0Sorrows of the Moon 2
Hunted · A tall, agile man came into the inn. The other guests coul... [...]
Noveller
17 år siden
0Sorrows of the moon 1
Sorrow of the first moon: The masquerade · Rain. Rain and darkness ... [...]
Noveller
17 år siden
3Skyggerne over banegården
Der fortælles mange historier og skrøner blandt offentligt ansatt... [...]
Noveller
18 år siden
0Synden
Synden · En skinger hyletone afbryder den dæmpede stønnen i rummet,... [...]
Noveller
18 år siden
1White Walls
I love to walk among the tombs of the cemetery during the long ho... [...]
Noveller
19 år siden
0The Singularity
The Idorian rolled over on the bed and picked up a smoke. The who... [...]
Noveller
19 år siden
3When Roses Bloom
To the rose I found in black soil · the life it lived was full of t... [...]
Digte
20 år siden
0Think if a fly
think if a fly · could get high · if it would fly · into the sun · th... [...]
Digte
20 år siden
0The Rock and Roll Apocalypse
The music continues in an endless beat of love and devotion. · Eve... [...]
Digte
20 år siden
0The Bonding
The leather squeaked from the shadows · the light fell in from a wr... [...]
Digte
20 år siden
2Starship Clouds
Starship clouds take me away · take me to the end of the world · fly ... [...]
Digte
20 år siden
0Heaven or Hell?
We are lost here in this fiery judgement · for wrongs to man begott... [...]
Digte
20 år siden
1Haunting Dreams
He haunts her dreams · and she cries his name · she longs for the tou... [...]
Digte
20 år siden
0Force of Life
Where the darkness rules · I am not · Where the grey and sad conquers... [...]
Digte
20 år siden
0Fire and Ice
Fire and Ice · is everywhere · but in the sin · In the sin · there is not... [...]
Digte
20 år siden
0En Engel i mit liv
Jeg fandt en engel, dødeligt såret · Enkelt og blodig, en tåre fra ... [...]
Digte
20 år siden
0Bleak Desire
Her body was nailed to the side of the hall · by the ancient fell d... [...]
Digte
20 år siden
0Alone in Life
hate and confusion · love and desire · fear and anger why are you her... [...]
Digte
20 år siden
2Mabius Mareridtet - Kapitel 5
Jeg vågnede på hospitalet, ganske uvidende om hvor længe jeg havd... [...]
Noveller
20 år siden
0Mabius Mareridtet - Kapitel 4
Næste morgen vågnede jeg på sofaen, fjernsynet kørte tilsyneladen... [...]
Noveller
20 år siden
0Mabius Mareridtet - Kapitel 3
Jeg vågnede næste morgen ved at der var nogen der ringede på døre... [...]
Noveller
20 år siden
0Mabius Mareridtet - Kapitel 2
Jeg var forsinket, for jeg skulle lige være sikker på at Pat var ... [...]
Noveller
20 år siden
0Mabius Mareridtet - Kapitel 1
Mit navn er Dennis Mabius, jeg er 29 år gammel og strisser. Jeg h... [...]
Noveller
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Michael Vestergaard (f. 1978)
Synden
   En skinger hyletone afbryder den dæmpede stønnen i rummet, jeg sætter mig op med et ryk og kigger over på uret. Det viser at klokken er fucking 05:00 om morgenen, undskyld, om natten. Hvilken idiot ville stå op klokken lort om natten, især når det der vækker ham ikke er det samme modbydelige mareridt som de sidste mange måneder, men den sindsødelæggende, infernalske larm fra vækkeuret i en clockradio. Jeg vender mig rundt og hamrer en flad hånd ud efter radioen, den stopper og alt er stille igen. Stadig kan jeg høre den konstante rytme fra radioen inde i mit hoved. Jeg kigger mig rundt i det mørke soveværelse, der lugter af sved... min sved. Jeg tørrer mig over panden med bagsiden af min hånd, svedig, og lægger mig ned igen. Jeg trækker dynen over hovedet igen og forsøger endnu en gang at falde i søvn. Føler masochisten vælte op i mig, da jeg hengiver mig til søvnen, og mareridtet, igen.

