70 år + 2 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Hvad er din type?
Kianna Kitte...
3 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
4 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
Hej med jer,

Jeg har, som mange andre nok også har, siddet oppe i 3 stive timer og se Eurovision på DR1.

Jeg havde håbet det var året for Viking Power, men det var det ikke. Faktisk så det temmelig forfærdeligt ud ret længe. Den skide fag jury SLAGTEDE os totalt og fik hevet os næsten helt i bund, før seernes stemmer var talt op.

Jeg kan godt blive vildt irriteret over det og det er ikke første gang jeg føler den lorte jury tager fuldstændig fejl. Der er stort set heller aldrig enighed imellem juryen og seerne, hvilket kunne ses tydeligt på især vores resultat, da seerne fik hevet os fra en plads sidst i 20'erne og på et tidspunkt op på en 4 plads, der så endte med at blive en 9 plads, hvilket stadig er flot. Seernes stemmer havde faktisk os i deres top 5, mens juryen havde os i deres bottom 5, så vi havde haft en chance for at vinde, hvis det havde været mere ligevægtigt. Synes virkelig ikke konceptet hænger sammen mere. Det burde være seerne ALENE, der afgør det. Som det var i de gode gamle dage. *dybt suk*

Men hvis det ikke kunne blive os, så er jeg glad for at Israel vandt. Jeg har nemlig en god veninde dernede og de har ventet på dette øjeblik i 20 år. Jeg kan godt unde dem sejren. Jeg er bare glad for det ikke blev Sverige. Om jeg fatter den sang endte næsten helt i top, magen til kedelig lorte sang skal man lede længe efter. Jeg lod forresten også mærke til at Sverige slet ikke gav Danmark nogen points. Fuck jer, Sverige. Det er alt jeg kan sige. Vi stemte på dem. Der er fandme ingen loyalitet mere. Men skidt nu med det, vi tager da pokalen næste år ;)

Nu vil jeg hoppe i seng.

Godnat.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen sejr til vikingerne... er publiceret 13/05-2018 01:21 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.