Ny mobil og træning...

Spejle
Marie Martin...
6 år siden
Vikinge Power til Melodi ...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
5 måneder, 12 dage siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
6 år siden
Hjem igen
Salomon
4 år siden
Ny mobil og træning...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
5 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
3 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
5 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
7 år siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
4 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 måneder, 15 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 6 måneder siden
Vikinger på Bakken...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
4 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
2 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
3 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Hej med jer,

Jeg har fået en ny mobil, da den gamle Samsung Galaxy S6 Edge ikke kunne mere. Jeg holder mig normalt til Samsung, da jeg bedst kan lide deres design og kameraer, men jeg var ærlig talt ikke særlig imponeret over batteriet i S6 Edge, plus kameraet hakkede og hvæste af mig når jeg åbnede det og da bagklappen også begyndte at falde af blev jeg lidt misfornøjet med Samsung. Så jeg skiftede brand. Til en jeg aldrig har haft før; Huawei. Tænkte jeg ville prøve noget helt nyt og at "kineser lortet" skulle have en chance, så jeg købte den der efter sigende skulle have både det bedste kamera og det bedste batteri: Huawei P20 Pro.

Hmmmm...jeg er meget splittet over den. Jeg ved ikke rigtig om jeg kan lide den eller ej. Den er anderledes, men måske er det bare fordi jeg lige skal vænne mig til den. Batteriet er faktisk ret godt, men den er virkelig stor og tungere end Samsung Galaxy S9 Pro, som min ven har.

Kameraet har jeg et kærlighed/had forhold til. Jeg tager stort set billeder af alting, så kvaliteten er vigtig her og jeg synes bare det er svært at tage gode skarpe billeder med denne telefon. Jeg er lidt forvirret over alle de gode anmeldelser den har fået, for jeg synes mit gamle kamera var meget lettere at håndtere og få noget godt ud af. Jeg clasher meget med deres "AI" software, der "automatisk" finder de bedste indstillinger alt efter hvilket motiv du tager. Så meget at jeg blev nødt til at slå det fra. Den tror den ved bedst, men det gør den altså ikke. Billederne bliver tit uskarpe og farverne forvrænget. Hvilket gør at det ikke bare er "point and shoot," men at det tager flere forsøg før billedet bliver godt. Det irriterer mig gevaldigt. Men man kan så til gengæld sige, at når først billedet er i kassen, så er det virkelig også fantastisk kvalitet. Hm.

Men der er ikke noget at gøre, jeg tog et valg og nu må jeg leve med det. Og måske kan jeg lære at elske den med tiden? God, I hope so...

Anyway, jeg er begyndt at træne regelmæssigt denne uge. Det har jeg ville længe, men har ikke kunne på grund af hunden. Hunde er jo desværre ikke velkomne i træningscentre, men folks små skrigende bakteriebefængte snot-unger må godt, whatever (ja, jeg er bitter) og eftersom jeg skal tage ham med hvorend jeg går, så har det indtil nu været en udelukket mulighed for mig. Noget jeg faktisk har været ked af, da jeg er 35 og jeg da godt kan se, at det begynder at gå ned ad bakke kropsmæssigt nu, hvis jeg ikke gør noget for at holde det ved lige. Mine gode gener kan kun gøre så meget imod alderen alene. Det er sgu NU der skal tages action hvis jeg vil nå at vende processen.

Heldigvis har jeg en ven, der arbejder på et rehabiliteringscenter og vi har fået lov at bruge deres gym helt gratis alle hverdage efter kl 18. Og fordi vi er de eneste der, så føles det som at have en privat gym. Jeg kan også tage Spooky med og bare sætte ham i hans taske på et bord i hjørnet og så ligger han bare der og observerer uden at sige en lyd. Det er mit drømme scenario. Det kunne ikke være bedre. Ikke alene får jeg et lift derud og tilbage fordi vi træner sammen 3 gange om ugen, jeg kan tage køteren med, det er gratis og vi skal ikke dele det med nogle vildt pumpede mennesker, der synes de har ret til at glo på en og rulle øjne af ens dårlige form <-- det er vildt ubehageligt og demotiverende.

Jeg kan godt mærke jeg ikke er på noget imponerende fitness niveau efter hver session, men jeg håber det langsomt forbedres og dette bliver året hvor jeg bliver fit for fight og får strammet lidt op på det hele.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny mobil og træning... er publiceret 21/06-2018 20:26 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.