1 år, 11 måneder siden

Depression...og jagten på lykke.

Punkeren er tilbage....
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
3 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
25 dage siden
Plan B
Dus
2 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
3 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
4 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
7 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
1 år, 6 måneder siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
6 år siden
Hej med jer,

Jeg så lige videoen med Sinead O'Connor, der sidder alene og græder i en Facebook video. Hun har låst sig inde i en eller anden hytte og fortæller at hun er selvmordstruet. Hun er åbenbart bi-polar og lider også af depression og hun har mistet retten over alle sine fire børn. Hvor er det trist altså. Hun havde sådan en stor stemme. Og jeg tænker: "Hvor er hendes familie?!" Vi kan ikke miste en mere til det her uhyre af en psykisk sygdom, som jeg selv har haft inde på livet. Det var svært nok da Robin Williams tog sig af dage i 2014.

Jeg synes det der slog mig mest med Robin var, at det var "verdens sjoveste mand" som endte tilværelsen på den måde. Han kunne få alle til at grine, undtagen sig selv åbenbart. Det er fandme tragisk. Udadtil gav han jo aldrig nogen tegn på at han havde det dårligt. Det viser bare at man aldrig ved hvad der sker i hovedet på andre. De kan have store smil på deres læber eller billeder og det hele kan være falsk. Og når den sjoveste mand i verden ikke kunne overvinde det, altså...hvem faen kan så? Jeg spørger bare?

Ham der spiller Sam i Supernatural...Jared Padalecki har også depression. En mand der tilsyneladende har ALT...han er super flot, han har et fast job i Hollywood, en lækker kone, dejlige unger og masser af penge og alligevel så rammes han. Man forstår det jo ikke. Og det er for mig vildt frustrerende.

Hvad skal der egentlig til før mennesker bliver lykkelige?
Er det overhovedet et mål man rent faktisk kan opnå?
Eller er det i bund og grund en stor illusion?

Jeg sidder tit og kigger på alle de rige mennesker og tænker at hvis bare jeg havde flere penge til at få alting som jeg vil have det, at så ville jeg være lykkelig, men så ser man de her vildt succesfulde mennesker som lider af depression...som Sinead, Jared, Robin, MJ og selv Lady Gaga og så tænker jeg bare; "Hvad fanden er pointen snart?" Det er jo helt umuligt at opnå lykken åbenbart. Uanset hvad du har eller ikke har. Det sætter virkelig tankerne igang når dem der lader til at have alt stadig ikke er lykkelige.

Måske er mennesker bare af natur griske dybt nede i sjælen og vil altid have mere, ligemeget hvor meget de opnår? Så bliver livet jo ligesom de der evighedsspil som Unicorn Attack eller Temple Run hvor man bare bliver ved og ved med at løbe og løbe og løbe uden ende og man når aldrig målet og høster derfor aldrig "præmien" så at sige. Man kan nemlig altid liiiiiiiiiiii løbe det stykke længere og så længere endnu og det er aldrig langt nok.

Jeg håber Sinead klarer den. Hun var et af mine store idoler i 90'erne og helt sikkert mindst 1 årti på forkant med den frisure. Simpelthen badass. Hun var en af de største inspirationer for mig, da jeg valgte at shave mit hår.

Forresten, hvis nogen kæmper...så er nummeret til livslinien: 70 20 12 01.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Depression...og jagten på lykke. er publiceret 14/08-2017 13:40 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.