Hvad er din type?

Fransk gummi
Tine Sønder ...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
3 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
11.111.111 fucking får
Freema
1 år, 5 måneder siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
5 år siden
Tankemylder...
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
1 år, 11 måneder siden
Pandekagekomfur
Peter
5 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
1 dag, 17 timer siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
3 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
1 år, 8 måneder siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
6 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
4 år siden
Hej med jer,

Jeg blev spurgt forleden hvad min type er. Det sker tit. Og jeg er jo ikke dum. Jeg ved godt hvad det virkelig betyder. "Er jeg for tyk, lav, grim til dig?"

Der er et virkelig usundt fokus på udseende med hensyn til især dating, men også når det kommer til arbejde. Jeg læste en artikel der påstod at jo kønnere du er, jo nemmere har du ved at finde job. Hvad det betyder er, at hvis du går til en jobsamtale sammen med en anden kvinde, der er smukkere end dig, så er det den smukke de hyrer - selv hvis du måske endda ligger lidt over hende i erfaring og kompetencer.

Jeg brækker mig. Det er jo fuldstændig latterligt. Og kvalmende overfladisk.

Der er også de her niveauer. Hun er over dig/han er under dig. Hvorfor er de to sammen? Hun kunne score noget meget bedre. "You could do better." Hvad er det for noget forbandet pladder! Alle mine eks'er har været lavere end mig og de fleste rundere end gennemsnittet. Jeg kalder dem mine "små propper" uden at der er nogen fetish over det. Jeg har sgu ikke noget imod en lille rund krop, hvor der er noget at holde om. Hvad jeg ser efter er et charmerende ansigt, ikke kroppen. Den er jo alligevel dækket 95% af tiden og når jeg først elsker nogen, så elsker jeg dem 100%, deller and all.

Men det virker lidt som om at andre mener, at fordi jeg selv er høj og slank, så "burde" jeg gå efter noget andet. Noget mere som mig selv, fordi ellers matcher vi jo ikke. Øhm...siden hvornår er en kæreste noget man gå ud og shopper efter, som man shopper tøj? "Hmmm, hendes eller hans hårfarve komplimenterer ikke min hudfarve - det går sgu ikke." Jamen, kan i ikke selv se hvor åndsvagt det er? Det er et andet menneske det handler om, ikke en taske, der skal matche resten af dit outfit. Luk nu øjnene op for satan.

Og lad mig fortælle dig en lille ting om min type. Min type er... glad.

Jeg er ligeglad med hvor slank du er og om der er et mellemrum imellem dine lår, jeg er ligeglad med hvad din BMI siger, så længe den ikke er direkte sundhedsskadelig. Jeg er ligeglad med om du har lange stænger eller om de mere minder om hobbit ben. Jeg er ligeglad med om du træner til dagligt eller om du er lidt flabby. Langt hår, kort hår - gør ingen forskel. Jeg er ligeglad med om du har et ansigt som en super model eller the girl next door.

Der er ikke noget mere tiltrækkende på en person, end glæde.

Så smil, for helvede ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad er din type? er publiceret 05/09-2017 11:01 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.