2 måneder, 7 dage siden

Omgå Youtubes blokade (uaktuel)

8 års fødselsdag.
Peter
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
12 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
2 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
8 år siden
Kære Dagbog,
sikke en dag allerede, men det ved du jo godt. Vidste du at man kan omgå Youtubes blokade af musik og videoer for os danske brugere? Og at det endda er lovligt, så vidt jeg ved (dette er dog IKKE en opfordring til at gøre det, hvis det er et brud med (evt. ny) lovgivning)? Tyskland var som jeg har forstået det ude for det samme, kære Dagbog, og det varede 7 år (!) før det blev løst. Youtubes monopol in mente og senest et offentligt brev fra Koda's direktør (i øvrigt fyldt med stavefejl) kan gyde frygten for at det vil tage lang tid før en af parterne giver sig.

Indtil da, og nej, dette er ikke en opfordring eller en reklame (produktet er gratis), så brug evt. gratis TOR browser (jeg har ikke mobil med internet, så kan IKKE rådgive om brug af TOR derpå), eller betal for en VPN, eller lad være, dette er ikke en reklame, for at få adgang til alt det blokerede kulturelle materiale.

TOR blev blandt andet skabt af Jacob Appelbaum, tidligere vital medarbejder for Wikileaks, inden Julian Assange mistede forstanden og gjorde Wikileaks til sit toilet, med en stor orange pølle kommende ud - selv hans navn lyder som en lort; trrrrrrrruuuuuump.

PS: overvej også lige selskabet bag, Google (hvis oprindelse blev finansieret af amerikanske NSA) - kan de blokere kultur, hvad kan de så ellers finde på at blokere?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Omgå Youtubes blokade (uaktuel) er publiceret 20/09-2020 10:57 af Ansu Orheim (Prem).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.