Fugle hviskeren til undsætning....

Uden kontrol
Hanna Fink (...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
4 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
5 år siden
Sex robotter...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
2 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hej med jer,

Jeg passer fugle. Mere specifikt, så passer jeg 4 undulater ved navn Paxton, Hugo, Athena og Venus. De blev smidt af her i søndags, i et gigantisk bur der nu fylder halvdelen af mit spisebord. Og de har kvidret non stop i en uge nu og absolut svinet overalt. Så hyggeligt, jeg har støvsuget meget denne uge og også jaget hunden rundt og prøvet at få ham til at fatte at de ikke er hans nye pivedyr og at han skal holde sig væk fra dem. Men han fatter intet og er sååå fascineret, hvilket virkelig ikke er praktisk for nogen af os - dybt suuuuuk xD

Jeg har haft fugle hele min barndom, dog ikke undulater, men nymfeparakitter, så jeg ved noget om fugle. Også hvordan man tæmmer dem, hvilket er noget jeg nok kommer til at arbejde på, da jeg sandsynligvis skal have dem et langt stykke tid og de virkelig overhovedet ikke er tamme.

Deres mor er nemlig blev indlagt på psykiatrisk afdeling og ingen ved hvor længe hun skal være der. Hun kæmper med meget; AD/HD, Asperger's (ligesom mig), depression, angst og er lige blev diagnotiseret med skizofreni.

Så det siger sig selv, at hun ikke har haft overskuddet til at tage sig særlig meget af de fugle. Og hun overvejer også at finde et nyt hjem til dem, hvilket hun sagde direkte til mig, hvilket giver mig en halv mistanke om, at hun muligvis håber på, at jeg vil overtage dem permanent, hvilket ikke kommer til at ske. Ikke fordi jeg ikke vil have fugl igen på et tidspunkt eller hater på undulater, men jeg er til større fugle og hvis jeg skulle have en igen, så ville jeg gerne bare have et stk og gerne op i en Jaco/Amazone/Kakadue størrelse.

Men det er nu interessant; hende der ejer dem har jeg stort set ingen relation til. Vi har mødtes et par gange for 15 år siden og aldrig bare os, men altid i gruppe sammenhænge. Og alligevel var det mig hun tænkte på, da hun stod med røven i vandskorpen. Jeg er stolt af at være den slags person, som andre ved at de kan komme til efter hjælp, selv ÅREVIS efter vi har set hinanden. Og jeg er også stolt af at jeg var den slags person, der straks smed alt jeg havde i hænderne og sagde; "Min dør er åben, du kommer bare med dem."

That's the kind of person I wanna be.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fugle hviskeren til undsætning.... er publiceret 06/04-2019 21:57 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.