Træthed og en ny begyndelse

Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
2 år siden
En mission i livet
Salomon
2 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
2 år siden
formatering og rekonstrue...
Tue Omø (Jer...
4 år siden
I skulle have været der
Tue Omø (Jer...
1 år, 2 måneder siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
2 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 måneder, 18 dage siden
Kursus
Hanna Fink (...
2 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
4 år siden
Ærlighed
Maria Krath ...
4 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
2 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
4 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
4 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
4 år siden
sidste del af udgivelsesp...
Tue Omø (Jer...
3 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
1 år, 10 måneder siden
SSO - stress
RachelBlack
3 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
2 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
8 måneder, 13 dage siden
Jeg slæber mig afsted på arbejde hver dag men jeg har mistet lysten. 10 år har jeg nu været det samme sted. Der er sket en del udskiftning og jeg håbede det ville blive til det bedre men ak nej, det er kun blevet værre. Så nu må jeg hellere tage mig sammen og søge væk. Der er stillinger at søge jeg har allerede søgt 5 og været til en samtale. Nu har jeg bredt min søgninng ud og så er der endnu flere job. I aften vil jeg søge endnu en stilling. Denne her stilling er ikke lige mit drømmejob men der er gode feriefridage, da det følger folkeskolen. Ih altså sådan et job skulle jeg have haft da børnene var små, men dengang troede jeg stadig på det jeg lavede og ville udvikle en masse indenfor mit felt. Nu er jeg så kørt fast på flere planer.

Den hjemlige idyl er også brudt. For 5 år siden følte jeg, at jeg havde den perfekte familie. Så slog lynet ned, da min ældste fyldte 13år, som om det at blive teenager bare er en forvandlingsproces til det værre og mere skrammmende, end jeg kunne have forestillet mig. Nu er der en evig kamp i mellem mig, min mand og min datter. Det er manden og datteren, der kæmper. I går havde han sagt til hende, at hun ikke fattede en skid, fordi hun ingen empati havde. Da jeg konfronterede ham med det, sagde han, at man vel godt måtte sige sandheden. Det er så min datter, han taler om. Hun er i teenagerkrise, men hun er stadig en sød pige inden bagved. Det er gået op for mig hvor lidt han kan sætte sig i andres sted og hvor lidt jeg skal forvente at han vil støtte og hjælpe mig. Jeg er fuldstændig alene om alt balladen. Nu der så alle mulige og umulige fra kommunen inde over fordi hun hænger ud med kriminelle og oven i det har en asperger diagnose, den fik da hun var 14 år. Min mand mener så, at alle aspergere ingen empati har. Min datter mener så, at de to minder meget om hinanden og derfor er i daglig konflikt. Hmm tja måske hendes biologiske far er ihvertfald asperger. Tænk den gang jeg blev kærester med ham, var der også en anden fyr med diagnosen asperger der var vild med mig. Han var meget præget af sin asperger. Min datters far har ikke diagnosen, jeg kan bare se lighederne. Han er computernørd og kan slet ikke finde ud af at være sammen med andre mennesker. Han har så fundet sin plads i normalområdet ved at arbejde alene med computere, dem har han det fantastisk sammen med og er efter sigende også dygtig. Forholdet til ham var ved at koste mig alle mine venner.

Jeg er bare træt af det hele og ved ikke, hvordan det hele kommer til at ende. Oven i det hele er min far dødeligt syg både hjerte og nyrer er ved at stå af. Mine forældre har altid været så friske og pludselig går de på pension og så bliver de bare gamle med et brag.

Skriveriet går det ikke godt med, og jeg regner med, at det er en drøm, jeg kan skyde en hvid pil efter. Jeg skulle have gjort det som ung, så var der en chance, og jeg havde faktisk en chance den gang, men så blev jeg gravid. Hele mit verdensbillede ændrede sig og alt handlede om at skabe en familie som alligevel står for fald.

Jeg må finde en ny vej. Den er der nok et sted. Den her træthed skal bare overståes. Jeg troede foråret ville give energi men nej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træthed og en ny begyndelse er publiceret 16/05-2017 08:46 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.