To fyre.. Et valg.. Ekstrem lørdag!!

Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
No name girl
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Op lørdag klokken kvart over fem. Tøj på, gang i en stor portion morgenfriskhed. Som der normalt ikke er ret meget af, så tidligt.

Blev hentet af ponymor 1 - klokken tyve i seks. Jeg indviet hende i, hvor meget jeg hader at komme for sent. Specielt til stævner. Begge ponyer ville gerne læsses - så vi behøvede ikke god tid. Havde ellers forestillet mig, at vi skulle have været derud klokken fem - og begynde at læsse ponyerne - bare for at være i god tid, og fordi min intuition sagde mig, at det ville være en rigtig god ide. Begge de to ponymødre insisterede på, at hypperne ville gå lige op.

Det gjorde de ikke. Pony 1 - der ifølge planen skulle først op - ville ikke op.. Pony 2 - der ifølge forældrene ikke ville op i traileren hvis ikke pony 1 stod der - endte selvfølgelig med at gå først op.. Men - det havde jeg også gættet.. For ponymødre er de frygteligste i hele verden, specielt hvis de ikke aner en dyt om ponyer.. Ponymor 1 stillede sig op på trailerens rampe - og forsøgte at berolige pony 1 - som bare er enormt stædig og enormt stærkt og som virkelig tog røven på dem..

Hentede liner og pisk.. Fordi den blide metode ikke virkede.. Ponymor 1 skreg af os - mig og manden de havde købt til at køre - at vi ikke måtte slå den.. Tilbage stod vi magtesløse, og lod dem prøve igen.. Uden held.. Deres skingre forsøg på at berolige, stressede pony 1 endnu mere.. Den begyndte at stejle - det store cirkus gik igang.. Efter en times forsøg - og begyndende tidsnød for den anden pony - hev jeg fat i dyret, og satte pony 1 ind i stalden. Hev gamasher af, gav dækken på, pillede den fine glimmergrime af.. Hadede ponyen for dens personlighed - men samtidig tror jeg på at heste/ponyer arver personlighed fra deres ejere.. Og pony 1 er en perfekt afspejling af ejernes personlighed.. Stædig - og stikker af fra konflikter, i stedet for at konfrontere dem..

Ponypige 1 var knusk. Tudede. Nu kunne hesten altså bare blive solgt og hun had i hvert fald ALDRIG mere til stævne. Havde min egen hest været pony, havde vi læsset ham, lige på stedet. Selvom ponymor 1 er frygtelig, så har pigen virkelig kæmpet for at blive klar, hendes pony var super fin shinet til dagen, og hun har kæmpet en hel del med sig selv, for at lære at koncentrere sig så meget, som dressuren kræver..

Vi kørte afsted til stævne i Åbenrå. Med en pony i traileren. Ponypige 2 kørte med sin mor - som stadig er frygtelig, men heldigvis knap så frygtelig som ponymor 1!! Fløj over til chaufføren, og spurgte om jeg ikke kunne få lov til at køre med ham.. Fælles havde vi stået i baggrunden og betragtet læsningen af pony 1 mislykkedes.. Jeg fik plads på forsædet af hans kæmpe firhjulstrækkker.. Han bød en sodavand - lukkede vinduet efter at have røget sin smøg færdig, kiggede på mig, grinede over morgenens temmelig heftige aktivitet - begge mødre mødte jo nemlig selvfølgelig op i pels og høje hæle - og ingen handsker - og så kan man altså ikke holde ved en pony - for den er stærk som bare fanden!!

Så jeg kunne passende holde, hive, trække, løbe efter den når den stak af fra dem - og også slukke i stalden, da jeg havde besluttet mig for at nu skulle vi afsted.. Ingen hjælp - ingen tak - og jeg var gennemsvedt og træt.. Halvanden times intens aktivitet i skitøj.. Derfor - tror jeg - bød chaufføren på en sodavand.. Meget taknemmelig!!

Turen gik selvfølgelig fint - vi snakkede om heste - knallerter (dumme ponyer) - hans ekskones (!) dårlige vaner overfor hestene - og det ufatteligt gode trick man bruger overfor fyren der forsøger at charme sig ind i byen, som er frigivelsen af oplysningen om, at man har hest - virker i 95 % af tilfældene.. Det var en ret sjov køretur.. Chaufføren hjalp med at læsse ponyen ud - og spurgte om jeg havde styr på det - for så ville han lige sove lidt - tilsyneladende havde han ikke fået særlig meget søvn forinden.. Skulle mene jeg havde styr på det.. Sadel på ponyen - pige på ponyen - rykke lidt rundt på tider - og ind til opvarmning..

