1Blikmanden
Jeg ønsker mig et hjerte. Det var hvad blikmanden fortale Dorothy... [...]
Blandede tekster
10 år siden
2Buler
Why! Måske et bevis på at jeg har set for mange amerikanske film,... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Et træ falder
Jeg er mig. · Jeg er mig, og det er et jeg som jeg har brugt lang t... [...]
Blandede tekster
10 år siden
1Er Det Din Eller Min Skyld?
Er det din skyld eller min? Ja, for helt ærligt vil jeg gerne hav... [...]
Blandede tekster
10 år siden
6Akademikeren
Jeg er akademiker. Og fordi jeg er akademiker, så må jeg lære at ... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Nok
Jeg kan aldrig få nok af dig. Sådan er det bare og sådan bliver d... [...]
Blandede tekster
11 år siden
2Vægte
Du føler, at du skal bære verden på dine skuldre. Og når jeg sige... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Chandler
Det er det vi gør os der griner. For den der ler sidst ler bedst ... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Hvis det bare skal være ...
Hvis det bare skal være dig og mig.... Hvem skal "dig "så være? H... [...]
Blandede tekster
11 år siden
5Tabt Sorg
Hvis jeg skal være helt ærlig er alle mine minder falske... De er... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3At Flyve
Kontrol. Jeg kæmper for at nå det. Higer efter det. Tørster. Stræ... [...]
Blandede tekster
12 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Astrid Harboe (f. 1992)
Hun stillede flasken fra sig og mærkede alkoholen brænde i sin hals. Mærkede det brænde sig vej ned i hendes mave. Hun slingrede lidt på sine ben, men genvandt hurtigt kontrollen - hun var jo ikke rigtig fuld. Langsomt stavrede hun henover dansegulvet, forbi de to par der rokkede til techno tonernes dumpe drøn, og videre hen til toilettet. Her kæmpede hun sig vej gennem bunker af toilet papir og andre gæster med grønne ansigter. Hun nåede spejlet og så forundret på sit eget ansigt - utroligt så bleg hun var. Men trods det.. nej godt så hun ikke ud i det latterlige glitter kostume hun havde på. Men det gjorde ikke så meget - sådan så alle de andre også ud.

Udenfor var der fest og glade dage. Smøgerne gik på omgang og de andre morede sig over hende da hun hostende og harkende tog et sug af en. Hun var ikke ryger, men det skulle lige prøves.

Hun trak væk fra musikken og larmen. Hendes hoved føltes tungt og hun satte sig på fortovskanten. Her sad hun og kiggede op på den klare sommerhimmel. Stjernerne så altid smukkest ud når der var kommet lidt indenbords - det var i hvert fald hendes erfaring.
   "Hej". Det gav et ryk i hende. Hun havde ikke hørt nogen komme, men det store smil der mødte hende beroligede hende. Han var en ven. Og en god en. "Må jeg slå mig ned?" spurgte han og så spørgende på hende, hun nikkede og han satte sig. Han havde ikke siddet længe før han foreslog de gik en tur, for at få varmen og hun nikkede. Hendes arme og ben var bare og hun rystede af kulde.

De rejste sig og gik langsomt af sted, mens de sludrede om alt muligt. Især om den DJ der var blevet hyret til festen, de var begge enige om, at han bestemt ikke var noget at skrive hjem om, og at han da bestemt ikke var pengene værd - hvis han overhovedet var penge værd? De kom forbi en bænk og slog sig ned, men kulden sneg sig hurtigt ind på hende. Hun rystede, men han virkede ikke til at fryse til mindste og han havde ikke engang en T-shirt på. Hun smøg sig ind til ham og han lagde sine arme om hende - for varmens skyld. Men pludselig var hendes læber brændende hede og dækket af hans - hvor kom det fra? Varmen fyldte hende og hun gav sig hen. Mærkede han hænder på sine hofter og skubbede sig uvilkårligt tættere på ham.
   Skyldfølelsen ramlede in over hende og hun trak sig fra ham. Stadig med hans arme om sig trillede tårerne ned ad hendes kinder. Hvorfor havde han også kysset hende? Eller havde hun kysset ham? Øv, nu var det venskab ødelagt og det var da også bare helt forkert det hun havde gang i. "Så så" mumlede han i hendes øre. Sådan sad de lidt. Hun grædende, han trøstende.

"Kom lad os gå videre" hans stemme lød helt normalt og hun beundrede ham for at være så cool med det. De gik videre, længe gik de hen ad den mørke øde vej. Så slog kulden til igen og denne gang kunne hun ikke slå den fra sig. Hun mærkede hvordan jorden faldt væk under hende og hvordan den allerede mørke gade blev sort.
   Da hun åbnede øjnene stod han bøjet over hende og strøg hende over håret, "vi går tilbage nu". Hans stemme lød knap så normal. Han lød lidt bange. Hun ville ikke tilbage, ville blive hos ham, men han havde allerede stablet hende på benene og taget et fast greb i hendes hånd. Hun ville ikke falde igen, han stod rank og stærk som en stamme. Han kunne ikke vælte.

Han slap hende da de nåede festen, så forsvandt han blandt de andre. Men selvom han ikke sagde noget til hende, vidste hun han holdt øje med hende. Hun kunne mærke hans øjne på sig. Men der var også noget andet hun kunne mærke. Noget der gnavede indeni hende.
   Hvorfor?!
   Stemmen i hendes indre skreg. Hun så på ham og så ham på en helt ny måde. Han så ikke dårligt ud og han kyssede godt - hvorfor havde hun skubbet ham bort? Fornuften skubbede hun til side, men at gøre det færdigt vi startede?".

Hun vidste ikke rigtig hvordan de var endt der, men pludselig befandt hun sig nøgen i et bus skur med varme løber mod sine. Han bukser var snart væk, og nu var de begge nøgne. Hun kunne ikke se ham, mørket var for tæt og hun håbede han heller ikke kunne se hende. Det ville have været sært. Det hele var ovre så hurtigt eller havde det varet længe?

Hun gik alene og skamfuld tilbage. Farvel min ven...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/09-2009 16:56 af Astrid Harboe (bette o) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 802 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.