Presse halløj En af dem der red med fane


10 måneder, 8 dage siden 0 kommentarer Blandede tekster sjov kulturdebat

1Gardering
Mystiske muligheder mediterer ismarker · indre inderligheder indses... [...]
Rim og vers · livets gang
7 måneder siden
1For de rodløse
Heldstøv faldt på skuldrene af fyrtårnet der stod ved østersøen · k... [...]
Digte · reflektion, lys, selvindsigt
8 måneder, 1 dag siden
0OH vi er mere, vi fletter morgenfred
Oh at være levende · Stig op, du fantasi fatamorgana, sådan som jeg... [...]
Kortprosa · livsanskuelse, håbefuld, kærlighed
8 måneder, 4 dage siden
3Forelsket i fuglefløjt
Gid Frejas læber må gøre læber sjaskvåde og vibrerende · stige din ... [...]
Digte · eksistentiel, hyldest, positivitet
8 måneder, 6 dage siden
1Bevægelse
Oceanets blå spejlende bølger · bærer min sved i bevægelse · det blik... [...]
Digte · inspiration, havet, tryghed
8 måneder, 10 dage siden
0Lysende hjernestorms optur
lyset bare glimter som tusind stjerners dansende glimt af alt det... [...]
Filosofihulen · kys, livets vej
8 måneder, 12 dage siden
0Skyen er en måne
For himlens skyld så åben dog din Rose, smerte mit hjerte er sort... [...]
Digte · sårbarhed, tristhed, magtesløshed
8 måneder, 13 dage siden
0Comeback
Har du glemt hvem vi er hvor vi kommer fra hvad vi står for, slem... [...]
Smilebåndet · ordleg, kvinde, fællesskab
8 måneder, 15 dage siden
4Fri Fantasi
Faktisk flakker fuglene fantastisk flokkende fremad fin fanebæren... [...]
Digte · humor, fantasi, fred
9 måneder, 28 dage siden
1Fart i fantasi
Jeres elskede grønne · vilde indre Luna luna Luna · går i erotisk rus... [...]
Digte · det ukendte, skønhed
10 måneder siden
3Ellipse super es
Jeg elsker grunden · Vild nu smelt sne nu idealisme · Grobund er nemt... [...]
Digte · digt, forelskelse, sjov
10 måneder, 2 dage siden
2Eros elastik erotik
jinglerne elsker græsset når · sagte øger grobunden europas romanti... [...]
Digte · kærlighedserklæring
10 måneder, 5 dage siden
0Presse halløj En af dem der red med fane
Samtale med Hovedpersonen i bogen "En af dem, der red med fane" · H... [...]
Blandede tekster · sjov, kulturdebat
10 måneder, 8 dage siden
1Det Funky vilde Vesten
Det funky vilde vesten · Ørkenen lå tavs og fuld af skorpioner der ... [...]
Kortprosa · fiktion, drama
10 måneder, 9 dage siden
5Fredsang om magten
Bag skolen ligger skoven · Fik vi kun en vikar fra oven · Sidde på en... [...]
Digte
10 måneder, 10 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mikkel W Grøn (f. 1977)
Samtale med Hovedpersonen i bogen "En af dem, der red med fane"

Hej Heraku, du er Hovedpersonen i Mikkel Grøns Nyeste bog. Hvad er meningen med at være i en bog?

Det er svært at sige hvad meningen er det nemmeste svar vil være at sige at jeg er inden i bogen, for at dem der læser den kan lære mig at kende, for at lære noget om sig selv! At skrive en bog er lidt ligesom at få en tatovering. Man er et forbillede for læserne der læser for at underholdes. At læse er
at kikke sin egne visioner i kortene.

Der er en skabelsesberetning i bogen er du meget religiøs. Hvordan kom ideen til bogen?

Jeg fik ideen da jeg sad i en kirke i Berlin. Det var en følelse af at stirre lige ind i mig selv at sidde i den kirke. Jeg fik en forståelse af at religion eksistere fordi vi tror, religion er kærlighed og fordi vi føler en kærlighed til noget større. Kan vi finde vores helt egen etik og moral.
Hvilken målgruppe har bogen. Den er helt klart egnet for alle Der er meget aktion i den, men det er skrevet på en måde, så den er spændende og sjov som fuldskæg.

Hvordan skriver man en bog? Alle kan gøre hvad de tænker så hvis man sætter tid af til det vil jeg mene de fleste kan gøre det, men man skal jo have inspirationen man skal have oplevet noget, set eller følt noget.

Det at man læser hjælper med til at danne grobund for en rejse, i den fiktive verden er en bog i virkeligheden kun et rystet spejl der skaber grobund for det at læse en bog. Seks læsere kan læse den samme bog og forestille sig noget helt forskelligt når de læser bogen kan få noget fantasifuldt, ud af den som de danner noget individuelt fantastisk ud af den hjælp forfatteren giver læseren til at skabe en erindring om noget de har perciperet og forstået forskelligt. Det vigtigste for en forfatter er at inspirere andre! Hvilken genre er det, det er magisk fantasi, der er meget der på papiret og dermed også i hjernen der kan lade sig gøre, som ikke findes i for eksempel en socialrealistisk bog. Forskellen mellem fantasi og realisme er at fantasi er noget der giver os håb om en bedre verden, det er det vi engang kaldte sjæl, som er fundamentet for alt det vi giver os i kast med. ,At skabe kunst.

