Jeg udkommer
Lars Peter H...
6 måneder, 12 dage siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
5 år siden
Regression
Ansu Orheim ...
54 minutter siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
4 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
6 år siden
Fra engelsk til dansk...
Kianna Kitte...
3 år siden
Hej med jer,

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet dagbog og postet noget herinde. Jeg begyndte bare at føle, at der ikke var nogen grund til at være her. At det hele var lidt meningsløst. Og jeg er ikke sikker på hvorfor? Interessen for Fyldepennen forsvandt bare pludseligt.

Eller, det passer ikke helt for jeg har været irriteret på sitet længe. Jeg synes bare her er kedeligt. Det burde hedde Digte.dk for det er mest digte der bliver delt herinde og jeg synes nu engang det er mere interessant, at læse romaner, men man finder ikke særlig lange tekster og slet ikke i den genre jeg kan lide, hvilket er horror/fantasy/scifi.

Jeg er blevet træt af at læse de samme kærlighedsdigte igen og igen. Der findes andet i livet end enten kærlighed eller ulykkelig kærlighed. Jeg synes folk er alt for optaget af det emne. Alt handler om kærlighed, dating, børn og sex. Jeg har ikke interesse i noget af det, suk. Jeg savner noget med mere bid i end endeløse kærlighedsproblematikker.

Jeg har overvejet at slette mig, jeg kan ikke se pointen i at være her, hvis jeg ikke får noget ud af det? På den anden side gør det jo ikke noget bare at lade profilen stå som den er. I don't know.

Ellers kan jeg fortælle, at jeg var til Copenhagen Gay Pride i weekenden. Og jeg selv havde udsmykket mig med makeup og diamanter og vinger og regnbue print og alt hvad der ellers hører til. Men jeg er ikke en makeup artist, så perfekt bliver det aldrig. Dog synes jeg, at jeg klarede det meget godt. Og jeg havde en god dag med H derinde, ligesom sidste år. Vejret var ikke 100%, men i det mindste regnede det ikke, hvilket virkelig ville have ødelagt mit eyeliner lir.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At slette eller ikke at slette... er publiceret 22/08-2018 12:52 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.