11 år siden

Det nåleløse fix

Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
2 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
Ny cykel i hus og den har mistet sin uskyld og fået tæsk på jomfruturen! Og en tur mere og hvis ikke for regnvejret havde jeg været derude nu! Mit nåleløse fix.

Familien har fået lidt luft igen efter sygdomsføljetonen - mor har vist allerede brudt sit løfte om non-stop blid- og godhed. Men far var ikke misfornøjet af den grund. Hun ligner mere sig selv på den måde, som han siger.

Ipod på random - musik fra et halvt liv og spænding hver gang et nyt nummer starter. Jeg lever et fattigt trist liv......men kan godt li´ Metallica, Smashing Pumpkins, David Bowie, The Doors, The Cult, Soundgarden, Nephew, Tom Waits, The White Stripes, DAD, Peter Sommer, Kashmir, Them Crooked Vultures, Muse, Primus osv. osv. - samt min kommende kone Tina Dickow, she doesn´t know. Yet!

Jeg tager i sommerhus i morgen med gamle venner og menuen er øl, rødvin og gamle røverhistorier lige til søndag eftermiddag. Kvinder ingen adgang, sagt i den mest mandschauvinistiske tone - med et lille drevent smil på læben. Jeg elsker de drenge, sagt på den mest aseksuelle måde og alligevel uden homofobe undertoner. Man er vel kosmopolit.

Noget andet er, om det jeg skriver giver mening?

Dagens hype: aske

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det nåleløse fix er publiceret 21/04-2010 13:25 af tcbk.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.