Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Operation
Halina Abram...
20 timer siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Har siddet og læst kemi hele dagen. Eller det vil sige ikke hele dagen. Men næsten. Skulle lige til tandlæge og på arbejde. Men ellers. Og jeg skrive alt for mange noter om en masse ting jeg slet ikke forstår. Det skal nok blive en god eksamen. ;) Indtil videre har jeg 44 siders noter, og mangler stadig at læse 30 sider i bogen. Så det skal nok blive til en masse sider.
Men så kan jeg måske også nøjes med at læse mine noter igennem næste gang. Det ender nok med at jeg alligevel sidder og læser bogen igennem en gang til. Hvis jeg ikke består sætter jeg mig til at tude. Men 50 siders noter, skal jeg bestå. Det er simpelthen for meget tid at bruge på det, hvis ikke jeg består. Det gør jeg også. Hmm.
Matematikholdet har været oppe i mundtlig idag. Det er gået over alt for forventning for de fleste. Eller dem jeg har snakket med i hvert fald. Jf har fået 10, Le og Aj fik 7 og Jc, den syko, fik 12. Det er sindsygt.
Le var nede på mit arbejde idag. Der er blevet givet fra 02 til 12. Så var det, at det undrede mig, at Ra var bestået, for det troede jeg måske ikke. Spaden er ikke mødt op. Hvor dum er han så altså. Åhh, bliver så sur på ham når han gør sådan noget. Så går der mor i mig. Har ikke snakket med ham. Synes det er idiotisk gjort. Han kunne da have givet det et forsøg i stedet for at dumpe på forhånd. Spade.
---

På onsdag skal jeg redde liv. Har endelig fået meldt mig til førstehjælpskursus. Så de næste to onsdage står i lægetegnet. Min frygt er at jeg ikke består førstehjælp. Og hvis man ikke består førstehjælp, er man rigtig meget på den. Man kan vidst ikke rigtig dumpe det. Men alligevel. Det er det med at være paranoid.
---

Så nåede jeg op på de 100 tekster. Det er alligevel en del. Har talt på det, og det viser sig at 68 ud af de 100 tekster omhandler Je. På den ene eller den anden måde. Det er alt alt for mange. Det er det jeg siger - han fylder alt for meget. 68 - det er jo langt over halvdelen. Grumt.
Snakkede med ham igår. Valgte at sige undskyld. Vidste ikke rigtig for hvad. Men kan ikke give slip på ham. Ikke endnu. Lige nu skal han bare være der. Lige nu skal jeg vide han er der. Som en ven. Vide at vi ikke er uvenner. Og vidste at jeg var nødt til at tage kontakten til ham, hvis det var min plan. Så det gjorde jeg. Vi fik faktisk en utrolig fornuftig samtale ud af det. Noget der ikke sker så tit. Kom frem til at, det der går galt, er at vi utrolig tit går forbi hinanden og misforstår.
Han mente at jeg var meget let at køre op og gøre sur. Og så hørte jeg kun høre det jeg ville høre.
Sagde at jeg var meget let at køre op når det kom til ham. At det rent faktisk var sjældent jeg egentlig var sur. Men at jeg ville have lov til at fortælle ham hvordan jeg havde det. Og når jeg blev sur, ville jeg have lov til at være sur.
Vi kom vidste egentlig bare frem til at det var på tide at komme videre og prøve lidt at starte på en frisk. Selvom det blive svært. Sagde til ham at jeg sagtens kunne se, at vi ikke ville fungere som kærester, men at jeg bare havde brug for ham.
Lovede han ville være der når jeg behøvede det. Håber dælsparkme han holder det.
Han er også, endnu engang, blevet forelsket. Det virker utrolig oprigtigt. Men det synes jeg det har gjort hver gang. Og så efter noget tid er det gået over igen. Men nu må vi se. De er ikke kærester, men bliver det nok. Ved det ikke.
Havde det egentlig slet ikke fint med at han allerede var "madly in love" i en ny, men hvis vi skal være venner, så er det jeg må lære at leve med.
Fik det dog også lidt bedre da jeg snakkede med gamle Li idag. De havde jo været til samme fødselsdag sidste lørdag hvor han åbenbart har snakket rimelig meget om mig. Sagt til hende at han stadig elskede mig. Virkelig. At det ikke var fordi han ikke elskede mig, at han var sammen med andre, han var bare en meget åben person(!!??). At han ikke kunne forstå at jeg havde været sammen med L til festival, for sådan var jeg ikke.
Li havde sagt til ham, at det kunne da godt være jeg var blevet sådan. Hvor Je. så vidst meget hurtigt og bestemt havde svaret "Nej, hun er ikke!!"
Han havde snakket videre om det et stykke tid og på Li havde det lydt som om, at han var bare en smule jaloux.
Hvilket er en personlig sejr for mig. Det er aldrig lykkes mig at gøre ham jaloux, og det var bestemt heller ikke det der var hensigten denne her gang.
Det er nok det med, at han tror jeg bliver hængende op af ham altid. At jeg altid vil være forelsket i ham og være sammen med ham. Det har jeg ikke tænkt mig. Når han er kommet videre - måske - så kan jeg også. Og det kommer jeg også. Glæder mig til den dag, det er mig der får en kæreste. Hmm.
Så blev der lige en tekst mere omhandlende Je. Sådan Anne.
---