Hvorfor egentligt skrive en bog? Fordi man tænker bedst når man skrivere Egentligt eksister Heraku jo kun blandt bogstaverne i noget papir af grandtræ høstet i Norge. Man kan godt tale og tænke samtidigt, men for at tænke må man lære at lytte, for at erfare må man først observere verden, være en seer. Forstå verden for at forandre noget i sig selv, for senere at forandre verden. Vreden må man glemme, frygten skal vi af med, vi skal turde være fælles om at skabe noget vi føler vi mangler. Egentligt er det kunst projekt en form for fredeligt oprør imod undertrykkelsen. Vi er mange der vil skabe noget nyt og stort. Men det hele skal overvejes. Vi er i opblomstrings periode i Europa. En tid der er domineret af International kunst idealisme. Vi kender os selv godt nok, men hvis vi glemmer hvem vi er, har vi brug for kunsten til at skabe en fælles erindring om det sår i Europas hjerte. Vores generation er ved at hele. Vi hører sammen på kryds og tværs og vi kan skabe fredens projekt. Hvis vi står i samme cirkel som vi kendte fra den periode, vi lever i, vi må lære af historien og skabe den kunst, kultur og arkitektur vi bygger vores selvforståelse op i. For at skabe noget stort må man tænke ud af boksen.

Vores lokale forfatter Mikkel Grøn har udgivet en ny bog. Denne gang har han skrevet en Roman.
Eventyret "En af dem der red med fane." Handler om prinsen Heraku der må flygte på grund af krig. Han rejser med sine venner, på en vild tur igennem landet Gloridonien. De vælger de mindst valgte stier. Farerne lurer over alt. Undervejs møder de Trolde, vampyrer og dværge. For hvert nye sted, de rejser igennem, lærer Heraku noget nyt om landet og sig selv. Heraku får brug for hjernegymnastik og sværd og sin fløjte. For at klare sig igennem livet som flygtning. Kan han der vover pelsen bære ærens løfte, om at være en gendelmand.

Denne bog er nu den 7 bog Mikkel har udgivet.,
"Det har krævet noget af et solidt arbejde at skrive denne bog, men alt i alt er det jo bare nogle bogstaver på papir, det er faktisk en rigtig god bog" Det at skrive er nok noget der kan være med til at styrke moralen." Denne bog er egnet for alle der interesserer sig for at spille rollespil, eller kan lide at vide lidt om hvordan en fantasiverden blandet med lidt viden om det
Der er nu begyndt at danne sig en viden om noget der danner fundament for god læseoplevelse.

Den har lidt af det hele uden den er vist lidt fræk, kunst er til for at inspirere andre tilfældigt er det ikke at jeg står jo ikke ved skrivepulten, eller skriver med en fjerpen. Det er sjovt at forfatte. Men jeg er bestemt ikke snåppet. Det er dejligt at der er forårspollen i luften. Jeg tænker derfor ved jeg at jeg føler, det at være bevidst om at forfatte er at som en sommerfugls skabelsesberetning og alt mugligt spankulerede funnyness er der med i den. Jeg er egentligt ret religiøs men jeg tror på at alle Troende er et verdensaltets fælles om at stå sammen. Alle religioner handler om det samme Frihed, kærlighed og fred. Gud er kommet ud af næsen på en blæksprutte siger en tvekønnet dværg i den.

Jeg føler mig somme tider som en sommerfugl eller en tåbe, men det er menneskesomt at skrive og jeg har tårnhøje ambitioner lidt som det skæve tårn i en pizzabakke som jeg har guffet en del af mens jeg skrev. Det at skive er en forpligtigelse for mig selv og for mig er biblioteket et helligt sted lidt ligesom at træde ind i en lyd fra et fortryllet universalkraftens franskbrød.

Denne bog vil jeg betegne som det første egentlige hovedværk i mit forfatterskab, hvert et eneste sætning er en hyldest. Pointen skulle helst være at man skal huske at dreje skulderbladene hvis der kommer en kæmpebjergtrold. For ikke at miste jordforbindelsen skal man holde hjertet varmt man ved aldrig hvornår man møder et nyt sted. At læse er også en rejse. Eller som at finde en gummiged der ligner en metal dinosaurus med jern på.

Gloridonien er et land inde i en fantasiverden hvor man lærer noget om sig selv så man kan blive rig på Sociale kapitaler. Dette er en måde at stirre lige ind i min ærlighed om den kærlighed jeg føler til det at være forelsket. Heraku er selvfølge ved at lære noget om sig selv i bogen, men det at bogen forklarer er at alle mennesker er unikke og specielle. Vores generation er blevet endnu en bog rigere og det er sådan set det denne nye periode som vi kalder "Opblomstringstiden. Går ud på Hvis en skildpadde har et forspring vil den altid løbe hurtigere end en kanin.

Mikkel Grøn udtaler hvis jeg tjener lidt vil jeg købe et kolonihave hus i paris.

Ved fjorden
er der så stille
at man kan høre
fisk Drømme
Forfatterbemærkninger
En af dem der red med fane er min nyeste bog der kan bestilles hjem i boghandlerene

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/07-2018 18:52 af Mikkel W Grøn (Mikkel Grøn) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 1267 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.