Fyldepennen og publicering - er i tilfredse?

Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
12 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
5 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Bare en lille 23 km hygge...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej med jer,

Så er jeg her igen. Oppe en sen nat, da jeg bare er mest kreativ om natten. Jeg sidder og redigerer i en historie, som jeg publicerede en prolog til idag. Den er stort set færdig, men jeg kan desværre ikke oploade Kapitel 1 allerede nu, da man kun kan dele en tekst om ugen herinde. Det synes jeg godt nok er meget lidt.

Især når man som mig har tendens til decideret ord diarre.

Jeg ved så godt at det sandsynligvis er for at undgå spam. Men er det ikke præcis det samme de opnår, når de samtidig siger man kan optjene retten til at dele flere tekster, hvis man kommenterer andres værker? Især når det kun er en ekstra tekst man får i bytte for hver tiende kommentar. Jeg mener, ti?! Det er virkelig i overkanten. Hvis det nu kun var tre, så kunne jeg forstå det, men ti er for meget i min optik. Så bliver det jo bare en anden form for spam; kommentar spam. Især når der ikke er mange forskellige, der kommenterer.

Jeg lignede godt nok en der havde bidt i en sur citron, da jeg så mit eget navn optræde igen og igen på aktivitetslisten efter jeg stædigt havde siddet og optjent min ret til at dele min bette tekst. Synes det er lidt akavet.

Hvad er jeres tanker om dette?

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyldepennen og publicering - er i tilfredse? er publiceret 22/07-2017 03:08 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.