0Lad Sommerfuglen Flyve
Du var smuk og dejlig - Jeg var fuld og til stede. · Vi fulgtes og ... [...]
Digte
16 år siden
3May Hell treat you better than Earth
Bladene vislede. Det kunne være vinden, et dyr, en fugl. Kun det ... [...]
Noveller
17 år siden
1Regn
Det var den mest regnfulde nat i Orchid Bays historie. Det havde ... [...]
Noveller
17 år siden
0Opgaven
Jack skyllede endnu en Lazy Brew ned og bestilte i samme bevægels... [...]
Noveller
17 år siden
7Life sucks and then you lie
Livet stinker og vi bliver nød til at acceptere det hvis vi ønske... [...]
Essays
17 år siden
3LSD
Livet er ikke en film · Livet er ikke et reality program · Livet er e... [...]
Digte
19 år siden
8Foragt for Fordybelse
Jeg er ved at være så fucking træt af det her lorte hurtige infor... [...]
Essays
19 år siden
4Too Much Love Will Kill You
Never has a girl looked so beautiful in the long history of manki... [...]
Noveller
19 år siden
3Fire ens
Sveden piblede frem på Lennys skaldede isse. Han var nede med 3.0... [...]
Noveller
19 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kenneth Dürrholm (f. 1984)
Jeg er ved at være så fucking træt af det her lorte hurtige informationssamfund. Der skal fandme være så mange informationer alle steder og alt skal gå så skide hurtigt at man skal være en fucking maskine for at følge med. Hvad fanden sker der? Hvorfor må jeg ikke have lov til at se musikvideoerne færdige på MTV? Hvorfor skal de altid skære de sidste 30 sekunder fra en sang fordi, at de skal vise et eller andet lorte klip af nogle tegnede ulve der hyler blandt nogle sten? Det er jo ikke fordi at de spiller specielt meget musik på MTV alligevel. Af en eller anden grund er de begyndt at blive en fucking sladder livsstilskanal, hvor man kan se hvor rige de kendte superstjerner egentlig er. Fuck det! Jeg vil sgu da hellere se nogle musikvideoer. Jeg er egentlig ligeglad med om Tommy Lee har en pool på størrelse med mit hus, eller om Justin Timberlake har et guldbelagt lokumsbræt. Jeg er sgu mere interesseret i om der er kommet nogle nye fede sange eller nogle nye fede kunstnere. Er det ikke det der er meningen med kanalen, eller er det meningen at den skal få os til at indse hvor fattige vi egentlig er?
Hvorfor skal alting være sponsoreret af et eller andet? Man kan ikke engang se en elendig halvtimes komedieserie klokken 4 om natten uden en eller anden nar skal fortælle at "Benson er sponsoreret af Ama solsikkemargarine." Altså hvor fucking dyrt kan det være at købe rettighederne til Benson? Det er jo ikke ligefrem Emmy materiale vi har med at gøre her. Selv vejret bliver sponsoreret. Vejret bliver sponsoreret, eller blev i hvert fald sponsoreret, af Ga-jol. Vil det sige at hvis Ga-jol ikke smed penge efter Peter Tanev, så ville der ikke være noget vejr længere? Hvad fanden er meningen?
Boogie min bare røv! Hvad fanden er det for et lorte-program? Man sidder og ser en musikvideo og pludselig kommer der en kæmpe grafik-klump i bunden af skærmen hvor der står: "Har du nogensinde været deprimeret? Send en sms. Alm. Sms-takst..... + 5kr." Ja, gu fanden har jeg været deprimeret, men hvorfor fanden skal jeg betale 5 kr. for at fortælle jer om det? Det gør mig sgu da først deprimeret. Og så mener I at I kan tillade jer at smide den klamme grafik-klump op, så i dækker Britney Spears bryster. Det er sgu da den eneste grund til at jeg ser lortet!
Og så har de en 'Video-battle', hvilket i al sin hjernelamme kommercielle enkelthed går ud på at de to pop-smarte 'VJ's' (som de kalder sig selv) hver vælger en lorte video og så kan folk så bestemme hvilken en der er den bedste, derefter får man lov til at se halvdelen af den til sidst i programmet. Fedt! De koster selvfølgelig 5 kr. at sende en sms ind, så du kan gøre værternes arbejde for dem. Kæft noget lort.
Desuden har de det interaktive, som alt åbenbart skal være i dag, vidunder at man kan sende en sms ind (Gæt selv prisen) med en eller anden hilsen eller noget andet ligegyldigt. Det gør folk så og de skriver vildt smarte ting som: "Plz spil Nick og Jay... Knuz NuzerGiRl" eller "Karen jeg elsker dig, du er fandme lækker... hilsen Big Arne." eller "Metallica styre for vildt! Lær det! Doom Dave." som om det interesserer andre end dem selv og de fire andre på gul stue.
Og så er der de her lamme awardshows, som det hedder nu. Selvom der kun er danskere med skal det hedde noget på engelsk. F.eks. "Danish Music Awards", hvor fucking plat er det? Og det er ikke til at undgå at se at de kommer, for de skal gerne fortælle det to måneder før og så lave en klam 'Countdown' oppe i højre hjørne. Uh der er kun 34 dage til Danish Music Awards. Gad vide om René Dif kommer og råber: er I friske?. Det håber jeg.... IKKE!!
