Jeg shavede mine øjenbryn....

Hvem er først ?
Halina Abram...
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
5 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
2 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hej med jer,

Jeg er nu helt hårløs. Min manke røg for nogle uger siden (igen, igen) og så her forleden besluttede jeg at gå et skridt videre og shave mine øjenbryn af også. "Shocking," I know. Not really. Hvor andre tænker; "Hvorfor?" Så tænker jeg; "Hvorfor ikke?"

Jeg har aldrig kunne lide mine store buskede bryn anyway og jeg har været nysgerrig på hvordan jeg ville se ud uden dem i et stykke tid, så hvorfor ikke nu? No time like the present, right? Så frem kom shaveren, bzzzz.

Jeg kan overraskende nok godt lide det. Jeg mener, okay...så jeg ligner en freaky hårløs alien, men det er alligevel sådan jeg føler mig indeni, så nu matcher det i det mindste. Og det giver mange sjove makeup muligheder, for nu kan jeg tegne øjenbryn på i forskellige farver, hvis jeg har lyst til det.

Igår prøvede jeg med pink, de blev lidt skæve, men jeg synes jeg gjode det okay for min første gang. Super meget respekt for de kvinder der maler dem helt ens på hver dag, det er ikke noget man bare lige gør. Det kræver øvelse.

Jeg kan allerede mærke og se dem vokse ud igen, præcis som de så ud før, det er tydeligvis en skrøne det med at de ikke vokser ud på samme måde. Og det er fandme igen ligesom med håret. "Otte til tolv uger" at vokse ud, det er jo løgn og latin. I hvert fald på mig med mit lyn-vokse-hår. AAARGH!

Men jeg er glad for jeg gjorde det, no regrets - til trods for både positiv og negativ feedback fra venner og familie - jeg har aldrig været bange for at prøve nye ting og det her er da noget alle burde prøve en gang i livet (ligesom at shave hovedet) - nu kan jeg da sige at jeg også har gjort det.

Ellers lige en hurtig tanke til vores allesammens Kim Larsen, et stort dansk ikon har forladt os. Heldigvis vil hans skønne musik altid leve videre. RIP.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg shavede mine øjenbryn.... er publiceret 02/10-2018 15:40 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.