20 år siden

Sådan :o) akupunktur

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamz...
5 måneder, 3 dage siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
11 måneder, 16 dage siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hej igen :o)

Nørj, det er længe siden jeg har følt en god energi i kroppen :o) jeg har været til en akupunktør. Hans nåle virker....og han kan åbenbart sin ekspertise. Han kunne finde mine tarm-punkter, hovedpine-punkter, slim-punkter, fugt-punkter, stress-pubkter og mit immunforsvar er allerede styrket *GG* sådan føles det.

Jeg har lyst til at tage i svømmehallen og bruge min krop ! Det er første gang i lang tid, at jeg har den følelse. Ja, jeg tror på at immunforsvaret kan gå ind og blive styrket. Jeg fik noget total vitamin-kur. "Breakthrough" hedder det - og bruges af sportsfolk, folk i kemoterapi og stressede mennesker. Så er der noget til tarmene "NDS Probiotic 500 - tarmflora bakterier i pulverform" - det skal jeg tage med tom mave, før natten. En anden blomstermedicin "Optima 5 - højaktive urteekstrakter fremstillet af koldekstraktion" m. kamille, artiskok, pebermynte, kvan og ingefær. Jeg skal afsted igen d. 23 dvs. om en uge, hvor vi gør det med 3 dages mellemrum til den tid. Fedt :o) det er spændende. Jeg kunne mærke virkningerne med energien der gik igang allerede på briksen. Ja, selv hovedpinen blev væk....underligt og fantastisk.

Jeg har meldt ud til ham, at jeg i den næste halve år vil fokusere på mit helbred og energi. Så det er starten ;o) jeg skal nok blive sej og frejdig igen. Yes. Min tidligere elsker, som dengang var gift er kommet til byen. Jubbii....han ringede til mig. Jeg blev bare total glad :o) dejligt og rart at høre hans stemme igen. Nu får vi se om vi har tid til at ses, men det håber jeg. Jeg følte mig bare så glad og tryg ved at høre ham. Glad :o) fri og let. Det er nok akupunkturen, men det er også glæden :o) Ja, så tænker jeg...hvad med Jakob ? Jamen, i forhold til Jakob er Jakob en ny kapitel. Og vi er sammen nu. Jeg er glad for ham, men jeg kan også føle en glæde ved T-manden, hvor jeg føler det er én der kender mig, gør mig glad, inspirerer og giver med og modspil. Han lærte mig sgu meget :o) virkelig. Men nu bor han jo ikke her mere, så...sådan er dét. Ja, måske har vi noget som vi savner i hinanden. En gang elskede vi hinanden....det er sikkert :o) Jeg gad bare ikke lege madmor, tøjvasker og rengøringskone, som hans, nu, X-kone gjorde. Nope - det var lige et nummer for meget på dén måde. Så begynder kravene...nej nej nej....her er det stadig glæden ved at mødes vi kan have. Om jeg vil kysse med ham ? Jeg kunne godt finde på det. Men han skal også lige have løbet hornene af sig.....jeg har på fornemmelsen at hans 3 aftener allerede er lovet ud. Men jeg insisterede på, at denne her gang skal han give sig tid til mig :oP *GG* nu får vi se :o)

Aj, hvor er jeg glad for at have energien til at skrive igen :o) fedt !

Hans var her i går og besøgte mig hele dagen. Vi hygger os sådan, når vi drikker kaffe, ryger, mens vi hører musik og snakker ...henslængt på hver sin sofa. Fra total alvorlige snak til kæmpe latter ! :oD Herligt ! Idag kom han igen....ja, jeg er hjemme endnu med min influinza. Også kom han med et fedt billed af ham og mig :oP som han siger, vi ligner et par der har været sammen i 30 år... :oD *hahaha* søde er vi, ihvertfald med et kæmpe smil :oP Der var også et billed af Tøsen og mig, hvor vi også smiler vildt meget :o) bare forfriskende dejligt. Tænk at det har kunnet ladet sig gøre med al min sygdom.... :o) jo jo....jeg kan smile - trods alt ;o)

Så nu er de kommet på køleskabet, til de andre billeder af familie og venner. Det er noget nyt jeg er begyndt på :o) nu skal folk frem :o) alle dem jeg elsker at være sammen med.

