Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

18 timer siden
Jeg har savnet pennen.
Görkem Acar (grkemacar)
Heya, længe siden. · Der er måske nogen, der kan huske mig. Måske endda savnet mine ord og poesi. · Jeg har i hvert fald savnet den her side, selvom jeg har været godt frustreret på den. Det er ligesom den søskende, du hyppigt kom oppe at skændtes med som teenager, men alligevel ikke kunne undvære. Så
18 timer siden
18 timer siden
Alene fordi jeg er
Sara Nuur (Sara111)
De her sider er ikke rettet igennem, de er klimpret ned, mens et uvejr har raset. · Teksterne er nok distanceret fra min person. Mit ordforråd står øde. Der er et disconnect mellem mit hoved og resten af min krop. Jeg mangler dannelse. · Teksterne er rimeligt distanceret fra mig, fra mit hjerte. Det er
18 timer siden
1 dag, 18 timer siden
Jeg måtte slippe det, lige så snart...
Sara Nuur (Sara111)
"Yahya fik aldrig noget af nogen, tværtimod. Og alligevel havde han så meget at give til os andre. Tænk på, hvor mange mennesker, der findes i verden, med samme talent, samme poesi rullende i sig, samme evne til at fortælle om livet, men som aldrig gør det, fordi de ikke har styrken og kræfterne og
1 dag, 18 timer siden
2 dage siden
sikkerhedsnet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så er jeg i gang med en fra USA, der tror at de fleste arbejdsløse bare er dovne og narkomaner. Problemet er bare, at det er fordi de ikke har et sikkerhedsnet. De fleste er ikke dovne, men utrolig mange mister deres selv respekt med tiden. Dette kan føre til stoffer og kriminalitet. J
2 dage siden
3 dage siden
covid og frihed
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det er en mørk dag for ytringsfriheden, - et stort symbol på denne, er blevet forsøgt myrdet. Uden at vide det med sikkerhed, så kan det næsten kun være en af dem, der selv tror de er gode og taler for deres guder. Min mor mente også, at det var frygteligt, og pludselig kunne hun se de
3 dage siden
3 dage siden
lidt varmt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - det er da lidt varmt i dag. Der er stadig et par der tænker over det de ser, når de kigger på mig. Et par stykker er bekymret...mest fordi de ved, at jeg er inde i en sort periode. Jeg kan dog kun sige dette til dig dagbog, - jeg kan ikke bruge det til noget. Det er nemmere at holde ma
3 dage siden
4 dage siden
Varm og træt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - det er varmt og jeg er super træt i dag. Jeg var ved ikke at komme op her i morges, da vækkeuret var sat alt fo lavt. · Jeg fik fixet et par ting på arbejdet, men der er stadig et par der venter på mig.. når eleverne er klar til at komme op med det ødelagte. · Så fik jeg også kommenteret
4 dage siden
5 dage siden
Et let forsvar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så jeg sad i pausen og kiggede mig omkring på FB, - der var nogle sjove video'er, - men så kom jeg også forbi en debat. I denne debat, var der en mand der svarede på en kvindes kommentar, med at hun bare var en dum socialdemokrat, - sådan noget lignede...you rang? - Jester at your serv
5 dage siden
9 dage siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog (7/8, 2022), · i går havde jeg en skøn dag! Min søster kiggede forbi og vi så hinanden for første gang i 4 år. Hun bor langt væk og har 2 børn, og så er der et hav af problematikker der som regel gør møder svært, sådan som det er for de fleste familier der er forbandet med incest som et t
9 dage siden
9 dage siden
smerte
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - uff, jeg fik ondt i ryggen i går og foran. Det føles som om, at der var en ny nyresten. Jeg har heldigvis en pille fra sidste gang, hvis det skulle gå helt galt. Den hjalp, hvilket vil give mig mulighed for at tilkalde hjælp og komme afsted på den. · Så fik jeg endnu et par likes i dag,
9 dage siden
9 dage siden
80
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fylder min far 80 i morgen, - ikke at det bliver fejret. De har ikke lyst til at fejre noget, med den situation vi står i. Mor snakkede igen om, at hun ikke bryder sig om at gå med paryk, men at hun ikke kan lide synet af sig selv, når hun ikke har hår på hovedet. Så snakkede hun ig
9 dage siden
10 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen? · Årsagerne kan være mange. Men i den tid vi lever i nu er det meget hyppigt, at de unge har svært ved at få sig en uddannelse eller få fodfæstet på a
10 dage siden
11 dage siden
Før eller senere
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - efter jeg svarede fik jeg intet svar fra kvinden der havde trykket interesseret. Jeg plejer at lade dem forsvinde af sig selv, men ..things have changed. Jeg huskede at gå ind og trykke Afvis på hende. Hun virkede som alle de andre..man skulle tro de alle var opflasket med en illusion
11 dage siden
12 dage siden
hej fra kvinde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - der var en kvinde der skrev til mig, - meget kort.. bare "hej med dig" efter hun havde brugt "vis interesse" funktionen på mig. Jeg svarede selvfølgelig, - men må indrømme, at jeg er lidt mere ligeglad nu end jeg har været. Jeg læste profilen, og vedkommende skrev om det hun søgte, men
12 dage siden
13 dage siden
Flere bygninger
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så var jeg rundt og forberede flere klasselokaler computer mæssigt, til at eleverne kommer tilbage næste uge. Jeg støvsugede projektoren, da der sætter sig støv i dets filter. Jeg kørte noget Ccleaner og så om lyden fungerede.. og mus og tastatur også. · I min pause, var der en lærer de
13 dage siden

