0Ansvar
Ansvar er uundværligt for vores samfund i dag. Alle bruger en hvi... [...]
Essays
14 år siden
0Drømmen
Vi lever i et samfund af narcissistiske unge, varmlufts-kendte og... [...]
Essays
14 år siden
1Grænsebrydende kunst
Kunst og litteratur har gennem hele verdenshistorien været til fo... [...]
Essays
14 år siden
1Cigaretten
Den er over alt, og dog er den skærpet i det offentlige rum. Man ... [...]
Essays
17 år siden
2Det er bare for sjov, ik?
Jeg var lige stået af bussen, og ringede med det samme til drenge... [...]
Noveller for børn/unge
17 år siden
0Punktum
Du fylder mine tanker, i takt med jeg høre musikken glide gennem ... [...]
Digte
17 år siden
7@dskilt
1 ulæst postmeddelelse i indbakke · Computeren var lige startet op,... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden
1Kærlighed længe leve
Sammen de pakkede sig ind. · Sammen var de alene og fjerne. · Krøll... [...]
Digte
18 år siden
2Stilhed
Vi kunne sætte os ned, bare slå tiden lidt ihjel. For en gangs sk... [...]
Kortprosa
18 år siden
5Vores bænk
Vi var frie og intet betød noget nu, alle havde bestået eksamen o... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden
3Hundeudstilling
Hundeudstilling, en meget anderledes hobby. En Hobby som en teena... [...]
Essays
18 år siden
4Voksensnak
Telefonen ringede, det var Natashas storesøster Louise, hun lød m... [...]
Noveller for børn/unge
18 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Josefine Østerby (f. 1991)
1 ulæst postmeddelelse i indbakke
   Computeren var lige startet op, og allerede før var jeg sikker på der var kommet en mail fra hende. Det er der altid. Vi holdt kontakten, også selvom det er 1½ år siden nu. Halvandet år siden det hele begyndte.

Det var den bedste sommer, alting var frodigt, og der var kærlighed i luften. Jeg havde lige købt den nye Windows XP. Den stod godt i min nye lejlighed på L. I Brandes allé. Det var som sagt en dejlig sommerdag, solen stod højt på himlen, og der var fugle kvidder i baggrunden. Jeg besluttede mig i ro og mag at bevæge mig ned på de travle gader. Unge piger i små nederdele fløj rundt med deres indkøbsposer. Et stort indkøbssted for en yngre mand som jeg.
   Jeg slentrede cool ned på gaden. Der var ingen sild, jeg kunne tiltrækkes af. Jeg satte mig på en bænk et sted i Frederiksberg haven. Det eneste man kunne få øje på var et flertal af ældre koner med deres små sure hunde. Ikke noget jeg finder fræk og forførende. Jeg lænede mig tilbage for at få et større udsyn.
   Bænken på den anden side af stien var nu ikke tom længere. En lille fin yngre dame, omtrent på min alder, sad med sine lange solbrune ben og læste i en bog.
   Hun var i ført en cremefarvet spadseredragt, som sad tæt ind til hendes yndige krop. Det lange, mørkebrune, krøllede hår blev vægtløst løftet op af den lune sommerblæst. Hun rettede blikket op fra bogen og kiggede kort på mig.

Han blev ved med at stirre på mig. Han sad over på den anden bænk. En høj og nydelig mand, nok på min alder. Der var en flot stil over ham. Pænt klædt på med den lækreste frisure. Mørkebrunt kort hår, som blev rusket i af vinden. Han var charmerende at se på. En lækkerbisken som kan spises i en mundfuld.

Hun rettede blikket ned i bogen igen. Hun havde suget alt til sig. Jeg var enig med mig selv. Jeg måtte tage det første skridt. Vinden lagde sig, og fuglene sang højlydt. Jeg rejste mig op, rettede lidt på tøjet og tog de første skridt over mod hende. Hun fik et frækt smil på læben. Hun havde set mig. Jeg kom helt hen til bænken, og satte mig ved siden af hende. Hun kiggede hen på mig. Hun vidste, hvad jeg mente. Hun pakkede sin bog ned i tasken ved siden af hende. Kiggede stødende på mig og rejste sig og gik. Panikken skar i mig, hun måtte ikke gå!
   Jeg rejste mig og fulgte efter hende. Hun blev ved med at kigge tilbage efter mig.
   Nu forstod jeg. Jeg skulle gå efter hende. Hun lignede en engel, når hun bevægede de lange, brune ben. Hun drejede ind af Frederiksberggade og stoppede ved en opgang.
   Hun åbnede døren. Jeg holdt mig på afstand af hende for at være sikker. Hun lod mig komme ind i hendes hjem. Tavsheden blev holdt længe. Hendes lejlighed var stor og smuk. Hun ledte vejen ind i hendes soveværelse.
   Stort og elegant. Hun kiggede på mig. Solens lys skar i mine øjne, så hun blev sløret at se på. Da jeg fik kontrol over mine øjne, så jeg endelig hvad forventet.
   Vores nøgne kroppe trængte ind i hinanden. Lejligheden som før var stor og smuk, blev nu til lidenskab og tung elskovshede. Hendes krop var uimodståelig, og hendes varme trængte ind. Følelsen af at elske en person man ikke kender, var over os. Hendes læber borede sig ind på mit bryst. Jeg lod mine hænder glide rundt på hendes krop. Jeg kom ind i hende, og fyldte hende med passion. Vi var vilde. Dage som denne var der mange af og endnu flere end det. Vores tid sammen var vild og uartig. Det var kærlighed ved først elskov. Vi var sammen længe, og jeg var sikker på, at det var hende, jeg skulle bruge resten af mine dage på. Men selvfølgelig var det ikke det.