Strålende debut. Den lille knallert overraskede alle, ved at være total cool på opvarmning og på banen. Ingen vrinsk, eller nerver over situationen. Ridelærer her meget stolt!! Ligeledes gik klasse to fint - tror dog pony 2 var ved at være lidt træt, for hun stivede sig lidt mere i andet program.. Da pony 2 var færdig med at skridte af og køle ned - læssede vi den igen.. Selvfølgelig gik den lige op i traileren - tak gud - fordi det altid er nemmere at få heste med hjem!!

Pakkede hesten ud af traileren da vi kom - pigen og ponymoren blev for at få kritikken.. Han hjalp mig med at pakke ud - han tog alle tingene, mens jeg ordnede ponyen og sendte den på fold.. Den ellers ikke kælne pony, ville gerne snakke og var meget stolt af sig selv.. Chaufføren konstatede at jeg havde en godt tag på den: "Den kan godt lide dig - du er meget tålmodig og rolig - det kunne ponymødrene godt lære noget af.." Jeg kan ikke redegøre for mine metoder, men de virker.. Udover ro, tålmodighed og tydelige grænser - er jeg vist ikke særlig magisk.. Ponyen puttede sit hoved ind under min arm, jeg kløede den.. Uden tov, gik jeg med den ned på dens fold.. Gik lige ind, uden at stikke af som den ellers plejer med dens ponymor.. Vendte sig for at blive nusset igen - og travede så ned til de andre ponyer - fandt den største mudderpul og rullede sig meget grundigt - alt hvad der ikke var dækket af dækken, var nu smurt ind i pløre.. Smilede, nussede min egen hest lidt - inden jeg gik tilbage for at hjælpe med det sidste trailer.. Han var færdig - så vi snakkede lidt om knallert 1 =pony 1 - og om hvordan man kunne lære den det.. At gå i trailer.. Hilste af med ham, takkede for dagen - og sodavand - og undskyldte det store cirkus tidligere på morgenen.. Han grinede og sagde at det var langt fra det værste han havde set..

Gik tilbage til folden, og nød synet af min egen hest, der legede med de andre.. Han er så smuk, når solen falder i hans mørke pels.. Han har en fantastisk udstråling, og er samtidig så rolig og total velopdraget.. Går i øvrigt direkte i trailer - uden så meget som at vifte mistroisk med ørene.. Hvor jeg går - går han.. Elsker den hest!!

Gik hjem - trængte til det.. Blev samlet op lidt over halvvejs.. Tog til Fyn for at køre mine forældre til Billund - så jeg kan køre rundt i bilen den næste uges tid.. Lækkert!!

Satte dem af klokken seks - kørte deroppe fra klokken halv syv, mod Kolding, hvor jeg var blevet budt på bowling af nogle veninder.. Fik en sms fra en anden opstalder - han havde en ven der synes jeg var super sød - og jeg havde i øvrigt været ude og køre med ham idag.. Han ville gerne vide om jeg var single?? Overvejede lynhurtigt.. Svarede.. "Hvis vi kan få læsset knallerten - er jeg single.. Havde satset på at det ville få ham til at miste interessen - men nej.. Han stiller op i eftermiddag, for at læsse pony - og skrev senere, at vi ikke gav op denne gang, om vi så skulle arbejde hele natten!! For han ville gøre ALT..

Så hvis det lykkedes for os - tager vi i biffen.. Efter jeg har været til stævne med pony 3 - som har en helt normalt ponymor - men hun er også lovlig undskyld - for moren har selv redet (EM i sine unge dage)..

Skrev til ponypige 1, at han kom for at lære hendes pony at gå i trailer.. Og bad hende sørge for at hendes mor ikke var der - jo mindre hysteri jo bedre..
Hun ville gøre sit bedste - har skrevet en milliard sms'er til mig siden.. Og spurgt om jeg har kigget efter andre stævner de kan komme med til..

Endte i øvrigt hjemme efter veloverstået ædru bytur med pigerne - klokken kvart i fire.. Ponyrytter 1 skrev klokken halv otte - klovnen her havde glemt alt om Nokiaens lydløse profil.. Godmorgen solstråle!!!

Nu er der så Totally Spies på TV2.. Burde ride min hest, inden jeg skal til Åbenrå.. Dvs skal hjemmefra om et kvarter.. Det når jeg umuligt.. Burde også rydde op.. Bage boller, så jeg har noget at få med på madpakke i næste uge..

Soldaten er i Thailand.. Han kommer hjem mandag otte dage..

Lige pludselig kan jeg vælge - og vrage??

Fordi blondiner har det sjovere - i hvert fald lige nu.. For det er da fedt, at få lov at føle sig eftertragtet!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To fyre.. Et valg.. Ekstrem lørdag!! er publiceret 17/02-2008 10:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.