de fire kvinder" , som er de heldigt udvalgte, tænker jeg. Vi skriver lidt videre på dating siden med de 4 mest "interessante", men kommer så til næste trin på trappen. Jeg foreslå derfor en chat med hende der virker mest tillokkende efter chatten med mig, på Facebook, eller på en anen platform. Hun har efter min opfattelse et rigtig dejlig navn "Cecilie". Jeg mærker allerede nu, at der er en særlig og dejlig dejlig kemi mellem os to, så jeg vil derfor umiddelbart efter skrive de andre tre en besked om hvordan og hvorledes. Alt andet er jo ikke fair. Efter nogen chat kommer samtalen ind på at høre hinandens stemmer. Hun får mit nummer, jeg begynder straks at nynne, "jeg vil sidde ved telefonen" - uhhh det er spændende.

Pludselig ringer et nummer op, fra en jeg ikke kender. Jeg kan mærke mit puls stige og den kommende glæde er på vej, så jeg siger så høfligt og friskt som jeg kan "Hej det er Martin". I den anden ende af røret lyder ikke det ventede milde stemmet, men derimod en dyb herrestemme "Hej det er Hans fra Codan forsikring." Hvorefter han spørger - "forstyrrer jeg ? " Jeg reagere prompte med et "Ja det kan du FANDME tro du gør" og knalder "røret" på. Det ligner slet slet ikke mig, der ellers altid er hensynsfuld og normalt svare "det har desværre ingen interesse" - også fordi jeg slet ikke kan huske hvilke forsikringer jeg har.

Sidder atter i spænding og venter på at min forhåbentlige date ringer mig op. Telefonen ringer kort efter igen og jeg tager den endnu en gang røret og siger igen så høfligt og friskt som jeg kan "Hej det er Martin". Denne gang er det en helt anden stemme der svarer mig, der lyder et "Ja hej det er Cecilie", hun har den smukkeste og blideste kvinde stemme, jeg måske i mit lange liv har hørt. Jeg bliver derfor helt stum ved at høre Cecilies dejlige stemme og hører derfor et "hallo er du der" fra hende. Jeg smiler og svarer "ja tror det er teknikken der drillede", selvom det er mit kærligheds fyldte hjerte og drømme der havde ramt mig. Det er ok men er lille nødløgn selvom man aldrig må lyve hvad kærligheden angår, og jo heller ikke om noget som helst andet.

Vi snakker videre et kvarters tid, ja guderne må kende tiden, da tid og sted er ganske uden betydning for mig i netop dette øjeblik. Cecilie siger at jeg er sød at snakke med og gerne vil mødes med mig, så vi aftaler at mødes ved de skønne omgivelser ved skovsøen at drikke en øl, et glas vin eller noget helt tredje. Jeg bruger igen min humoristiske tilgang til livet - og siger hun blot skal kigger efter en mand der kører i "racer" med alufælge klar til afgang.

Nu kommer det meget spændende øjeblik at mødes, jeg er kommet i god tid og sidder og venter ved Jensens som aftalt. Pludselig som ud af en tåge dukker den smukkeste kvinde op, ligheden med hendes billeder er komplet, bare endnu smukkere. Flot smukt mørkt langt hår med hesthale, klædt i frisk sommerkjole og med de smukkeste øjne i farven grøn som i øvrigt er min absolut yndlingsfarve hvad øjne angår. Vi smiler begge dejligt, og jeg siger så "Hej Cecilie", får et "Hej Martin" retur, og så et dejligt kram.

Vi finder et bord og sætte os ved, jeg bestiller en øl til mig og et glas rødvin til Cecilie. Jeg starter med at undskylde at jeg ikke trak stolen ud for hende som det hører sig til, for en galant herre. Hun slår en dejlig befriende latter op og siger så "betyder det så at du heller ikke bærer mig over dørtrinnet når vi skal giftes?". "Nej nej svarer jeg - det har jeg skam folk til" - hvilket igen fremkalder smil og meget latter. Kan allerede mærker vi har en rigtig god kemi hvilket er SÅ vigtigt. Vi griner mere sammen og får snakket om alt muligt mellem himmel og jord.

Snakken går lystigt om alt lige fra, hvor kommer du fra, hvad er dine oplevelser i livet, hvad drømmer du om. Noget senere mærker jeg desværre at daten med denne alt for skønne og smukke kvinde nærmer sig en afslutning. Så jeg løfter derfor nu min arm og lægger hånden hen mod bordet, for at drikke det sidste af min øl. Men hurtigt holder Cecilie kærligt sin hånd over min, jeg mærker varmen og hun sender mig det smukkeste smil. Jeg bliver meget glad og varm om hjertet. Vi fletter fingre og smiler endnu mere til hinanden. Det føltes helt perfekt. Selvom de er første gang vi mødes og sidder på en cafe blandt fremmede mennesker, kan vi mærke hvad vi begge har lyst til i dette øjeblik. Vores blikke mødes, jeg rækker begger hænder frem og holder Cecilie om kinderne som er varme og dejlige og vi giver hinanden det første dejlige blide kys.