Igen en skinger hyletone afbryder drømmen. Jeg kigger over på uret i mistro og afsky, men det stirrer bare tilbage på mig med dets digitale tal. Klokken er 10:35. Der er intet tegn på at det skulle være sat til at ringe igen. Jeg kigger mig lidt rundt i rummet, indtil det går op for mig at det ringer på døren. Hvem fanden ringer dog på så tidligt på dagen, og hvordan helvede er det lige vedkommende er kommet forbi yderdøren ind til opgangen... Medmindre det er en af de gamle, rosin-rynkede typer der bor længere oppe. Måske de vil byde på en kop kaffe og sludre, eller de skal have noget ned fra en hylde de ikke kan nå. Jeg er ellers ikke typen man kommer til for den slags.
   Jeg stiger ud af sengen, gnider begge hænder i ansigtet og rejser mig op. Jeg mærker det strammer længere nede af min krop, jeg har en gigantisk morgenstivert. Det må der gøres noget ved senere, er ikke i humør til selvbetjening lige nu. Jeg hiver hurtigt et par bukser på og går ud til døren.
   Jeg kigger gennem dørspionen. Det er postbudet. Jeg åbner døren og udenfor står en ung kvinde iført den klassiske røde uniform med sorte bukser. Hun holder en pakke i hånden og er drivvåd. Tydeligvis det regner udenfor, jeg havde ikke gidet at kigge ud og gardinerne var trukket for alligevel. Det rager mig hvordan vejret er udenfor, livet herinde er det samme uanset hvad. Jeg tager imod pakken og kigger på hende. Hun er faktisk køn. Hendes hår er mørkt og huden glat. Havde det ikke været fordi det var så vådt ville håret nok have været betydeligt større. Hun var af den livlige type, og hendes mørke øjne virkede ukuelige. Som den person der ikke kan skydes ned selvom man bruger et atommissil fyldt med negative tanker og følelser. Hun smiler høfligt, vender sig om for at gå videre. Jeg lader blikket glide ned af hendes krop. Det er svært at se særlig meget på grund at det store tøj, men der er ingen tvivl om at der gemmer sig en fantastisk krop under de klæder. Jeg kan følge røvens kurver og der er bestemt ikke noget galt med den, fast og rund med lige den rigtige hældning til at tage fat i bagfra.
   "Vent," hører jeg mig selv sige uden at have tænkt videre over det. Hun vender sig rundt og kigger på mig. "Vil du ikke ind og lige få tørret ansigtet lidt, få varmen måske? Jeg kan lave en kop kaffe eller noget hvis du har lyst."
   Nu kigger hun på mig igen og det føles som hele verden stirrer på mig med tilbageholdt ånde, hvad fanden har jeg gjort, hvad fanden har jeg gang i.
   "Joh tak, det vil jeg da gerne," siger hun ved alle guder og går hen mod mig. Jeg vender mig til siden så hun kan komme forbi, hendes hår dufter godt. Hun tager den store, våde jakke af, jeg skynder mig at tage den og hænge den op på knagen. Jeg viser hende ind i lejligheden og finder et håndklæde til hende. Hun tørrer håret og kigger på mig med et smil, hendes tænder er hvide og pæne, jeg kan ikke lade være med at tænke på hvem der mon får lov til at gå med hende i seng om aftenen, der er ingen ring på fingeren.
   "Må jeg låne badeværelset?" spørger hun og hiver mig ud af tankerne igen.
