17 år siden

halle berry tæer??

opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
No name girl
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
9 dage siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ah det har været en super dejlig uge! Skønt at komme tilbage i vuggeren! Ud over det er folk også kommet tilbage fra ferie, var ved at føle mig en lille smule ensom.. eller jeg har vel egentlig bare arbejdet og sovet, og ikke lagt så meget mærke til det.. Håber snart at jeg kan få en lægetid, så jeg kan finde ud af hvorfor jeg har så lidt energi!

I torsdags efter arbejde besøgte jeg Kakke. Vi tog på museet, og hold op hvor er det fedt at se det igen! Jeg elsker det simpelthen! Den gule udstilling var rigtig fed! Virkelig spændende at bruge væggen også som en del af værket! Den nye popart (ja ny for mig der ikke har været der i et år) var også meget spændende! Lag på lag, og hans skulpturer.. vildt at have sådan noget inde i hovedet!
Jeg stillede mig som sædvanligt under drengen for at kigge op, selv om det er lidt skræmmende. Sjovt, for når man ser ham fra siden ser han bare lidt nysgerrig, eller måske lidt nervøs ud..
Det røde rum, eller snyderummet som kakke kalder det, er stadig mit yndlings. Det giver sådan en fantastisk ro at sidde lige så stille derinde!
Så var der også kommet et nyt rum hvor en fyr havde lavet sin nabos stue. Jeg gad godt vide, om han bare har kigget udefra og så forestillet sig, eller om han virkelig har været derinde!
Resten nåede vi ikke, for de lukker desværre kl 17!

Da vi kom ud ringede Kakkes kæreste og sagde at vi skulle handle ind, og så lavede vi mad sammen og så fjerner bagefter! Vildt mystisk at se tv! Det er nok 2 mdr. siden sidst! Vi så tv-avisen, og hold da op hvor er der meget der er totalt uinteressant! jeg brød mig virkelig ikke om at se det! Fyldnyheder der ikke har en skid betydning! Jeg kan meget bedre lide at læse avis, så bliver man ikke dikteret at skulle se et indslag om dronningens hund der har brækket en hofte, før man kan komme til de rigtige nyheder!
Men senere kom der 7 gamle sure mænd, og wow det er altså totalt sjovt! Ja, må indrømme at jeg lidt savner tv, men ikke nok til at få det tilbage!
Men det var vildt hyggeligt! Vi fjollede helt vildt, og mobbede Kæresten.

Fredag om aftenen var jeg omme hos Fuglene. På vejen plukkede jeg mirabeller, der er nogle vildt gode træer på stien ind mod byen :) Jeg plukkede om kap med en lille dreng, men ha jeg har længere arme, og kunne nå de gode der sad højt oppe! (nej så slem er jeg ikke, jeg hjalp ham også med at finde nogle)
Så lavede jeg mad, mens jeg ventede på at hun kom, en af hendes samboer havde lukket mig ind. Vi fik salat, kartofler, franskbrød med varm leverpostej og mirabellerne, uhm!
Tja vi lavede ikke noget særligt, drak øller, røg vandpibe, snakkede lidt for meget om ungerne. Rigtig hyggeligtQ! Vi skulle have været i byen, men lige pludselig blev jeg så træt, at jeg ikke kunne fokusere, og så måtte jeg overgive mig til sofaen.
Fuglene var vist lidt træt af det, for vi skulle have mødtes med pandehårsfyren og hans kammerat i byen, hvilket også kunne have været rigtig fedt, for han er jo en rigtig rar person!

Lørdag morgen fandt vi ud af, at vi tilfældigvis begge to skulle det samme sted hen med tog, på samme tid oven i købet! Rigtig dejligt at man ikke skulle rejse begge veje selv!
Min fars familie, som jeg faktisk aldrig ser og kender, holdt familieweekend hos min faster, og jeg havde insisteret på, at mine forældre og min bror og hans kæreste tog derhen lørdag. Min far og hans lillesøster har ikke det bedste forhold, og så bor mange i staden og et enkelt par i sverige.
Hold da op hvor hun roder min faster! Hun har bestemt sig for at renovere alt på en gang! Hun var gået i gang med samtlige rum og var ved at grave ud til en sø i haven, så der var afdækningsplastic, kasser med ting ja alt muligt over det hele, vægge der var halvvejs brækket ned, ledninger der var kappet og stak ud af væggen. Vildt!
Min fars efternøleronkel, der kun er et år ældre end ham havde fået en rigtig træls kæreste, der ligner en nonne, og virker utrolig muggen og skrap! Hun gik helt amok, da hendes kottelet på grillen kom i kontakt med een der var krydret, hehe spøjst!
min fars mosters mand havde det skidt. Han har hjerteproblemer, men de er jehovas vidner.. Det er svært at sætte sig ind i sådan noget! Sejler onklen på 82 er så sej! Han stormede rundt og legede apport med hunden, og senere sad han og fortalte historier fra før/under og efter krigen! Han fortæller så levende, kan huske rigtig mange detaljer. Hans søster fortalte om en fyr der ville dessertere, som hun ville stikke af med til sverige, men hendes mor fik ringet til politiet, så de bragte hende hjem igen. De har vist alle forskellige fædre, min oldemormor (ja, egentlig er hun min oldefarmor, men sådan har vi altid kaldt hende) var altså også en spøjs dame! Røg altid cerut, og var livsensfarlig i bil! Forstår slet ikke hvordan hun stadig kunne have et kørekort!
Sejleronklens datter, salsadanseren, fortalte om ja salsa og så sin nye kæreste, og fasteren sukkede og sagde at hun også så gerne ville have en.. Hun er meget sød, min faster, sådan lidt spøjs, men hun roder rundt og er utrolig sårbar. Håber snart hun finder ro!

På vej hjem i toget blev jeg vækket at to meget fulde, eller noget, fyre der ville i kontakt. De var på en måde ret sjove, jeg kunne ikke lade være med at grine ad dem, men på den anden side også ret irriterende! Jeg forsøgte med et søvndrukkent \'jamen jeg vil bare sove, må jeg ikke godt det?\' Så prøvede jeg med; \'Nå nu tror jeg liige at jeg skal læse denne her artikel om marlene schwarts, som nok er meget mere interessant end jer!\' Til sidst måtte jeg bare stoppe dem helt; 'ja, nu gider jeg faktisk ikke snakke mere! i er totalt irriterende, og hvis I ikke holder må i sætte jer et andet sted!' Det virkede delvist, selv om kommentarerne om mine halle berry tæer (hvad fanden?!!) og smukke ben åbenbart var lidt svære at holde i sig??

I dag har jeg ordnet praktiske ting. Læst min studieordning igennem, tilmeldt mig su, rykket ministeren og ministeriet for svar om hvorfor pokker det faktisk skal være umuligt for min amerikanske kæreste at læse her. Han kan ikke søge lån eller legater, fordi de har klokket i det, og han skal betale 120.000 pr år for at studere her på universitetet. Ja, der er en masse andet i det, men det er en længere historie.

Og så har jeg fjernet kæmpe tidsler og en masse andet gigant ukrudt fra haven. De kommer og tjekker på onsdag, og de onde planter var lige ved at kravle over hækken, det er vist ikke så godt!

Men nu er der kun ti dage til han kommer, min kæreste! Jeg glæder mig så meget! Jeg har ikke rigtig været ked af at han ikke er her de sidste dage. Nu er jeg bare glad for, at der ikke er længere tid, og jeg kan ikke lade være med at gå og smile hele tiden!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget halle berry tæer?? er publiceret 06/08-2006 22:20 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.