Misfoster
Tine Sønder ...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
4 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
2 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
6 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Hurry up!
Julie Vester...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
4 år siden
Radiator fiaskoen....
Kianna Kitte...
2 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
1 år, 2 måneder siden
Hej med jer,

Copenhagen Pride paraden er på lørdag. Jeg tager normalt med, men ikke i år da min søster lystig har besluttet at ligge bingo banko dag samme dato...og well, jeg har altså mine prioriteter i orden.

Selvfølgelig vælger jeg familie hygge over Priden.

Men hey, bare fordi jeg ikke tager med i år, så betyder det jo ikke, at man ikke kan sprede lidt pride stemning. Derfor farvede jeg Spooky idag i alle regnbuens farver. Ja, jeg farver min hund af og til. Deal with it. Han er blevet så fin: https://cubeupload.com/im/KiannaKitter/HappyPrideWeekSpooky.jpg - vi har allerede fået mange smil med på vejen. Folk synes han er så sød.

Altid rart at blive mødt med positivitet, når man træder lidt ud over grænsen for normaliteten. Det sker desværre sjældent i dette land. Folk har så ondt i røven over så mange ting, bliver idiot af det. Live and let live, for faen. :)

Og før nogen gakker helt ud over det og får lyst til at kalde mig dyremishandler og alt muligt andet grimt, så spar jer. Det er helt ugiftig farve der hurtigt går af igen. Ergo er det helt harmløst. Spooky har heller ikke noget imod farvning, ligesom han ikke har noget imod andre former for grooming (hvilket der er en del af med denne race) og ja, det er en del af en grooming rutine. Og desuden en ganske normal ting i USA, hvor folk betaler professionelle hundefrisører for at farve deres hunde. No big deal.

Det er ikke dyremishandling. Så lad være med at kalde det det. Jeg er fandme træt af den danske jantelov, der synes den skal træde på en hver gang man "farver udenfor stregerne" så at sige - pun intended. Så la' dog vær.

Det er helt fint, at du måske synes det af princip er forkert. Det har jeg fuldt respekt for. Jeg ved sgu godt, at det ikke er normalt at farve sin hund i lille Danmark. Men nu er det altså ikke DIN hund. Han tilhører mig og derfor er andres mening lidt ligegyldig. Du kan gøre hvad du vil med dit eget dyr, men prøv ikke at diktere hvad jeg kan og ikke kan gøre med min egen vovse.

Spooky er ligeglad med hvordan han ser ud eller hvilken farve han er. Han elsker derimod opmærksomhed, hvilket han får meget mere af når han er farvet, især fra børn. Sådan som jeg ser det, så er det win/win for alle parter.

Håber alle får en fed pride i weekenden. Og så må jeg tage revanche i 2018.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Happy Pride Week! er publiceret 16/08-2017 23:56 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.