Ja, tiden går hurtigt. Det er som om, det var i går, jeg mødte hende første gang. I går vi legede på sofaen, og i går vi spiste middag på restaurant Åen. Jeg blev revet ud af mine dagdrømme ved endnu en modtaget postmeddelelse. Jeg åbner straks en browser for at tjekke min mail.

To: Ham@hotmail.com
   From: Hende@mail.com
   Subject: Nyt til dig min skat.

Hej elskede

I dag har jeg været ude og shoppe lidt. Jeg fik tidligt fri fra arbejde, så jeg havde tid til at få lidt kvalitets tid med mit dankort. Det er dejligt varmt her over og dog lidt for varmt nogen gange. Jeg sad på bænken i Centralpark og lyttede til fuglene i dag, og straks faldt jeg i dagdrømmende om dig. Det er længe siden nu, men jeg husker de måneder, som det var i går. Jeg kan stadig mærke, når du rører min krop, og når du kysser min mave. Jeg håber snart, jeg har mulighed for at komme til Danmark igen.
   Kys fra mig

   Jeg læste mailen langsomt igen og igen. Billeder af hende svævede rundt i hovedet på mig. Bare tanken om at jeg kunne se hende igen, fik det til at ryste i mig. Jeg åbnede den anden mail op. Den var også fra hende.

To: Ham@hotmail.com
   From: Hende@mail.com
   Subject: Opdatering

Hej igen, skat

På baggrund af den mail jeg sendte til dig tidligere på dagen. om at jeg måske ville have mulighed for at komme til Danmark og besøge dig i nogle måneder. Jeg har lige snakket i telefon med en af mine venner her ovre. Det duer slet ikke at jeg tager til Danmark. Jeg skal lave noget oppe i Canada. Det er ikke sikkert, jeg vil have mulighed for at svare dig altid. Men skal gøre mit bedste!

Din

   To: Hende@mail.com
   From: Ham@hotmail.com
   Subject: Re: Opdatering.

Hej Engel

Det er dejligt at høre fra dig. Jeg har skam ikke lavet det største i dag. Jeg har ryddet lidt op i min lejlighed og repareret min computer. Det var da trist, du ikke kan komme til Danmark alligevel. Jeg skal prøve, og se om jeg kan overleve. Ellers må du skrive til mig, når du har mulighed for det.

Jeg elsker dig stadig!

   Dagene gik, og jeg havde ikke hørt noget fra hende. Så prøvede jeg dog selv at skrive til hende. Jeg kunne næsten ikke holde ud ikke at have kontakt med hende! Tanken om at der er sket hende noget, væmmes jeg ved.

To: Hende@mail.com
   From: Ham@hotmail.com
   Subject: Har du det godt?

Hej skat
   Jeg vil høre hvordan det går? Har du det ok der oppe?
   Jeg bliver så nervøs, når jeg ikke høre fra dig. Det er over to uger siden nu. Jeg håber snart, du får mulighed for at svare mig.
   Jeg har fået tilbudt et job ude i Fields. Det er et nyt shoppe center.

MVH. Din


Stadig intet svar. Intet svar. SVAR! Der er gået en måned nu. Jeg havde sendt hende over fem mails. Men stadig intet svar. Ingen ulæste postmeddelelser i indbakke. Absolut intet. Timer blev til dage, dage blev til uger og uger blev til måneder. Tiden gik. Og følelserne blev så småt til had. Hun svarede ikke!
   Til sidst blev måneder til år. Lange år. Kedelige. Jeg var så småt begyndt at miste modet. Der gik mange timer på at sidde på altanen og kigge ned på gaden. Lysten til at finde en ny mage var borte. Parrings instinktet var betydningsløst. Kun tankerne om 1 ulæst postmeddelelse i indbakke betød noget.

Så en dag. En ganske almindelig dag som alle de andre. Kedelig. Ubetydningsfuld og fordrukken. En dag, hvor alting blev anderledes. Den dag hvor jeg fik et brev.
   Ikke en e-mail. Men et brev fra posten. Det var cremefarvet, og adressen var skrevet med en smuk håndskrift. Brevet var fra hende.
   Allerede det første øjekast på det åbnede brev gav mig isninger ned gennem kroppen. Lige så langsomt føltes man kold og glemt. Jeg gled ned i sofaen, som også føltes kold. Det var som om. Som om hele verden brast sammen. Alt det jeg havde samlet sammen og elsket faldt fra hinanden, ligesom når man taber et færdigt puslespil. Hun elskede jo ikke mig. Hun tænkte ikke på mig. Hun glemte mig. Pist væk!

Jeg var blevet inviteret til hendes bryllup.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 14/06-2006 22:40 af Josefine Østerby (Josefinee) og er kategoriseret under Noveller for børn/unge.
Teksten er på 1407 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.