Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
5 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 10 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
4 måneder, 22 dage siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
6 år siden
Som nævnt et par steder, er jeg sømand. Og skibet jeg arbejder ombord på, ligger ret nordpå. Temmelig meget. Det ligger i den bane, som de lavtryk der forsyner de norske fjelde med sne, passerer. Og det gør de lige henover skallen på os. Og det mærker vi lidt til.

I to dage har vi fået prygl af vejrguderne. De må virkelig hade os. Vinter efter vinter, er det sådan her og hver gang lover jeg mig selv, at DET her er mit liv s** for kort til, at gide beskæftige sig med. Første gang jeg lovede mig selv det, var for 3 år siden.

Og jeg er her stadig.

Efter storm kommer regn og efter regn kommer sol. Og så har jeg en ok ferieordning, hæ hæ.

Idag søndag er det flovet igen. Helt ned til 16 m/s og det er rent havblik i forhold til igår og i forgårs. Havde det været sommer nu, havde vi pebet over at det blæser 16 m/s, men på denne årstid er det normalen.

Og nu kan vi alle sove igen, uden at kurre rundt i køjen. Manglen på søvn har dog aldrig smittet af på vores folks humør. Mange af dem, er gamle fiskere og de er ikke så fintfølende pga et "bette pust".

I eftermiddag skal jeg rundt og se efter om vi stadig har alle vores redningskranse i behold. De har en tendens til at hoppe overbord og sejle deres vej, når uvejret er ovre os.

Og kokken har lovet os noget andet end gryderet og kartoffelmos i aften. Det har vi levet af i tre dage nu. Han kan jo ikke stå med de store franske kreationer, når gryder, potter, pander, knive og viskestykker flyver om ørerne på ham.

Og om 12, højst 13 dage er jeg på vej hjem igen og holde 26 dage fri. Det er altid underligt at få fast grund under fødderne. Man skal liiiige finde balancen igen. Jeg har sejlet i 20 år og har altid haft det sådan, når jeg gik fra borde.

Men idag søndag er næstsidste weekend på søen væk. Vi fik spejlæg, bacon, ristede pøser, håndværkere, nybagt rugbrød og grovbirkes til morgenmad. Guf at komme ned fra vagt, til sådan et morgenbord. Køjen kalder. Skal lige have 3 timer på øjet. Ud og børste pløkkene og på hylden med mig.

Kan I, der forvilder jer herind og læse, have en rigtig god søndag. Min skal nok blive fin :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oven på stormen er publiceret 06/01-2008 10:19 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.