Den gamle gartner
Peter
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
5 år siden
Vikinge Power til Melodi ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg gjorde jeg sgu. Jeg fuldførte noget. Førte det til dørs. Med stil. Tre mellemlange kapitler har jeg svedt over de sidste par dage. Og stoltheden vil ingen ende tage. Min novelle er færdig og nu også udgivet. Selvudgivet, men det tæller stadig.

Jeg tog springet og har sat den til salg på Saxo til 30 kr. Jeg ved ikke om prisen er fair, men jeg tjekkede nogle af de andre noveller og der var alt fra historier på 15 sider til 60, der også lå der omkring og min er på cirka de 30, så jeg tænker 1 kr per side er okay. Det handler i sidste ende ikke så meget om hvor mange der køber den eller om der overhovedet er nogen der gør, det handler mere om at turde satse og gøre sig selv sårbar for kritikken. Tjek det ud: http://www.saxo.com/dk/matheos-muse_pdf_9788740489255 :)

Fuck det er bare fedt at se på, jeg kunne sidde og glo på den side for evigt og ligesom med min anden (ufærdige) bog har jeg selv siddet og bakset et cover sammen. Pyh. Det er bare lag på lag på lag på lag med 3 forskellige gratis online editorer, men det virker sgu. Hvis man har lidt tålmodighed. Synes det blev godt: http://u.cubeupload.com/KiannaKitter/MatheosMuseCover.png :)

Jeg er happy happy happy!

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er udgivet, woo! er publiceret 25/11-2017 01:23 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.