Toughest Race i København...

The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
råb
Halina Abram...
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
3 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
2 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
En stille bøn
Bastian
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
8 år siden
Hej med jer,

Jeg var til Toughest Race i Amager Strandpark igår med min svoger. Jeg elsker simpelthen OCR.

Efter svømning er det min favorit sport og for dem der ikke ved det, så står OCR for Obstacle Course Race. Toughest er en kæmpe forhindringsbane med 40 forhindringer spredt over 8 km og hvis du ikke er gennemblødt, mudret godt og grundigt til og har super ondt i kroppen når du er færdig, så har du ikke gjort det rigtigt. Woop!

Det er simpelthen så sjovt; en slags legeplads for voksne. Hvis du har set Ninja Warrior på Kanal 5, så ved du præcis hvad det går ud på. Awesome!

Anyway, jeg har været til Toughest før og jeg gennemførte også Copenhagen Warrior tidligere på året sammen med bestie. Nu overvejer jeg at melde mig ind i DOCRA (Danish Obstacle Course Racing Association) fordi det her er en sport, som jeg virkelig gerne vil tage op på et mere seriøst plan.

Om jeg så skal gøre det alene. Det har vist sig lidt svært at finde nogen, der gider med. Folk er sgu så kedelige, øv. Pt er early bird billetterne til CW næste år til salg og jeg mangler at høre om Rasmus (min svoger) vil med igen, ellers køber jeg bare en billet til mig selv og gør det på egen hånd.

Fed medalje: http://u.cubeupload.com/KiannaKitter/ToughestMedalje.jpg :)

Jeg er i bedre form end jeg troede, jeg kom igennem det med et par skrammer, blå mærker og lidt ømme muskler, men slet ikke så slemt som sidst. Det lader til at de mange ture med hunden har gjort en forskel.

Man skal ikke undervurdere normal hiking som motion. Selv det mindste er godt for noget. Så kom igang, det går ikke at blive siddende på sin flade røv hele tiden og blive slap. For så ryger du altså i en alt for tidlig grav.

Vær lidt sporty i stedet, for din egen skyld ellers kommer du til at fortryde det når alle livsstilssygdommene dukker op en efter en. Bare et råd. ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Toughest Race i København... er publiceret 01/10-2017 20:13 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.