Nytilkomne dagbøger

18 timer siden
Alene fordi jeg er
Sara Nuur (Sara111)
De her sider er ikke rettet igennem, de er klimpret ned, mens et uvejr har raset. · Teksterne er nok distanceret fra min person. Mit ordforråd står øde.... [...]
18 timer siden
24 dage siden
Det er ikke let
Baru
Der er mange ting der har ændret sig i gennem årende. Jeg ser bl.a. mange nye teknologier, som er udviklet for, at løse de sociale problemer. Men er d... [...]
24 dage siden
22 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfohss
Det er blevet mandag i mit snarligt nye, andet liv. Min 'version 2.0'. Jeg tænker sjældent på mig selv, men her til formiddag markerer en lang rejse i... [...]
22 dage siden
10 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
10 dage siden
19 dage siden
den svære start
Bizarre
Nå - jeg læste straks et fedt digt og skrev et længere brev til forfatteren for at spørge om et evt samarbejde · - kun for at finde ud af jeg ikke kan s... [...]
19 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Jeg måtte slippe det, lige så snart...
Sara Nuur (Sara111)
"Yahya fik aldrig noget af nogen, tværtimod. Og alligevel havde han så meget at give til os andre. Tænk på, hvor mange mennesker, der findes i verden,... [...]
1 dag, 18 timer siden

Populære dagbøger

12 dage siden
hej fra kvinde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - der var en kvinde der skrev til mig, - meget kort.. bare "hej med dig" efter hun havde brugt "vis interesse" funktionen på mig. Jeg svar... [...]
12 dage siden
1 dag, 18 timer siden
Jeg måtte slippe det, lige så snart...
Sara Nuur (Sara111)
"Yahya fik aldrig noget af nogen, tværtimod. Og alligevel havde han så meget at give til os andre. Tænk på, hvor mange mennesker, der findes i verden,... [...]
1 dag, 18 timer siden
9 dage siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog (7/8, 2022), · i går havde jeg en skøn dag! Min søster kiggede forbi og vi så hinanden for første gang i 4 år. Hun bor langt væk og har 2 bø... [...]
9 dage siden
10 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
10 dage siden
18 timer siden
Jeg har savnet pennen.
Görkem Acar (grkemacar)
Heya, længe siden. · Der er måske nogen, der kan huske mig. Måske endda savnet mine ord og poesi. · Jeg har i hvert fald savnet den her side, selvom jeg h... [...]
18 timer siden