17 år siden

Gå væk og fuck dig selv, bare forsvind

køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Aghr! Jeg ryster af vrede. Fuck han er en røv. Magen til mistillid er det rigtig længe siden, jeg har oplevet, hvis det altså nogensinde er sket?!

Har ellers haft en god dag, som jeg har brugt sammen med pigerne, men sov dog nogle timer her til eftermiddag, grundet udtalt træthed.

Men så ødelægger Mili det. Mit højskole ophold kan tydelig opdeles i perioder.
Den første periode hvor jeg var sammen med Ov - hvor jeg blev oppe til kl. 4-5 om morgenen, og faldt i søvn i hans arme i sofaen, for at blive vækket af rengøringspersonalet kl. 7 om morgenen.
Den næste periode hvor jeg var sammen med Ell, og sov tidligere, men alt for tæt sammen med ham hver nat.
Tiden hvor jeg hang sammen med Sisse, festede igennem og grinede alt for meget og for højt i følge andre mere nederen mennesker!
Det sidste stykke tid, hvor jeg har været utroligt langt nede, virkelig umotiveret og alt for sløv.
Og endelig de sidste par dage, hvor jeg føler, at lærerne igen stoler på mig, folk har lidt mere respekt for mig, og mine venner giver mig lidt mere af den glæde tilbage, som jeg gav dem i mine første tre perioder. Og derfor også har haft en meget mere positiv attitude, og faktisk har nydt at være her!

Mili fik bare virkelig mit blod til at koge i dag. Han viste mig, hvor lidt han har til overs for mig, og hvor lidt han stoler på mig, og det gjorde mig sq rasende!
Ham, Jul og Git har bare ingen tillid til mig, og de gjorde mit højskole ophold ret dårligt i en lang periode, men efter jeg har været lidt hjemme, og virkelig har sørget for at holde mig på afstand af dem, har det været okay..

Men i dag var jeg tvunget til at tage kontakt til Mili. Eller dvs Sad skulle have noget is til hendes tandpine, som hun sikkert gerne måtte have fået, hvis hun havde spurgt ham, mens jeg ikke var der.

Men Mili kiggede bare på mig, og der var virkelig had i hans øjne. Så henvendte han sig til mig, mens han ignorede Sad, og spurgte mig hvor vi sad henne.

Jeg undrede mig over spørgsmålet, og jeg har sikkert set ret misbilligende ud i ansigtet, for det var ikke lige venlighed, der mødte mig.

Jeg stod lidt og overvejde, hvad jeg skulle svare, for jeg havde siddet oppe ved Sad sammen med de andre piger, men jeg var på vej over til mig selv.

Det var nok ikke særligt smart at overveje det, for det virkede ikke som om, han troede mig en meter, da jeg sagde, at jeg kom oppe fra Sad af, men var på vej over til mig selv?

Så sagde han, at han ikke kunne give hende is, mens han kiggede rigtig ondt på mig.

Så fattede jeg endelig, hvad det hele handlede om. Sad måtte ikke få is, fordi jeg var der. Han mistænke mig for, at jeg ville tage en masse isterninger og gå op på et værelse og mixe drinks. Bare fordi jeg engang har bedt om is til min lovlige hvidvin, og at jeg i en periode tit bad om is til min vand!
Det skal lige siges, at det stort set er umuligt at få kold vand på denne her skodskole, og jeg hader halvlunkent vand.. så når jeg ved, at der er isterninger i køleskabet, er det ikke i orden at spørge efter dem?

Selvfølgelig er jeg heller ikke helt udkyldig, men hvem er det? Jeg har da drukket nogle gange, selvom det bestemt ikke var lovligt.. Men helt ærligt, at forbyde min veninde at få is - jeg er bare vred.
Og lidt ked af det? Det var nemlig så tydeligt, at det var mig, der ikke måtte få is, og at hun gerne måtte, hvis hun ikke lige havde været sammen med mig.

Jeg gik ud for at fortælle det til Sisse, for jeg ved, at hun nok var den eneste på skolen, der ville have fået samme behandling.
Hun var også ret rystet, men jeg fortalte det, som en sjov historie, selvom jeg i virkeligheden var rasende. Så jeg fik ikke den respons på det, som jeg nok inderst inde ønskede. Men jeg skal altid spille så smart og kold i den slags situationer?

