7 dage siden

Min uges ferie i USA starter på fredag.

bekymret for sommerferie ...
Tue Omø (Jer...
5 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
1 år, 2 måneder siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
3 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
2 år siden
Det der med balance...
Kianna Kitte...
10 måneder, 29 dage siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
7 måneder, 15 dage siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
2 år siden
Og så gik der lige 1½ år
Kirstine Asb...
5 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
2 år siden
Påske
Hanna Fink (...
2 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
2 år siden
Jeg tror jeg blev ramt af en kombination af nervøsitet og spænding. Det blev jeg, fordi det gik op for mig, hvor givende min rejse til USA bliver på fredag. Det jeg skal er nemlig, at jeg for allerførste gang skal besøge min storesøster og hendes mand i USA. Se hvordan de bor og opleve dem i deres eget hjem. Jeg er så glad, fordi jeg får muligheden for først og fremmest og komme til New York. Det er jo noget jeg kun har set i film, tv og på diverse billeder. Men at jeg så kommer til New York. Kommer til at se nogle af byens seværdigheder og kan tage billeder af disse ting. Det bliver stort.

Min storesøster og hendes mand bor ikke i selve New York City, men de bor i staten New York. Jeg skal nemlig spendere de første dage med at bo på et hotel i New York sammen med min storesøster, før hendes mand mødes med os om søndagen eller mandagen. Derefter tager vi ud i deres lejlighed og så skal jeg bruge hverdagende i det område de bor i. Mens min storesøster skal arbejde på det lokale Universitet. Min storesøster er 7 år ældre end mig og hun har været så heldig og ihærdig, at hun har fået muligheden for at arbejde på Universitetet i den by de bor i og hendes mand er selvstændig og har hans eget firma. Så det bliver noget af et miljøskifte fra Aalborg til New York og til den by, hvor min storesøster og hendes mand lever deres hverdagsliv.

Jeg ser frem til på fredag. Nærmere bestemt fredag morgen, hvor jeg tager afsted fra Aalborg mod Københavns Lufthavn, hvor jeg i slutningen af eftermiddagen flyver fra Københavns Lufthavn til Lufthavnen i New York. Min storesøster og hendes mand tager meget hensyn til mig. Hvad jeg gerne vil se mens jeg er derovre og hvornår jeg har brug for min alenetid, hvor jeg bare vil være lidt for mig selv. Det bliver en god tur er jeg sikker på. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min uges ferie i USA starter på fredag. er publiceret 13/06-2018 23:46 af Jacob Patrick Poulsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.