21 år siden

Nu er jeg glad for at være single....

Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Ja...det er sq rigtigt *GG* :oP

Ugår da jeg kørte rundt var jeg bare så glad for at være single. Jeg fik næsten ikke kørt noget ind, men jeg fik samvær med en del mennesker. Jeg mødte tøsen ude ved chatfolkene der planlagde en chataften....det var bare fedt at være i samme stue med dem :o) Tøsen er så dejlig frisk....det smitter mig gevaldigt. Efter dette hjalp jeg datter med at køre hende og senere ringede min Chatven gennem 4-5, så vi fik også lige en 25 minutter sammen med hyggesnak...jamen, altså....det var bare lækkert. Hvor var jeg bare glad....glad for at "have gang" i arbejdet og total glad for at møde de andre. Det bliver spændende i aften, selv om jeg kun lige kan være med i ca. 3 timer, da jeg igen skal på mit "rigtige" arbejde :o) efter middagen. Det bliver nok en hård dag, for jeg skal også være der om eftermiddagen.....

Her i nat mødte jeg Byens Flotteste Mand....han var i byen....åh, jeg blev helt varm af ham....bare den hilsen...og bare det at han gik over til mig...kort forlod han - vist nok - 2 kolleger. Dejlige mand....han så lidt anklagende på mig *GG* må jeg indrømme...da han sagde " Jeg ringede ellers til dig, den dag du ringede. " Jeg blev helt paf....hvornår var det ?

"Jamen, så må du bare ringe igen" sagde jeg med et smil....åh :o) *GS* derefetr var jeg bare så glad .....

Så har jeg tænkt og tænkt...for torsdag aften...da fik jeg ca. kl. 20.21 en omgang masser af energi.....jeg blev helt ør i hovedet ligesom, når jeg healer. Hvem tænkte på mig der ? Ja..jeg ved det ikke endnu. Jeg tænkte selvfølgelig på ham....men jeg tør jo ikke ringe til ham. Enten kan han være med sin Exx eller - ja, så kan det jo ikke kun være mig der ringer.

SÅ KOM JEG I TANKE OM DET. Han har med at ringe hjem til mig privat...ikke mobilen. Og tirsdag...ja, der var ungerne hos min X - og jeg var ude på min tjans...og havde enormt lyst til at ringe til ham....komme forbi...nyde hans tilstedeværelse...og ikke mindst....jeg havde simpelthen bare sådan en lyst til at elske med ham....jaaah....vi har en connection. Det er jeg ved at tro.....jeg ved ikke helt hvad vi har gang i...men det er lidt tankevækkende at jeg har lidt meget i ilden og måske ikke lige tiden til at være med ham. Desværre - men det er jo sådan jeg er :o)

Her i nat har jeg fået det ind som jeg gjorde på en hel vagt - begyndelsen. Jeg er ved at være trænet i min tjans..det er en enorm god trøst. Denne vagt har været præget af noget negativitet - men jeg besluttede meget húrtigt ikke at lade mig rive med af det. Jeg ville have det rart - og helst en bunke penge. Det fik jeg sq :o)

Så nu kan jeg i alt for denne uge sætte 2000 kroner tilside til ferien. Fedt nok....jeg er ved at tynde min konto ud, kan jeg se....såå...det er veltrængt.

Jeg fik også snakket med mine brødre....kære storebror siger sødt til mig, at jeg bare skal tage det stille og roligt og ikke tænke så meget på mine forelskelser...alligevel sad jeg der og fortalte om Byens Flotteste Mand...der er et -eller- andet. Men...som jeg misunder min bror - eller under min bror meget - er...at han har fået en kæreste, hvor han føler det som en befrielse. Hvor han er sig selv 100 % i tillid, tryghed og ikke mindst kærlighed. Hvor er det skønt. Jeg tror ikke jeg selv er helt klar til Byens Flotteste Mand.....han skal lige have festet og slået sig løs...men det er wow...dejligt at vide at han har prøvet at kontakte mig, den kære dejlige, flotte mand. Jeg faldt jo for hans stærke udstråling af bevidsthed igennem en styrke i selvtillid og bevidsthed. Han har power....på en ydmyg og smuk måde i sin udstråling. Her i nat tænkte jeg på om han kunne snakke engelsk ....:o) så er det jeg skal lå bremserne i.....og ikke tænke på det. Selv om han ville have godt af at kunne kommunikere med alle, ligesom jeg kan. Det kan han her......det sjove er jo så....ja, det første jeg fortalte ham om parforhold der er kikset for mig er at jeg sidste gang begyndte at komme sammen med en der var vant til at fyre og dermed også havde venner der tit gjorde. I min by er det ganske almindeligt ...men det er ikke almindeligt for mig. Han fortalte så, at det var han holdt op med i sin tid. Helt og holdent - og hans venner accepterede dette. Han er også en mere festglad dvs. glad for sjov og umiddelbar samvær med andre mennesker. Han er også "dys" - men er bevidst om det. Han kender til hvad det er at han skal arbejde med. Det kan jeg ...ja, det er jo kun det rigtige.

Igår mødte jeg hans Exx på café. Hun så ikke godt ud - og hun kunne ikke rigtig hilse...stakkel...sidst vi var til fest sammen - var hun jo med ham.

Dengang jeg blev skilt fik jeg det råd af den første mand jeg faldt for....at jeg lige skulle komme mig efter mit mangeårige ægteskab. Gælder det også for Byens Flotteste Mand ? Han er jo 42 år - hvor jeg var 32 år...der er jo en væsentlig forskel....både erfaringsmæssigt og bevidsthedsmæssigt. Jeg ved dog...at jeg må tage det som det kommer....ikke forhaste eller presse....bare være mig selv. Selv om *GS* det kan være svært når man er faldet for en. Jeg vil ikke andet end være tro mod mig selv...og jeg håber at det at han havde en lidt anklagende måde at sige at han havde ringet - og jeg ikke var hjemme - kun er et udtryk for hans skuffelse. Måske tror han jeg har gang i noget med en anden....hvilket jeg ikke kan nuværende tidspunkt. Specielt efter at have været sammen med en anden end ham..hvor jeg savnede at mærke ham....der er kun ham, jeg har lyst til at mærke. Åh...jeg synes han er dejlig kærlig og mild. Kammeratlig og frisk på en rolig måde. Han udstråler skønhed i mine øjne. Han er lige nu kun den som jeg gider at nærme mig. Denne gang vil jeg ikke plapre løs....nej, jeg vil forholde mig til mit NU. Lige nu....da er jeg meget glad for mine venner og min familie. Og jeg synes det er skønt.

Jeg sender en hilsen til de kære mennesker, som jeg holder af...og som måske læser det her. I skal bare vide...jeg føler mig rigtig godt tilpas...dejlig tilpas...jeg er glad for mit liv. Jeg er glad for mig.

Tak for mig...og tak for at jeg kan dele mine tanker med jer.

Fortsat god weekend ;o)

*qNUZ*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu er jeg glad for at være single.... er publiceret 01/03-2003 11:30 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.