Blev også lige nød til at fortælle det til Krølle og Dj, hvilket er fint, for jeg stoler på dem, men da Krølle vendte sig direkte om for at sige det til en gruppe piger, der blev jeg sq lidt sur.

Jeg sagde til hende, at hun lige skulle styre sig, men hun forstod det, som om jeg mente, at hun skulle dæmpe sin stemme, men til sidst fik jeg hende overbevidst om, at hun bare skulle holde kæft. Jeg gider nemlig ikke at hele skolen kommer til at høre om det, selvom de nok gør alligevel - rygterne går så fandens stærkt..

Men er smuttet op på mit værelse nu for at få en pause fra nysgerrige spørgsmål.
Er bare glad for at jeg ikke skreg 'fuck hvor er du latterlig!!' lige op i fjæset på ham, for så havde jeg nok skabt en scene..
Det var sikkert endt i noget i retning af: 'skrid til helvede Mili' eller 'gå væk og fuck dig selv, bare forsvind!'

Skriver på msn med Vang og Emil. Savner dem begge to og har vel noget kørende med dem begge, men snakker ikke halvt så meget med Emil mere.
Jeg var helt vild med ham i sommers, da jeg boede i USA, og da jeg kom hjem, var jeg sammen med ham, men nu er vi gledet lidt fra hinanden, vi har begge fået noget mere travlt end før..

(01.15)
Min samtale med Emil var bare skøn. Det var dejligt lige at minde ham om, at jeg holder af ham lige som han er.
Han skrev bare en masse pis om, at jeg var en drømmepige, som sådan en som ham, kun kunne drømme om at få lov til at være sammen med. at jeg var højere i hierakiet end ham, og at det var sjældent at så smukke piger, var sammen med fyre som ham.

Jeg prøvede at overbevidse ham om, at han betyder noget for mig, at han får mig til at føle mig tilpas, og at han bare er dejlig som han er, men det var svært..
Alle de dejlige ting han sagde til mig, gav mig varme, men alle de nedgørende ting han sagde om sig selv, gav mig kuldegysninger!

Han sagde, at jeg var alt for sød og smuk til ham, og at det var uretfærdigt, at jeg fik ham til at føle sig så godt tilpas, og at jeg gav ham falske håb, når jeg snakkede sådan med ham..

Men alligevel gjorde han mig bare glad. Jeg er vild med den dreng. Virkelig. Jeg tør også tro på det han siger.

Min samtale med Vang var selvfølgelig anderledes. Jeg har ikke set ham i 2 år, og er pga tilfældigheder begyndt at snakke med ham igen, efter en kortere pause.
Jeg har aldrig været sammen med ham, ligesom jeg har med Emil, og jeg vil ikke ødelægge magien, ved at sige alle mulige tætte og frække ting over sms/msn, for så virker det ikke ligeså spændende, når jeg gentager det i virkeligheden!

Jeg har været så forvirret over Mic de sidste par dage. Fik jo at vide af Sad, der havde snakket med en af hans andre veninder, at han hadede mig. Jeg var så forundret over den udtaelse, at jeg bare tænkte, at nu ville jeg holde mig lidt på afstand fra ham, for at se om han ville tage kontakt til mig først.
Det gjorde han så i dag. Første gang jeg sidder stille og roligt på et fællesområde, kommer han hen til mig og forventer, at jeg skal føre samtalen, ligesom jeg plejer.

Jeg snakkede lidt med ham, men jeg må indrømme, at jeg ikke har så meget til overs for ham mere, men som mine veninder sagde, så ligner det bestemt ikke, at han hader mig, når han opsøger mig på den måde. Faktisk nærmest det modsatte.
Men jeg gider ikke spekulere så meget på det mere, vores forhold må jo bare opbygge sig stille og roligt, hvis han altså arbejder lidt for det..

Nu blev klokken mange igen før jeg kom i seng, og jeg er ved at dø af hoste, så jeg kommer nok ikke til at falde i søvn forløbigt.

Er det ikke utroligt, at jeg allerede er halvsyg igen.? Hoster og er forkølet, jeg nåede fandme kun at være rask 2 dage siden sidst!
Fuck det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gå væk og fuck dig selv, bare forsvind er publiceret 05/06-2007 23:37 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.