10Min første kærlighed
Ligger og venter på at inspirationen banker på døren. Det skulle ... [...]
Klummen
7 år siden
1Johannes Karagas - Episode 10
Et brev · "Fortiden er et sted, du altid vil have på dig. Et sted d... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 9
Når håbet slukkes · "Hvad gør man, når alt føles håbløst?" · Jeg kas... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 8
The closets thing to crazy · "Hvordan kan alting være så skørt? Og ... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 7
Et valg mange muligheder · "Hvis bare livet var mere simpelt og ing... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 6
Nye situationer · "At vænne sig til nye situationer kan være svært,... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 5
Uventede overraskelser · "Jeg foretrækker overraskelser, man kan f... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 4
Problemer med hjertet · "Hjertet ved, når man ikke gør det rigtige,... [...]
Noveller
12 år siden
0Johannes Karagas - Episode 3
Piger og planeter · "Jeg er en af dem, der tror at piger kommer fra... [...]
Noveller
12 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ditte Villadsen (f. 1990)
Ligger og venter på at inspirationen banker på døren. Det skulle da ikke undre mig, at han lige pludselig kommer svingende med en nissehue på hovedet og lugtende af cigaretrøg med ølpletter på skjortekraven. Han vil betragte mig, min stramme sure mine og tage sine arme omkring mig, kramme mig tæt i sammenhængende 10 sekunder, før han vover at sænke sine hænder ned på min røv for at give den et kærligt klem med det der fulde liderlige udtryk i øjnene. Han fortsætter lystigt med at stikke sin tunge ind i min mund, så jeg rigtig kan smage den dejlige blanding af Tuborg, lakrids-shot og den durumrulle, han har formået at fortære på vejen fra stationen og hjem til mig. Jeg får med en bitter smag i munden skubbet ham væk fra mig og peger over i retningen af badeværelset. Han bider sig let i læben og sender mig et kærligt blik, før han forsvinder ud på badeværelset. Jeg hører ham ivrigt børste tænder, imens jeg halvpanisk skyller min mund med vand for at fjerne den grimme smag af en lidt for våd aften.

Efter at have hældt mindst 1 liter vand ned slapper jeg endelig af og ligger mig tilbage i min varme og bløde seng under dynen. Jeg prøver at lukke øjnene, selv om jeg ved, at der kun vil gå få sekunder, før jeg bliver vækket af et par lidt for nysgerrige hænder. Jeg kan høre, hvordan tøjet rammer gulvet, og lyden af dynen der bliver løftet og hans altid varme krop, der ligger sig helt tæt op ad min. Jeg prøver at gemme mit lille smil, han må for alt i verden ikke tro, at han er tilgivet. Jeg ved dog inderst inde godt, at det er en umulig kamp at kæmpe, og efter at hans varme hænder begynder at stryge kærligt over min halvnøgne krop giver jeg endelig op og lader smilet vinde. Det hjælper måske også lidt, at han begynder at kysse mig på nakken, og at jeg kan høre hvordan han sukker efter at kysse mine læber. Jeg vender mig om og kigger ind i hans rolige blå øjne. De får mig på én gang helt ned på jorden og helt oppe at svæve. Intet er umuligt, når jeg ser ind i hans dejlige blå øjne.

Hvor har jeg dog savnet de blå øjne. Hvordan hans varme læber føles mod mine, hans tunge der tilpas kontrolleret leger med min og hans beslutsomme hænder på min efterhånden sitrende krop. Når han først får mig i gang er jeg næsten ikke til at stoppe og alle dårlige undskyldninger og glemte aftaler er pist forsvundet. Det føles som om, at han altid har været her i min seng ved siden af mig, oven på mig, inde i mig. Han er et stof. Mit stof. Aldrig har jeg følt mig så afhængig, så lykkelig. Jeg kan dog ikke helt slippe tanken om, at han måske ikke er der i morgen. I morgen kan han endnu engang have pakket sit tøj og taget af sted. Jeg ved aldrig, hvor han tager hen. Om jeg er i hans tanker, som han altid er i mine. Jeg frygter denne dag. Jeg frygter de abstinenser der vil komme. Hvis bare han kunne love altid at være her. Jeg frygter den ensomhed hans tomme plads vil efterlade.

Nu han er her vil jeg ikke spilde tiden på flere negative tanker. Jeg vil for alt i verden nyde hans nærværelse og levende varme væsen. Jeg vil bade mig i det lys han omgives med og deler med mig lige nu under min dyne. Jeg vil elske hvert sekund af den lidenskab han fylder mig med. Han er den første jeg sådan helt rigtigt og ægte har elsket. Min første kærlighed. Jeg håber inderligt, at han også bliver min sidste. Uden ham er jeg intet. Kun et tomt hylster. Dømt til at vandre blandt de levende døde. For alt i verden prøver jeg stædigt at holde fast i ham, dog er mit tag ikke stærkt nok til at holde i længden. Han vil højst sandsynligvis forlade mig igen, men til gengæld er jeg efterhånden blevet ret sikker på, at han kommer igen. Han kommer altid igen. Min inspiration.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/12-2012 18:08 af Ditte Villadsen (Anani Kaili) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 704 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.