20 år siden

Mit helbred, energi og glæde :o)

Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Jeg har fået en mail fra en anden, der har min tarm-sygdom. Dehligt ! Jeg mødte den unge dame på chatten, hvor der er et debat-forum. Der fortæller jeg jo egentlig hvordan jeg har det pt. Og det er ikke så ringe ! :oP *Griner* - bare dejligt.

Jeg mødte min kæreste, igen på arbejdet. Vi snakkede lidt og jeg strålede. Men jeg tror han er ved at stoppe vores forhold, for han er ikke så villig til at kommunikere så meget. I nat fik vi da sms´et en del. En måde der åbenbart tiltaler os, da det giver os lidt tid til at gøre det vi vil, samtidig med at vi holder en kommunikation gående. Han har været i dilemma, da han føler at han har forsømt sine børn og ikke når at gøre de ting han har sat sig for. Men jeg VED at jeg ikke har villet stå i vejen for noget af det - så det er en følelse i ham selv. Han indrømmede også, at han var usikker på nogen ting...og der er jeg helt sikker på at det er i forhold til mig. At han ikke bryder sig om f.eks. at jeg vil ses med "mit par". Men han ved jo ikke enagng at jeg ikke har i sinde at mødes med dem foreløbig. En beslutning jeg tog i weekenden. Men vi har jo faktisk ikke snakket sammen pga. hans usikkerhed om, han VIL bruge den tid og energi på mig. Eller med mig. Jeg har svaret ham, at jeg VED at han holder af mig, ligesom jeg holder af ham. Og den glæde vi har for hinanden, må vi snakke om hvordan vi skal skabe en ramme om. At det for mig ikke gælder om "enten/eller" - nej, det er mere et spøgsmål om hvordan vi tilrettelægger vores tid :o)

Her er min mail, som jeg lige har skrevet - til hende jeg har chattet med. Udover dette, har jeg haft noget kommunikation med én herfra pennen. Jeg synes det er rigtig lækkert at blive ved med at sætte spørgsmål til livets mysterier. Det holder på den måde også min opmærksomhed på, hvad jeg selv er i gang med - rent følelsesmæssigt :o)

Forresten...jeg er inviteret til "Åbent hus" hos "mit par". Det viser sig, at de havde ringet til mig tirsdag, for at invitrere mig til middag. De er blevet "sultne"... :oD *GG*

Og og og....hende den unge dame, som jeg kyssede med i vinters ? Hende har jeg altså mødt nogen gange i denne uge. Det er for vildt. Og i morges kiggede vi langt efter hinanden efter bus-turen. Jeg var ikek klar over, at vi sad i samme bus. Men da vi var stået af og hun var på vej ind til bygningen ved siden af mit arbejde, så kiggede hun - hvor jeg så smilte og vinkede. Hun har vist jeg gik dér, for hun reagerede temmelig hurtigt :o)

Jeg må indrømme, at jeg blev enorm glad :o)og selv om jeg ikke har skrevet så meget i den seneste tid, er der jo sket en del - og jeg har tænkte en del. Jeg er kommet frem til, at jeg egentlig meget gerne vil have et forhold til en kvinde. Det må være så dejligt....helt ærligt. Det føler jeg varmt inde i mig. Men det skal så også være mere samvær i hverdagen, end jeg har med min nuværende kæreste - FORDI hun har ikke børn og kan tage del i meget mere ved at komme hjem til mig....basen i mit liv er mit hus. Og sådan er det. Jeg skal ikke have flere børn ( andres ) i mit liv. Jeg føler, at jeg i forvejen har en meget stor opgave ved at have de to jeg har. Helt ærligt. Og jeg tror, at én af de ting, som min kæreste ønsker er, at jeg fylder noget mere i DERES liv - hvor datteren også har brug for en kvinde i sit liv. Ligesom min kæreste og hans søn. Min kæreste har fra starten af, følt at jeg var "overkvalificeret" til ham. Det viser noget om det fundament vi har. Det er ikke det bedste. Men igen....jeg kan ikke finde en bedre kæreste. Ikke enagng den unge dame, for jeg har indtryk af at hun er en party-animal, som hører med til en 22 årige studerendes liv. Nej nej...forget it ;o) det jeg skrev om ligefør var ønske-tænkning :oD *Griner Højt* :oD og dét vil jeg fortsat gøre med glæde....da jeg blev skilt forsvandt ALLE mine drømme....idag er det et KÆMPE privilegium at have drømme, forhåbninger og mål ;o) JA, livet er blevet skøøønt.