   "Ja, naturligvis, det er lige her," svarer jeg hurtigt og åbner døren ind til toilettet for hende. Jeg spørger om hun vil have en kop kaffe til at varme sig på, det vil hun gerne. Jeg laver hurtigt et par kopper og sætter mig ind i stuen på sofaen. Efter nogle minutter hører jeg toilettet skylle ud og døren gå op. Hun kommer ud med håndklædet viklet rundt om hovedet og kun iført en sort bh og bukser. Jeg havde ret, hendes krop var perfekt. Kurverne gik lige som de skulle, brysterne var et par gode håndfulde og huden var glat og lys brun. Jeg kunne ikke blive enig med mig selv om hun gik i solarium eller om det var hendes naturlige hudfarve. Hun måtte have fanget at jeg tjekkede hende ud, for hun spurgte om jeg kunne lide hvad jeg så. Jeg svarede med en smule overdrevet generthed at det kunne jeg da. Hun smilede bare og drak af sin kaffe. Hun satte koppen fra sig og sagde drillende:
   "Nå der er nok én mere der kan lide hvad han ser," og kiggede ned af min krop. Jeg kiggede selv ned og så at jeg i min hast ikke havde fået knappet bukserne helt, og siden jeg sov nøgen havde jeg ingen shorts på indenunder. Min stive pik stod lige op og truede med at sprænge ud af bukserne hvis ikke der snart blev gjort noget, hovedet var næsten helt lilla og stramt. Jeg skyndte mig at undskylde og ville til at knappe bukserne op, da hun blidt fjernede min hånd fra knapperne og begyndte at knappe ned. Hun satte sig på knæ foran mig og løftede bukserne af mig, så min pik nu var helt fri. Jeg stønnede let, fri for byrden endelig. Hun lod sin hånd glide let ned over pikhovedet og smilede op til mig, jeg kunne se et meget frækt glimt spille i hendes blik, der ikke var til at tage fejl af. Hun bukkede hovedet ned over min pik og kort efter kunne jeg mærke hendes læber glide ned over den. Hun strammede læberne ned over hovedet, mens hendes hånd gled op og ned langs skaftet. Hendes tunge var begyndt at spille henover hovedet og ned af pikken. Hun ramte strengen lige der hvor forhuden sidder fast til hovedet og jeg gav et kraftigt støn fra mig. Jeg lagde hovedet bagover, lukkede øjnene og nød hendes behandling. Hun slikkede og suttede alt mens hendes hånd spillede min hårde pik, indtil jeg mærkede at hun var gledet længere ned og nu havde taget mine nosser i munden. Hun suttede endnu mere og jeg kunne mærke at jeg kom tættere og tættere på paradis, nu måtte det være hendes tur, hvis hun skulle have noget som helst ud af det her inden jeg sprøjtede mine safter ud over hende.
   Jeg rejste mig mens hun lagde sig ned på sofaen. Mine hænder gled ned over hendes bløde hud, gled om på ryggen af hende og knappede hendes bh op. Hendes bryster var perfekte, store og runde men uden at hænge eller virke falske på nogen måde. Jeg gav mig til at slikke dem, mens jeg skiftevis nussede det andet bryst. Hun gav sig hurtigt til ekstasen og pressede mit hoved længere ned. Jeg tog hintet og fik knappet hendes bukser op. Jeg hev bukserne og de små blonde trusser af hende. Hendes busk stod lige i ansigtet på mig. Hårene var mørke og kraftige, men hun havde trimmet dem som en nydelig lille forhave i et pænt rektangel. Da jeg gled ned mellem hendes lår og stak tungen ind i hendes våde fisse mærkede jeg øjeblikkeligt at hun var glatbarberet på læberne. Det var en fryd at slikke hende og samtidig høre hendes stønnen mens mine hænder stadig nulrede hendes bryster. Hun var ved at være klar. Jeg smagte en ekstra gang på hendes safter og rejste mig så jeg sad på knæ på sofaen foran hende. Hun tog straks hintet og tog min pik i munden igen. Ikke at det var nødvendigt for den var på nippet til at eksplodere. Jeg gled hurtigt ned igen og denne gang stak jeg min hårde manddom op i hende. Hun stønnede endnu mere, da jeg begyndte at kneppe hende først langsomt og forsigtigt, og siden hurtigere og hårdere. Jeg gled let ind og ud af hendes fisse, hun var overdrevet våd og gav sig fuldt ud til nydelsen, jeg kunne ikke gøre andet end at følge hende. Jeg kneppede hende hårdere og hårdere, mens nosserne klaskede mod hendes fugtige hud. Brysterne hoppede lystigt i takten, samtidig med at hendes støn blev højere og højere. Sveden drev ned af vores kroppe mens vi smeltede sammen. Jeg vendte hende om så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg havde haft ret, hendes røv var perfekt til at holde fat i. Hun hylede om mere da jeg drev min pik op i hende, hun kunne bare ikke få nok. Jeg lod min hånd glide ned på forsiden af hende så jeg kunne massere hendes klit samtidig. Det brød hendes koncentration totalt og hun hylede en kæmpe orgasme ud i rummet. Jeg stønnede videre mens jeg mærkede hendes fisse stramme mere og mere om min pik i takt med hendes hyl. Til sidst blev hun rolig igen og forpustet fremstammede hun at hun ville have mig til at komme op i hendes røv. Jeg smilede bare for mig selv og lod min pik glide ud af den efterhånden godt våde fisse. Pikken var dækket af vores elskovssafter, det var mere end nok til at jeg kunne glide nemt ind i hendes stramme røvhul. Hun klynkede svagt og gav sig lidt i smerte, men da jeg var kommet indenfor gav hun sig bare hen til nydelsen igen. Jeg mærkede hvordan det strammede mere og mere i min pik, der var grænser for hvor meget selv jeg kunne holde til. Jeg opgav at forsøge at holde det tilbage mere, og jeg sprøjtede min sæd dybt op i hendes røv mens jeg kunne mærke nosserne trække sig sammen i kæmpe ryk. Jeg pustede kraftigt da vi begge faldt sammen på sofaen, nøgne, svedige, udmattede. Hun kiggede på mig med sine store, mørke øjne og kyssede mig blidt på kinden. Jeg trak et tæppe over hende og kyssede hende tilbage mens jeg rejste mig op.