N er stadig sur på mig over det fra festivalen. Han har vidst fået kæreste på igen. Jeg gider ikke være uvenner over det. Altså jeg kan ikke huske det hele af hvad jeg har sagt, men han er sikkert i sin gode ret til at være sur over det. Det var også meget dumt. Men for pokker hvor var jeg også fuld den dag altså. Ikke at det er nogen undskyldning.
Ej, jeg må have fat på ham og give ham en undskyldning.

Tror også Aj er sur på mig. Det ved jeg så til gengæld intet om hvorfor. Ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort eller sagt. Det er efter hendes fødselsdag at hun har virket lidt muggen. Og det er ikke spor sjovt. Har aldrig været uvenner med Aj før og har bestemt heller ikke lyst til at være det.
Men aner ikke hvad jeg skulle have gjort. Hmm.
---

Le holder pige-hygge-fødselsdag imorgen med nogen piger fra klassen. Det bliver bare så godt. Men på grund af teori kan jeg først komme 3 timer efter alle andre, fordi vi lige præcis imorgen skal have en time ekstra på grund af aflysning i torsdags. Typisk det lige er den dag. Men ikke så meget at gøre ved det.
Kan ikke rigtig finde ud af om det er dumt, at jeg har valgt, at tage kørekort i sommerferien. Jeg må højst være væk 2 gange, ellers skal jeg starte forfra. Og når mig og min søster skal til Bulgarien sidst i ferien, så ryger der jo to gange der. Altså må jeg ikke være væk overhovedet før det.
Skal på camping med klassen i uge 27, men der kan jeg jo så heller ikke være med hele ugen, når jeg skal til teori. Øv altså.

Vi har lige fået ferieplan idag fra arbejdet. Min spade til chef har givet mig tre ugers ferie selvom jeg kun har bedt om to. Det er som sådan fin nok jo. Men har ikke brug for den ene uges ferie. Har brug for pengene. Han har også valgt at give mig 4 10 timers vagter om tirsdagen, selvom han udemærket godt ved at jeg går til teori om tirsdagen. Dumme mand.

Jeg skal sove nu. Tror jeg vil holde fri for kemien imorgen og i stedet lægge mig udenfor for at få noget farve. Det er også ulideligt at være på mit værelse om sommeren. Det er nærmest som en sauna. Det er grumt. Nå jeg må prøve at sove. :)

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overvindelse er publiceret 12/06-2007 00:30 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.