Den Søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
3 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Den seksualiserede sandhe...
Kianna Kitte...
2 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
5 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Skrible-maskinen kører ig...
Kianna Kitte...
2 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
3 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
6 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
2 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år siden
Hej med jer,

Jeg har fået en ny mobil, da den gamle Samsung Galaxy S6 Edge ikke kunne mere. Jeg holder mig normalt til Samsung, da jeg bedst kan lide deres design og kameraer, men jeg var ærlig talt ikke særlig imponeret over batteriet i S6 Edge, plus kameraet hakkede og hvæste af mig når jeg åbnede det og da bagklappen også begyndte at falde af blev jeg lidt misfornøjet med Samsung. Så jeg skiftede brand. Til en jeg aldrig har haft før; Huawei. Tænkte jeg ville prøve noget helt nyt og at "kineser lortet" skulle have en chance, så jeg købte den der efter sigende skulle have både det bedste kamera og det bedste batteri: Huawei P20 Pro.

Hmmmm...jeg er meget splittet over den. Jeg ved ikke rigtig om jeg kan lide den eller ej. Den er anderledes, men måske er det bare fordi jeg lige skal vænne mig til den. Batteriet er faktisk ret godt, men den er virkelig stor og tungere end Samsung Galaxy S9 Pro, som min ven har.

Kameraet har jeg et kærlighed/had forhold til. Jeg tager stort set billeder af alting, så kvaliteten er vigtig her og jeg synes bare det er svært at tage gode skarpe billeder med denne telefon. Jeg er lidt forvirret over alle de gode anmeldelser den har fået, for jeg synes mit gamle kamera var meget lettere at håndtere og få noget godt ud af. Jeg clasher meget med deres "AI" software, der "automatisk" finder de bedste indstillinger alt efter hvilket motiv du tager. Så meget at jeg blev nødt til at slå det fra. Den tror den ved bedst, men det gør den altså ikke. Billederne bliver tit uskarpe og farverne forvrænget. Hvilket gør at det ikke bare er "point and shoot," men at det tager flere forsøg før billedet bliver godt. Det irriterer mig gevaldigt. Men man kan så til gengæld sige, at når først billedet er i kassen, så er det virkelig også fantastisk kvalitet. Hm.

Men der er ikke noget at gøre, jeg tog et valg og nu må jeg leve med det. Og måske kan jeg lære at elske den med tiden? God, I hope so...

Anyway, jeg er begyndt at træne regelmæssigt denne uge. Det har jeg ville længe, men har ikke kunne på grund af hunden. Hunde er jo desværre ikke velkomne i træningscentre, men folks små skrigende bakteriebefængte snot-unger må godt, whatever (ja, jeg er bitter) og eftersom jeg skal tage ham med hvorend jeg går, så har det indtil nu været en udelukket mulighed for mig. Noget jeg faktisk har været ked af, da jeg er 35 og jeg da godt kan se, at det begynder at gå ned ad bakke kropsmæssigt nu, hvis jeg ikke gør noget for at holde det ved lige. Mine gode gener kan kun gøre så meget imod alderen alene. Det er sgu NU der skal tages action hvis jeg vil nå at vende processen.

Heldigvis har jeg en ven, der arbejder på et rehabiliteringscenter og vi har fået lov at bruge deres gym helt gratis alle hverdage efter kl 18. Og fordi vi er de eneste der, så føles det som at have en privat gym. Jeg kan også tage Spooky med og bare sætte ham i hans taske på et bord i hjørnet og så ligger han bare der og observerer uden at sige en lyd. Det er mit drømme scenario. Det kunne ikke være bedre. Ikke alene får jeg et lift derud og tilbage fordi vi træner sammen 3 gange om ugen, jeg kan tage køteren med, det er gratis og vi skal ikke dele det med nogle vildt pumpede mennesker, der synes de har ret til at glo på en og rulle øjne af ens dårlige form <-- det er vildt ubehageligt og demotiverende.

Jeg kan godt mærke jeg ikke er på noget imponerende fitness niveau efter hver session, men jeg håber det langsomt forbedres og dette bliver året hvor jeg bliver fit for fight og får strammet lidt op på det hele.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny mobil og træning... er publiceret 21/06-2018 20:26 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.