7 måneder, 23 dage siden

Lysere tider

Så mange startsteder...
George Smile...
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
God aften.

Jeg er doven med titler i dag, derfor bliver den meget klichéagtig. Men nogle gange stopper jeg op og indser, hvorfor noget overhovedet tilbliver et såkaldt 'kliché' i første omgang, så meget som jeg ikke kan fordrage det ord. Netop fordi der foreligger en vis enighed blandt majoriteten om et konkret udsagn, ordsprog, el.lign., heraf klichéen opståelse. Hvis det var omstridt og kontroversielt, ville det jo ikke blive et kliché.

Nå, men, jeg er faktisk i en spændende periode. En periode, hvor jeg bemærker, at jeg hviler mere og mere i mig selv, og jeg er ved at blive fløjtende ligeglad med alt, der ikke har noget med min omgangskreds at gøre med. Jeg vil gerne til Smilets by og finde kunsterne. De skæve eksistenser. De ensomme. Dem, der bor i samfundets oversete hjørner. Jeg føler, jeg er på en mission. Hvor mon de gemmer sig? Jeg har i årevis forgæves forsøgt at passe ind i mine jævnaldres normer og aktiviteter. Jeg ved det ikke, jeg har altid følt, at det har været forkert. Jeg har bare indset, at jeg leder de forkerte steder. Det betyder ikke, at jeg skal forkaste det, men jeg tror min livsretning tager retning mod de oversete sidegader, som Strunge jo netop omtalte i sine digte. Jeg har gåpåmodet til at tage toget til Århus og snakke med fremmede på gaden. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har så mange idéer. Jeg håber i hvert fald, at jeg en dag kan danne et fællesskab for skæve eksistenser som mig selv.

Nå, nu skal jeg vist til at pakke træningstasken, selvom jeg er frygtelig syg. Og det bliver en benmassakre i aften. Yes.

Tak for at læse med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lysere tider er publiceret 05/02-2022 19:51 af Görkem Acar (grkemacar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.