Hvor er det dejligt at mærke enrgien der langsom vender tilbage :o)

Ok...imorgen, så skal jeg til svømning, istedet for ACA-mødet.

Tirsdag: svømning om morgenen
Onsdag: rydde op
Torsdag: sikkert ses med T-manden, og ellers i biffen
Fredag: svømning
Lørdag: slappe af hjemme, rydde op, gøre rent
Søndag: svømning
Mandag: svømning
Tirsdag: akupunktur og ACA-møde

Jeg snakkede med Jan i lørdags. Han har nu fundet sig en kæreste i Kbh. - om jeg blev ked af det ? Helt ærligt ? Helt helt helt ærligt ? :o) nope...kun glæde. Hun lyder "rigtig". Han gav mig også gode råd omkring mig selv, min kæreste og ja, mine "forandringer i luften". Så det er bare så fedt :o)jeg har sagt og besluttet at jeg vil begynde til en psykolog - som en personlig træner - for mit videre færd i livet. Jeg skal have noget opbakning - og den må jeg til at betale mig fra :o) ja, nu skal jeg ikke basere det på gode venners input - men fokus på mig og hvad jeg SELV kan gøre konstruktivt ;o) er det ikke en sej plan ? ....jo :o) det er så. Og hvor er Jakob i al det ? Tjaa, som Jan sagde - måske er det bedre jeg får en afklaring omkring mig selv, før jeg melder ud med hvad jeg fornemmer for os. I går fortalte han mig om sit næste projekt. Et manuskript - ens storyline for en videoproduktion. Han har en kontakt, som han vil prøve med :o) jeg er glad for at han har skiftet fokus...ja ! :o) Det er så fedt, at han selv - åbenbart - kan se, at han ikke skal basere sit liv på mig - men sin egen virke :O) det er fedt. Sådan....så kan vi måske meget nemmere have et forhold der baserer sig på udvikling, inspiration og fælles glæde :o) Jeg blev meget opmuntret af hans beslutning, for det giver mere respekt fra min side - at han selv begynder på en skabelseproces. For han var lige ved at begynde at kede mig med hans søde, behage-syge adfærd - baseret på hans kærlighed....mig. Gaaaaaaaaaab - SÅ spændende er jeg sgu heller ikk´ :oD *Hahahahahaha* - næ...det er altså efter min opfattelse, HVAD vi skaber der er spændende.....og NU med min forvandlingsproces mht. energi og immunforsvar dvs. livskvalitet....SÅ kan det ikke andet end blive godt ;o) så har vi hver især nogen ting vi kan gå op i :o)

Skønt....

Noget andet jeg har bemærket, som jeg ikke har været omkring her. Jeg vil ikke ses med "mit par" - ikke til noget frækt. Jeg gider det simpelthen ikke :o) utroligt, men sandt. Jeg har det godt med min følelsesmæssige engagement i Jakob, som et rigtig lækkert fundament for min erotiske energi. Jeg har det SÅ godt, når jeg elsker med ham. Arbejder dejligt, stille, men kraftfuldt med mit underliv, når han smelter sig ind til mig. Det er så stærkt.... ;O) så alle quinder ! Få styr på musklerne dernede...det er virkelig skønt at have dem til større nydelse. Manden skal så også have dén indføling at tage det lidt med ro og mærke selv efter ...mmmh...tro mig - det er det værd ;o)

Og...det var et sidespring.... :oP *tihi* - jeg ville også lige tilføje....store beslutninger er igang med forandringerne. Jeg skal også til at gå til tandlægen...av ! Men NU er jeg også klar ;o) til dét.

FOKUS på mig og mit helbred - heehaa ;o)

Nå, tid til at smutte :o)

Qnuuuuz

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sådan :o) akupunktur er publiceret 15/03-2004 21:44 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.