I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
5 år siden
Min novelle er blevet pri...
Kianna Kitte...
2 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
5 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 måneder siden
200
Jette Peters...
4 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
5 år siden
Hvad er din type?
Kianna Kitte...
3 år siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
2 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive. Jeg har lavet en del siden sidste indlæg, men jeg synes alligevel at jeg bare står stille. Eller også er det vejret der står stille. Jeg kan mærke at det er begyndt at påvirke mig hvor lang denne vinter har været. Jeg kan altså snart ikke holde til mere kulde, blæst, regn og sne.

Jeg holder mig kun lige oven vande, knap nok. Vinterdepressionen lurer i horisonten, hvis det ikke snart klarer op og temperaturerne stiger. Jeg hader at det er sådan, men det er det altså bare. Det er ikke noget jeg har kontrol over. Jeg er svag, jeg kan ikke håndtere mørke og kulde i så mange måneder af gangen, det suger alt livslyst ud af mig. Suk. Jeg har virkelig brug for sol.

Jeg har fået en undskyldning fra min far idag. Han ringede og mere eller mindre indrømmede, at de havde glemt mig i begejstringen for den nye baby. Det vidste jeg jo godt, men det var ikke rigtig gået op for dem, at de ikke havde set mig siden jul. Det lovede han ville ændre sig nu hvor han er ved at lukke kontoret ned og skal arbejde hjemmefra. "Vi skal se hinanden noget mere." Mmm hm...jeg tror det når jeg ser det. Det er alt jeg kan sige om det.

Jeg kan et eller andet sted ikke lade være med at være lidt såret over det. Jeg ved godt at de er travle mennesker med normale liv og normale jobs og normale hjerner og normale parforhold og normal indkomst og alting bare kører på skinner for dem mens de nyder godt af hinandens selskab.

Men betyder det så at det er okay at de glemmer "familiens sorte får?"

Jeg ved også godt, at jeg ikke er den mest sociale person, men de ved at jeg sidder herovre og flagrer alene på midtsjælland mens de allesammen bor i øst og at jeg ikke har mulighed for selv at tage på besøg, så kunne de godt tilbyde at køre nu og da. Men det er åbenbart for træls at lege chauffør for mig, selvom det kun er en tur på ca 30 min. Og jeg har ikke lyst til at spørge. Jeg føler mig nok til besvær som det er og har ikke brug for afvisning.

Jeg var i X Jump med bestie i Skovlunde for nogle uger siden. Det er sådan et trampolin center. Meget sjov ting hun havde købt til os, også selv om jeg jo godt ved det var en fødselsdagsgave, selv om hun ikke kaldte det det. Jeg havde ærlig talt ikke overskuddet til at tage den diskussion. Jeg må nok bare acceptere at folk ikke kommer til at respektere forbuddet mod min fødseldag.

De lader mig i hvert fald høre for det. Morfar var forbi med en blæser forleden og han prikkede til mig flere gange angående den aflysning. Støn. Og jeg prøvede virkelig hårdt ikke at rulle med øjnene foran ham og kun bag hans ryg. Jeg var for træt til at tage kampen med ham om det. Jeg er stadig for træt til at deale med noget som helst lige på nuværende tidspunkt.

Jeg skriver lidt, men ikke meget. Det kommer og går i perioder. Lige i øjeblikket går jeg mere op i min video redigering. Jeg lavede en fan video for American Crime Story; Versace med Andrew Cunanan igår. Den er på tuben her: https://youtu.be/nXUv9g2Qb8s - jeg elsker seriøst den hobby.

Den er en rigtig tidsrøver og nogle gange har man bare brug for at slå tiden ihjel samtidig med man bliver distraheret fra alt det lort der sker i ens liv. Så er det fantatisk at kunne drukne sig selv i en proces, hvor man skal forblive fokuseret på det man laver hele tiden. Så er der ikke tid til dumme tanker.

Mit sind er lidt noget rod idag, kan jeg mærke. Så jeg stopper nu.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tankemylder... er publiceret 26/03-2018 22:00 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.