Den her fucking countdown skal så være oppe i det lorte hjørne og dække et god luns af skærmen, fedt nok.
Og nu vi er ved ting man ikke kan undgå at se, så er de på TV3 begyndt at klaske et lille skilt på skærmen midt i en film hvor der f.eks. står: 'Om lidt: Porno Valley'. Det er ikke fordi jeg ikke vil se programmet, for det vil jeg da helt sikkert gerne, men hvor fedt er det at smække det skilt ind midt i Løvernes Konge? Jeg kan forestille mig nogle spændende samtaler i de forskellige forstadsvillaer med småbørn. Derudover er det heller ikke specielt fedt, at midt i klimakset i den spændende Tom Cruise film, hvor man finder ud af om han bare drømmer, eller det er regeringen der fucker med ham, eller at det bare er rumvæsener der laver rav i den, at der så kommer et plat skilt med: "I morgen: Temptation Island 8." Jeg er sgu da ligeglad! Jeg er lige i færd med at se en film, der i forvejen bliver forstyrret af en masse reklamer af elendig kvalitet, så gider jeg sgu da ikke vide at der kommer at klamt 'reality show', der ikke har en skid med virkeligheden at gøre, i morgen. Fuck dig lorte TV3!
Og når den fede film, med gode budskaber og masser af ting at tænke over så er færdig og man ligger og funderer over filmens egentlige betydning til musikken fra rulleteksterne, så tordner der en eller anden lalleglad idiot stemme frem og fortæller at: "På mandag kommer der Celebrity Robinson The Final Battle 4: Utopia. Hvor vi skal se om Mark Rieper og Børge fra Olsen Banden, kan finde ud af at lave et bål." Hvorefter rulleteksterne stopper for at gøre plads til Jakob Holm, der mener at Cillit Bang er guds gave til menneskeheden. Hvad fanden er meningen med det? Må jeg ikke engang fordybe mig i en film længere? Det er kraftedeme for meget!
Og hvad sker der for sportsjournalister? Har de virkelig ikke fattet at fodbold bare er fucking fodbold? Der behøver ikke være store meninger og grunde til alt der sker i fodboldens verden. Det er jo bare fodbold. Og hvorfor kan de ikke finde ud af at stille ordentlige spørgsmål? Har de et eller andet skema de skal gå efter? 'Hvordan har du det med at I tabte i dag?', 'Hvordan var det at score dit første mål?', 'Hvad skal I gøre for at vende kampen i anden halvleg?'. Lur mig om jeg ikke kan svaret på de spørgsmål: 'Skidt', 'ubeskriveligt' og 'Vi har tænkt os at spille bedre' - længere er den fandme ikke! Det er bare fodbold!
Hvorfor er konkurrencerne i fjernsynet ikke svære længere? Hvorfor er alle spørgsmålene så nemme at en 4-årig kan svare på dem? Jo, det skal jeg fortælle dig. Det er fordi de klamme Tv-folk ville tjene endnu flere penge, for hvis spørgsmålet er nemt er der jo flere tumper der kan skrive en sms ind (4 kr. + almindelig sms-takst, selvfølgelig), og så får de flere penge. Kæft hvor er det vammelt! Kan de så ikke bare kalde det, det det er? Nemlig en fucking lodtrækning!
Hvor svært kan det være at fatte sarkasme? Det er nu engang en af de mest populære former for humor i dagens Danmark, men alligevel er der nogle fjolser der ikke fatter det! De tror rent faktisk at det er sejt at sige: 'Ja nemli' ja', ligesom Kåre fra Drengene fra Angora. Men lad mig fortælle dig en lille ting Palle Paddehat; Det er ikke sejt! Ja, det er sjovt når Kåre siger det, men det er det fandme ikke når du gør det! Derudover tror jeg sgu heller ikke at dem fra Drengene fra Angora mener at folk som Kåre er sej. De gør såmænd nok grin med ham skal du se. Fucking tumper.
Og så lige en lille sætning eller to om katastrofen i Asien og de efterdønninger vi har haft. Vi er alle enige om at det er forfærdeligt og at vi bliver nød til at hjælpe ofrene... men hvad fanden sker der med den her latterlige 'konkurrence' der er om hvem der kan donere flest penge? Som om det er for vildt sejt at være den der donere mest. Det er sgu da fuldstændig ligegyldigt hvem der donerer mest. Det handler jo bare om at hjælpe. Jeg kender folk der mener at det er flovt at McDonald's i Danmark 'kun' har doneret 100.000 kr.! Gu er det da ej flovt, det er da bare godt at de donerer noget! Men det der har generet mig allermest er Se&Hør reklamen, hvor de siger at i stedet for at sende denne uges reklame vil de donere pengene til Asien og det her skriver de i en REKLAME! Så har I jo lavet en reklame alligevel fjolser! Og hvis i nu vil donere penge, så er der sgu da ingen grund til at reklamere med det. Fucking hyklere!
Og til sidst. Det er ikke "Fra skrot til slot", men fra "Personligt affektionshjem til kunstigt Ikea katalog". Hvor fucking fedt er det?

- En vred ung mand.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/02-2005 23:33 af Kenneth Dürrholm (Kenneth) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 1532 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.