16 år siden

Ondt, ondt menneske

Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Nu har jeg endelig ferie. Og hvor er det lækkert. Skal arbejde hele ugen. Egentlig skulle det kun have været om eftermiddagen. Men chefen kom lige og fik head-huntet mig til at møde klokken 7.30 imorgen tidlig. Værs'go Anne! 12 timer til dig. Tak skal du have chef!
Imorgen aften tager jeg i biografen med Aj og Li. Og torsdag tager vi til Århus og bruger alle de penge vi ikke har. Så fornuftige er vi nemlig. Det bliver skide hyggeligt. Fredag skal jeg arbejde igen. Det samme lørdag hvor jeg skal til indflytterfest hos Na og hendes kæreste om aftenen. Det bliver godt. :)
Egentlig fik vi ferie allerede torsdag. AT-dag fredag, hvor vi havde tid til at skrivepå vores synopsis. Flot af skolen allerede at ligge en skrivedag der, når vi først havde vejledning torsdag eftermiddag. De er så gode til at planlægge sådan nogen ting. Så der lavede jeg ikke rigtig noget. Gamle Li var her for at snakke gymnastikopvisning. Ellers ikke rigtig noget. Så ja. Ferie til mig. Det er lækkert lige at få en pause fra skolen. Jeg gider slet ikke mere. Og glæder mig bare til at blive færdig.
---

Havde fødselsdag i søndags. Yeah. Dejlig dag var det, med overvældende mange gaver. Jeg forstår det slet ikke. Ovre ved min far og spise lørdag aften. Holdt da op der var mange gaver. Min far kommer slæbende med en kæmpe sæk ude fra Ikea, en af de blå man kan købe med hjem, fyldt med alt til at flytte hjemmefra. Plus han kom med 3 andre store pakker. Tror jeg har ALT nu. Jeg mangler gryder og pande. Tror næsten det er det. Og så viskestykker. Jeg fik helt seriøst alt. Fik også noget af min halvsøster. Det var meget overvældende. Fik en dvd-afspiller af min mor. Et sølvarmbånd og en bluse af min søster. Dejligt. Glæder mig helt til at flytte hjemmefra, så jeg kan få brugt alle min ting. :)
Ellers havde jeg bare en rigtig hyggelig dag herhjemme med mon mor og søster. Men kagemand, kakao og dejlig mad. Elsker fødselsdage, hvilket folk nok ligesom også har opfattet eftersom jeg har gået den sidste uges tid og talt ned til i søndags. :)
---

Har fået brev fra J. Et dejligt langt brev. Blev SÅ glad da jeg kom hjem fra arbejde og min mor fortalte det var kommet. Min onde mor ville ikke lade mig læse det før vi havde spist (Ja haha, hvor er det sjovt mor). Men så blev der også bare læst. Han havde sendt et billede med af sig selv. Og en bon fra McDonalds hvorpå han har spurgt om jeg vil med hen og have en burger når han kom hjem. Hehe. Derudover havde han også tegnet tegninger af der hvor han bor og en stor bille. Hehe. Jeg kunne ikke lade være med at grine da jeg så tegningerne. For det er præcis sådan noget jeg kunne finde på at gøre. Tegne latterlige tegninger og skrive et 4 siders langt brev om alt og ingenting. Han er så sød. Og han vil gerne have mig med til Milano. :)
Og så huskede han min fødselsdag. Min fødselsdag. Fra Afrika. Vi har kendt hinanden i to uger, og så husker han min fødselsdag. Det synes jeg er sødt! Og dejligt.
I hans brev skrev han at jeg var noget helt specielt og ikke kunne vente med at komme hjem til mig. Åhh. Lige over mand! Savner ham så meget. Dejlige dreng. Bare lige at kunne skrive til ham. Høre hvordan han har det og hvordan hans dag er gået. Jeg savner at snakke med ham. Øv mand! Der er 1½ måned endnu.
---

For første gang, huske Je. min fødselsdag. Jeg er stolt over han huskede det. Snakkede med ham om aftenen. Var blevet forladt herhjemme fordi min mor skulle arbejde og min søster skulle pludselig hjem til en veninede. Hallo mand! Det er min fødselsdag. Tsk. :) Men så ringede han og sang fødselsdagssang for mig. Og så snakkede vi i flere timer.
Idioten har været sin kæreste utro!! Hun er på skiferie og så havde han været til fest og drukket sig møgstiv og derefter været sammen med en der har været vild med ham i årevis! Idiot. Jeg skældte ham ud mens han forsvarede sig med at han ikke anede hvad han lavede. Jeg mindede ham om hvordan han havde reageret den aften jeg havde været sammen med en anden og hvad han havde sagt til mig. Han kunne ikke rigtig forsvare sig, men håbede bare på at hans kæreste ville tilgive det. Jeg ved han holder af hende. Og ved at hun holder endnu mere af ham! (Faktisk fortalte han mig for nogen uger siden at han havde sagt til hende at han elsker hende! Det havde jeg ikke brug for at vide). Håber at hun bliver hos ham. Eller det ved jeg ikke. For han har også brug for at vide at han ikke altid kan få det efter sit hoved. Eller ved ikke hvordan jeg skal forklare det, for ved han bliver mega ked af det hvis de slår op. Men alligevel. Årh jeg ved det ikke. Burde heller ikke tænke sådan. Men kan ikke lade være. Jeg ved det ikke.
Han har også inviteret mig med til Australien!! Hans far skal flytte derned om omkring et år, så Je. regner med at tage derned nogen måneder når han er færdig med gymnasiet. Han spurgte om jeg ikke ville med. Wow! Jeg ved det ikke. Sagde bare at det måtte jeg lige tænke over. Ved heller ikke om det bliver til noget i sidste ende. Jeg ved ingenting med ham. Jeg fortalte ham om Milano igår, han blev helt stille. Indrømmede at han blev lidt paf! Ved ikke hvorfor. Eller. Måske det er lidt tosset at jeg skal med, når vi ikke har kendt hinanden længere tid. Tror ikke Je. havde forventet at vi måske skulle blive mere end venner eller hvad vi nu var før J. rejste.
Et eller andet sted gjorde det mig glad. Og hvad er det så for et forhold vi har! Hvis jeg bliver glad når han bliver ked af det. Hvis jeg bliver glad, hvis han får den lærestreg, hvis han kæreste slår op. Jeg er et ondt, ondt menneske! Jeg må ikke tænke sådan.

Jeg må hellere snart gå i seng. Skal jo snart op igen. Øv mand! Skal også have skrevet blå bog færdig. Glæder mig til at læse min - engang til maj.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ondt, ondt menneske er publiceret 12/02-2008 21:54 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.