Et kort visit

Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
DETTE ER IKKE EN NOVELLE. DETTE BESKRIVER EN HÆNDELSE DER SKETE FOR MIG EN DAG. DET VAR DE TANKER DET SATTE I GANG OG DETTE ER DEN MÅDE JEG VALGTE AT FORMIDLE DET. DET ER MIG DER ER RECEPTIONISTEN OG FYREN KOM IND I MIN RECEPTION EN LORDAG ELLER SØNDAG FORMIDDAG.

Dørene glider tilside og hastende ind komme denne unge fyr med håret tæt i nakken, langt i panden. Smurt tilside så det stadig ser tilforladeligt ud. Læberne bløde. Det er det eneste hun når at se. Han header direkte efter kaffemaskinen til højre. Ser slet ikke mod receptionen. Han kender stedet. Han ved hvor det han skal have kan findes.

Hun betragter hans ryg mens han står der. Håret der er perfekt klippet op i nakken. Den smule hængerøv der er i de lyse bukser. Læsersnoren der hviler om hans hals. Hele tiden står han med ryggen til og tanken 'har han overhovedet tænkt sig at betale?' strejfer hende.

Da kaffe kop nr 2 er fyldt, sætter han låg på. Hun holder øje med ham. Hilser samtidig på de andre gæster der passerer receptionen. Smiler. Og så vender han om, og går direkte imod hende. En kaffe i hver hånd. Hun smiler til ham. Eller er det af ham? For han er smuk. Håret, de milde, måske usikre, øjne. Den måde kæden om hans hals svinger let. De virkelig bløde læber. Deres kurver er fantastiske. Indbyder til at blive tegnet. Til at blive fastholdt. Studeret. Rørt.
Hun siger ligegyldige ting som: Bare de to?
Han svarer: Ja
Hun prøver igen, vil gerne sige noget interessant, men det eneste der kommer ud er: 40 kroner.
Han kigger i pungen. Finder mønterne. De larmer. hun studerer ham i mens. Han er pæn. Får lyst til at spørge om hans alder og fortælle ham at han er virkelig smuk. Istedet tager hun bare i mod de to ti'ere og tyveren. Siger tak. Ønsker ham en god påske da han går. Og prøver at få pengene til at blive liggende de rigtige steder i kassen. Han siger tak. Og hun når at se ham gå rundt om hjørnet.

Gad vide hvem han skulle mødes med? Hvem der fortjente kaffe på hans regning. En ven? En pige?

Smukke træk. Men synet var kun til låns.


SKRIVER DETTE SÅ AT DEM DER LUKKEDE MIN DAGBOG SIDST JEG UDGAV DENNE, KAN FORSTÅ, AT DETTE ALTSÅ VAR MIN DAG. MIN OPLEVELSE. MIG DER NØD SYNES AF DENNE SMUKKE FYR. OG HVIS DET ER FORTÆLLE FORMEN DEN ER GAL MED, SÅ FÅR I DEN HER I JEG-PERSON:

Dørene glider tilside og hastende ind komme denne unge fyr med håret tæt i nakken, langt i panden. Smurt tilside så det stadig ser tilforladeligt ud. Læberne bløde. Det er det eneste jeg når at se. Han header direkte efter kaffemaskinen til højre. Ser slet ikke mod receptionen. Han kender stedet. Han ved hvor det han skal have kan findes.

Jeg betragter hans ryg mens han står der. Håret der er perfekt klippet op i nakken. Den smule hængerøv der er i de lyse bukser. Læsersnoren der hviler om hans hals. Hele tiden står han med ryggen til og tanken 'har han overhovedet tænkt sig at betale?' strejfer hende.

Da kaffe kop nr 2 er fyldt, sætter han låg på. Jeg holder øje med ham. Hilser samtidig på de andre gæster der passerer receptionen. Smiler. Og så vender han om, og går direkte imod mig. En kaffe i hver hånd. Jeg smiler til ham. Eller er det af ham? For han er smuk. Håret, de milde, måske usikre, øjne. Den måde kæden om hans hals svinger let. De virkelig bløde læber. Deres kurver er fantastiske. Indbyder til at blive tegnet. Til at blive fastholdt. Studeret. Rørt.
Jeg siger ligegyldige ting som: Bare de to?
Han svarer: Ja
Jeg prøver igen, vil gerne sige noget interessant, men det eneste der kommer ud er: 40 kroner.
Han kigger i pungen. Finder mønterne. De larmer. Jeg studerer ham i mens. Han er pæn. Får lyst til at spørge om hans alder og fortælle ham at han er virkelig smuk. Istedet tager jeg bare i mod de to ti'ere og tyveren. Siger tak. Ønsker ham en god påske da han går. Og prøver at få pengene til at blive liggende de rigtige steder i kassen. Han siger tak. Og jeg når at se ham gå rundt om hjørnet.

Gad vide hvem han skulle mødes med? Hvem der fortjente kaffe på hans regning. En ven? En pige?

Smukke træk. Men synet var kun til låns.

BEDRE?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et kort visit er publiceret 29/05-2011 20:25 af Tenna Hermansen (Tenna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.