Jeg føler mig priviligeret. Oh ja...forresten. Økonomisk er det slemt... ;oD *HAHAHAHA* sikek noget. Jeg har idag først checket min lønseddel. De har trukket 1000 kroner til efterskatten, og 2500 kr. for min rejsebillet i sidste måned. Hmm...så jeg har faktisk ikke rigtig nogen penge. Men STOP :o) min telefonregning var kun halvdelen af hvad den har været....såå... jo, der er gode og dårlige ting - mest gode ;o)

Jeg har det godt !!! :oD

Nu håber jeg også at DU har det godt....det må jeg lige kigge lidt efter ;o)

Qnus og Qram

~SommerFuglen~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej CU-søster ! :o)

Det er dejligt at høre fra dig :) og det var rigtig lækkert at finde en anden fra egen by ;o) det betyder faktisk ret meget for mig.

Jeg har endnu ikke været hos lægen, for jeg har været hjemme med en kraftig influinza, som faktisk ikke er helt over endnu - men jeg har det meget bedre ! :D Heehaa.... idag var der én fra arbejdet der spurte: "Hvad er det for nogen piller du får, ~SommerFuglen~. Jeg vil have sådan nogen" *GG* ih, hvor vi grinte. Det er et rigtig godt tegn ! Ja, jeg er nemlig bare så TRÆT af at have været skrantende siden januar. Ingen overskud...ja, du kender turen :wink: MEN SÅ :P tog jeg over til akupunktøren her i byen. Det er helt fantastisk hvor meget bedre jeg har det - og en god energi jeg nu kan mærke i kroppen. Det er nok det energi-tilskud med alle kroppens behov for vitaminer og mineraler, som har så stor en effekt. Igår var jeg for første gang i meget lang tid i Svømmehallen - og det er simpelthen fordi jeg kan "mærke" min krop nu. Jeg har noget energi, som "bare" skal bruges :D det er godt nok fedt ! Det er simpelthen en gave efter en lang og drøj tid plaget af de forskellige ting pga. sygdommen.

SÅ jeg har det godt ! :) Fedt....jeg har jo taget en beslutning om at det næste halve år skal gå med at få mit gode helbred tilbage og få noget energi. Forhåbentlig får jeg en masse henover foråret og sommeren ;o)

I næste uge, vil jeg så tage ned til lægen og kræve en undersøgelse. I denne her uge, kom jeg på arbejde tirsdag - og så har det "bare" været og tage det som det kommer, stille og roligt og passe min medicin. Igår havde jeg glemt at tage min Salazopyrin med på arbejdet, så min mave begyndte at lave vrøvl og få mig til at prutte en del. Ja, selv i dag var jeg plaget af det. Men det er jo kun et tegn på, at jeg SKAL huske min medicin. Jeg har stadig nogle blødninger i min ellers faste afføring, men det er ikke så meget til, at jeg vil tage Prednisolon-klysmaen. Det er sq så irretirrende ! :o/
U know.... :o)

Jeg skal også have taget en tur til tandlægen. Jeg kan forstå at vores sygdom også får vores tænder til at være mere modtagelige for karies...og det har jeg skubbet fra mig i alt for lang tid. NU skal dét også lige have sin tur :)

Hvordan går det så med dig ? :o) Jeg er virkelig enorm glad for, at vi har fået kontakt til hinanden :) bare vi nogle gange har lidt kontakt, så bliver jeg bare glad ;o)

Ha det rart og godt ;o)

Ja, vi høres ved

Bye bye :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit helbred, energi og glæde :o) er publiceret 19/03-2004 00:32 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.