9 måneder, 10 dage siden

You look great

Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
Telefonalarmen vækker mig lidt før kl 5 - jeg vipper fødderne ud over sengekanten, får kroppen stablet op på højkant og stavrer ud på badeværelset. Jeg sidder ned og pisser, min foretrukne modus urinalis, hvad der angiveligt gør mig til et mindretal blandt mænd.
Efter vask og tørring af hænder, som jeg foretager stående, hvilket jeg forstår er den gængse metode for stort set alle køn, sætter jeg mig ved min laptop og åbner min kalender og invitationen til et møde med en kollega i USA.
Han ser frisk og solbrændt ud, min perfekte antipartikel. Vi har arbejdet sammen i godt et år, men opdagede fra dag ét en enestående ens opfattelse af tilværelsens ulidelige lethed, og nærmest identiske bunker af popkulturelle referencer, der garnerer vores samtaler med omgivelsesekskluderende inforståetheder, der så igen udvider fællesmængden i venn-diagrammet over shit that makes us laugh.
- You look great, siger han.
- I feel great, siger jeg og fortsætter uden ophold over i mødets agenda om pipeline-status, forhandleaktiviteter og udsigten til bonus i januar.
Samtalen er koncentreret og to the point, og efter mindre end et kvarter kan jeg vende tilbage til min seng, hvor dynen stadig er varm.
Mens jeg langsomt glider tilbage i søvnen, løber jer resten af dagens program igennem i hovedet. Flere møder. Hente en pakke (lampeophæng) hos købmanden på Godthåbsvej. Købe ind til aftensmad. Weekend. Min yngste kommer kl 18. Hun skal til noget familiehalløj med sin mor i morgen, så det bliver en kort weekend.
Det er det sidste, jeg husker, før jeg falder i søvn igen.
Jeg vågner efter et par timer, står op, starter kaffebrygningen, går i bad og sætter mig så igen ved min laptop.
Stilladsmændende over for flimrer rundt på stilladset som myrer på en tue, slæber, skærer og saver isoleringsmåtter, gipsplader og lægter.
Egentlig ville jeg gerne have trænet lidt med min medicinbold på altanen, men det er blevet for lyst, og jeg magter ikke at stå og jonglere med en stor dum bold over for et sjak af arbejdsmænd, der slæber ting for alvor.
Det må blive senere, når det igen er blevet mørkt nok. Eller i morgen tidligt. Eller søndag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget You look great er publiceret 11/12-2020 09:47 af Sean.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.