Jeg siger til Cecilie, "lad os tage en lille gåtur ved søen". Cecilie smiler sødt til mig og siger "det lyder dejligt". Hun går, mens jeg triller, turen rundt skovsøen. Kigger på ænder der svømmer, fugle der flyver, søde små børn der leger. Jeg kigger på Cecilie og siger "kan du huske da vores børn var så små og søde?" "Det kan jeg helt sikkert siger hun nu er de bare søde - er dine to søde ?" "Det kan du tro søde. Faktisk rigtig søde, det er jo noget de har arvet fra deres far" siger jeg. "Åhhh din lille charmetrold" siger Cecilie, holder om mig og giver mig igen et kys, men denne gang ikke bare et tante-kys, men et dejligt varmt og lidenskabeligt kys.

Vi går over mod ishuset og kigger som vi nyforelskede allerde er. Vi kigger igen hinanden i øjnene. Jeg siger til Cecilie "jeg vil gerne byder Dem på en is at slikke på". Hun smiler små frækt til mig, hun tænker vist på noget helt andet end is, og siger "det var da et dejligt tilbud, men vent lige med isen, jeg skal lige op at ringe til en veninde". Jeg står og kigger på de forårskåde ænder der lystne flyver rundt blandt hinanden - og tænker - jeg er jo selv en sulten han, med en glubende appetit. Cecilie kommer tilbage om smiler umådeligt meget til mig og giver mig det dejligste kys. "Nå" siger jeg "skal vi ikke gå over at få den is", jeg synes snart jeg har ventet længe nok - altså ikke kun på isen.

"Nej vi venter lige lidt endnu og nyder stilheden sammen" siger Cecilie. Vi står begge uden en lyd, holder hinanden i hånden og nyder øjerblikket, da Cecilies telefon bibber. Hun kigger ned på den, og siger "Åh nej, jeg har glemt en aftale med en anden veninde, hun kommer forbi i taxa lige om lidt, da vi havde aftalt at mødes netop her." Pokkers osse tænker jeg nu var planen jo netop vi skulle fra kulden og til den varme og lidenskabelige del af daten.

"Hun hedder Lone og kommer i taxa, så vi går lige op så du kan hilse på inden vi tre går tilbage og får en is" siger Cecilie. Ja ja ja - det er godt med dig, det ser ud til at jeg skal bytte varm nærkontakt med Cecilie ud med det stik modsatte, at kysse en iskold og følelses løs is, alt imen Cecilie plapre løs med et andet kvinde menneske. Pludselig kommer en taxa rullende og chaufføren ruller chaufføren ruller vinduet ned og siger "Er det frk. Cecilie Holst ?" "Ja" svarer Cecilie "det er mig og min date" og vi hopper ind på bagsædet. Jeg har nu opdaget Cecilies plan, ja faktisk både meget overraskende og dejlige plan. "Vi skal køres til Rosenvænget nummer 27". Jeg kigger på Cecilie og siger "selvfølgelig måtte en dejlig og smuk kvinde som du bo på en vej med dette navn". Hun smiler igen dejligt til mig, kigger mig dybt i mine dejlige blå øjne, som jeg dog straks lukker at nyde kysset der nærmere sig mine bløde og varme læber.

Efter en køretur, af uvist længde, da jeg har mistet enhver fornemmelse af tid og sted og bare nydt nærværet med Cecilie, stopper taxa, og chaufføren, og siger "det bliver 87 kroner, kort eller kontant ? " Jeg svarer kort og kontant - "kort" - får betalt og vi hopper begge glade og smilende ud. Vi går hen mod indgangen til huset hvor Cecilie åbner døren og siger "ja her bor jeg så". "Hvor er det dog et dejligt smukt og harmonisk hjem du har" svarer jeg, og fortsætter "vil du ikke vise mig rundt, og lige vise mig det vigtigste rum først. Ikke at jeg skal bruge toilettet lige nu men det er altid rart vide det til senere" Cecilie kigger på mig og siger drillende til mig "kom du tager ganske fejl du dejlige mand, nu skal du se det vigtigste rum i mit hus lige nu". Jeg ved udemærket hvad hun tænker på og hun nærmest løber mod soveværelset.

Vi nærmest flår tøjet af hinanden og jeg har efterfølgende faktisk tænkt at var tiden blevet målt, så var vi endt i Guinness World Of Records, i disciplinen - "lyn afklædning på tid". Efter elskovsakten lægger hun sig det sted jeg allerhelst vil have en kvinde skal være når vi bare skal slappe af og nyde øjeblikket, nemlig ved mit varme bryst og nuller lidt mine små krøllede hår derpå. Cecilie giver mig et blidt kys på kinden, jeg ser hende smile, og jeg siger "ja det har været en helt fantastisk date min egen".

Vi lukker vores øjne og Cecilie siger "sov godt og drøm sødt skat". Jeg svare som rigtig er "tak i lige måde min kære og tak for den skøneste date med dig, den overgik helt min vildelse fantasi". Inden jeg lukker øjnene, nyder jeg de søde lyde fra Cecilies åndedræt og tænker - sikke da en dejlig oplevelse i aften, må livet bringe mange flere af disse stunder med Cecilie.
Forfatterbemærkninger
Dette er den første novelle jeg har skrevet, så alle kommentarer og gode råd er meget velkomne.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/10-2022 06:58 af Henning Nørgård og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 2035 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.