Uden at sige noget gik jeg ud i køkkenet, åbnede en skuffe og fandt den store køkkenkniv frem. Jeg gemte den bag på ryggen, mens jeg gik ind til hende i stuen igen. Min pik var allerede ved at være godt stiv igen.
   Hun kiggede op på mig da jeg kom ind.
   "Er du allerede klar til en omgang mere?" spurgte hun smilende og trak tæppet til side så jeg kunne se hendes nøgne krop.
   "Ja," svarede jeg, "jeg skal have afsluttet det jeg startede på."
   Jeg lagde mig ned mellem hendes ben igen og stak tungen ind, hun var våd i løbet af få sekunder. Denne gang var der ikke noget videre forspil, min pik var stiv og jeg stak den dybt op i hende. Hun gav sig hen til nydelsen igen. Jeg lod min pik blive oppe i hende, kneppede hende ikke, mærkede hendes varme krop omkring mig, hendes fugtighed der gled ned af mine nosser. Lige da hun kiggede op på mig igen, hev jeg kniven frem og stak den dybt ned i maven på hende så mørkt blod væltede frem og løb ned over sofaens hvide betræk. Hun gurglede voldsomt, mens blodet flød ud af hendes mave og mund. Jeg holdt kniven presset ned i hende, mens jeg begyndte at kneppe hende igen. Denne gang kom jeg endnu hurtigere og nåede ikke at trække mig ud før halvdelen af spermen var skudt dybt op i hende. Men det jeg nåede at skyde ud over hendes mave blandede sig med blodet og løb hurtigt ned af hendes krop igen. Hun kiggede op på mig med blanke øjne, tårerne løb ned af kinderne på hende, mens livet langsomt forlod hendes krop. Hun forsøgte at skubbe mig væk, men hendes arme havde allerede mistet for meget styrke til hun kunne gøre noget. Jeg trak kniven op og lænede mig ind over hende. Jeg kyssede hendes mund mens jeg lod kniven glide ned i kødet og trak den hen over hendes hals. Hun døde der på sofaen kort efter…

Jeg satte mig op i sengen med et gisp. Hvad fanden var der sket? Mareridtet havde fanget mig endnu en gang. Kunne jeg dog aldrig slippe for det fucking lort? Hvor længe skulle jeg plages med de drømme og tanker?
   Jeg vendte mig rundt i sengen for at se om hun stadig sov. Hun lå ved siden af mig, lige så nøgen som da jeg kom op i hende. Hun trak vejret stille og roligt. Den uniform som hun havde lånt af en ven på postkontoret lå på stolen ved siden af sengen. Hun havde ikke hørt noget. Jeg vendte mig rundt på den anden side og åbnede skuffen i bordet ved siden af sengen. Det skarpe stålblad glimtede svagt i måneskinnet og viste mig et fordrejet spejlbillede af mit ansigt. Jeg tog kniven op fra skuffen og lagde mig over til hende. Jeg rørte ved hendes nøgne bryst. Hun mumlede let og sagde søvndrukkent:
   "Er du allerede klar til en omgang mere?"
   "Ja," svarede jeg, "jeg skal have afsluttet det jeg startede på."

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 17/08-2005 22:00 af Michael Vestergaard (Maialideth) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 2319 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.